-
PETR JE PROSTE NEJ!!!!!!
-
pro omara
TRAPÁKU!!!! -
Nej nej nej z celé Superstar. Měl to vyhrát.
-
(hlavne)omarovi
tak demokracie tady sice je,to mas pravdu ale v demokracii taky plati ze nesmis verejne nikoho urazet-to uz nevis,co???a vubec,proc sem pises porad dokola kdyz pises porad ty samy nesmysly???to si myslis ze jsi nakej borec nebo co si o sobe vubec myslis???a vubec,kdybys mu to mel rict do oci nebo vubec neco dokazat tak jsi s prominutim posranej az za usima!!!trapaku jeden ubohej!!! -
milujeme, milujeme...
To není pravda, náhodou my ho milujeme nejvíc ze všech. A tento týden ho hlavně Janička začala milovat ještě o 10 % více.Celou dobu nemyslí na nic jiného a není z toho schopná vůbec pracovat...No tak vidíš Péťo, my tě milujeme nejvíc!!! Janička + Věruška -
Jak to ze ma pritelkyni :)
No tak ja jsem asi zaspala dobu, ale vubec nevim, ze ma Petr Bende pritelkyni, on jako nepocka na me. No to snad ne :), ne delam si legraci. Chtela jsem jenom napsat, ze Petr Bende je opravdu jeden z mala lidicek mezi tima nasema hvezdama(a to myslim, muzu docela posoudit, protoze pracuji v reklamni agenture), kteri opravdu neco umi a nestoupla jim slava do hlavy! Preji co nejvic hudebnich uspechu a spokojeny zivot. Market -
na nově
dneska na nově bude Péťa a já se těším jako malá *14* -
-
Re: na nově
Péťa Bende byl akorát na anno 2007 zpíval tam pseň One Love od U2. *3* Vím že Péťa Bende miluje svoji přítelkni Zuzku! *4* -
-
Re: Re: na nově
Jenže já se těším, i kdyby měl někde projet třeba jenom na koloběžce, ale to nevím jestli chápeš -
-
Re: Re: Re: na nově
To máš marné,ta nepochopí nic a furt si bude omílat dokola to samé. -
-
na nově
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* !!!!!!!!!!! -
na nově
Máš nějaký problém???????? *13* Ty si myslíš že jsem úplně blba???!!!! To se Akorát pleteš!!!!!!! *10* Nedávno jsem četla že Péťa Bende se svoji přítelkyni Zuzkou budou mít brzy svatbu!!!!! *4* *3* A ještě jsem četla že Péťa Bende se svoji přítelkyni Zuzkou se radší už vyhybají té píče skurvené Al dhabbě a jejímu přítelovi Davidovi!!!!! *1* Nedívim se Péťovi bendemu že si radší vybral svoji přítelkyni Zuzku!!! *4* -
-
Jo..ty seš problém...jestli někdo pochopí tvoje mozkové pochody tak to si zaslouží Nobelovu cenu!! Krávo!! *16* -
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* !!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* !!!!!!!!!!!!! -
*1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
na nově
Já jen říkam pravdu. Péťa Bende jenom na nově zpíval. Vždyť Péťa má přítelkyni Zuzku. *4* ať jim to nikdo nekazí!!! *4*
-
-
-
-
Peta
neurazejte chudacka Petanecka vzdyt si to nezaslouzi!!! Co vam udelal??? *13* *13* *13* -
Peta
Ty jsi kláááááááásneeej!!!!!! *14* -
Valentýnek
Krášného Valentýnka,hlavně tobě Peto *14*