-
SPRAVCE NEZLOBTE SE ALE PROJEVIL JSEM SE NA VAS ROZHODNE VAS RESPEKTUJU MATE PRAVDU CO JSTE ŘEKL PARDON
-
pro Lucii Bohačíkovou která sem píše ty trapárny
Tak co, jak bylo na srazu *1* *1* *1* -
-
Re: pro Lucii Bohačíkovou která sem píše ty trapárny????
NEŘEKNU! *13* -
-
Re: Re: pro Lucii Bohačíkovou která sem píše ty trapárny????
Ani nemůžeš, a já vím proč *1* *1*
-
-
-
hodně štěstí
Péťo hodně štěstí ti přejí se Zuzkou *4* -
-
Re: hodně štěstí
Ojééé druhá Bohačíková. *9*
-
-
Neni nemocny?
Ma takovou zvlastni barvu pleti. *9* -
Miluju Bendeho
Gratuluju Péťovi k svatbě! Moc ho miluju (platonicky) *14* -
Petr nej
Viděla jsem tě navlastní oči -
Narozeniny
Klášnoučké nsrozeniny....hodně štestíčks,zdravíčka & hůlavně lásky...mám tě mocinky moc ráda *14* -
Bende
Nenavidim te,Bende.Jses vomezenej kreten.Si myslis,ze s nejakou trapnou pisnickou ZAKLINAM SVE MORE dobudes celej svet,co? Jsi ubozak...namachrovanej frajere...si myslis jakej ses fesak,zes ulovil tu tvoji Zuzanku,co? Nenavidim te.Na Kurta Cobaina nemas a nikdy mit nebudes.Jses slaboch.CO VSECHNO KURT PROZIL,TO JE TI JEDNO,CO? HAVNE ZE TY JSI STRED SVETA... *16* *16* *16* -
-
Re: Bende
Máš problém?!! Péta Bende udělal dobře že si vybrla svoji přítelkyni Zuzku!! a není žadný sobec!! Péta Bende si vybral svoji příételkyni Zuzku proteže ji mopc milje!! místo té čupky Aldhabby která chodí s Davidem Pavlíkem! a oba smrdí jakl kanál!!! *1* -
Hele ty picusi, bez vometat Kurtikuv hrob a nenavazej se do slusnych lidi. *16* *5* *13* -
pro: Kurt
Co si o sobě myslíš??? Proč Petra urážíš, když ho vůbec neznáš?? Já jsem měla tu čest poznat Petra osobně a je NAPROSTO SKVĚLEJ MILEJ KLUČINA. Ty svoje mindráky si vybíjej na někom jiným jasně??? *13* -
-
RE: to Hanoječek
jj..přesně tak a navíc nádherně zpívá...
-
-
*7* Co máš za problém , nějaký mindrák ??? *13*
-
-
Pro rasistku Lenku
Jsi nechutná rasistka! -
Pro Lucii.
Dosáhla jsi svého Lucie *13* Už si o tobě povídá dokonce i samotnej Petr(ale ne zrovna v dobrém)i když Petr není zrovna z těch kteří by rádi pomlouvali... A dokonce si pamatuje kdo jsi(podle toho tvého sloníka) *15* Nechápu Jak jsi přišla na to že se Petr A Gábi spolu nebaví. Zrovna na jedné z posledních akcích jsme se docela pobavili doslova všichni. Ale píšu tu za účelem jiné věci. Jelikož nepíšeš příspěvky jen do tohoto fora ale bohužel už i na oficiální webovky, zkráceně kam se dá. Už to není příjemné jak fanouškům Petra tak už i samotnému Péťovi! Chápu že jsi také jeho fanynka, jenže čeho je moc toho je příliš. Píšeš jedno a to samé dokola(a to omrzí) *9* Gábi je moje moc dobrá kámoška a záse si to také nezaslouží aby jí nějakej nedomrd...puberťák Jako jsi Lucie ty urážel. Opravdu bych rád kdyby jsi se ozvala až v životě dokážeš aspoň zlomeček toho co Petr A Gába. Pokud se nechceš protivit už i Petrovi a to jsi na dobré cestě, moc tě prosím za všechny: NECH TOHO URÁŽENÍ A PSANÍ NESMYSLŮ!!! Děkuji *5*