-
Petr je SKVĚLEJ!Už se těším,až vydá CD.
-
pro Carmenku
Můžu se zeptat proč Zuzku moc nemusíš?Znáš jí taky osobně?Já ji teda neznám,ale párkrát jsem jí viděla a mi přijde milá a sympatická. -
-
Re: pro Carmenku
Souhlasím:-)! protože Péta Bende a jeho přítelkyně Zuzka se k sobě hodí:-)!!! at jim to spolu dlouho vydrží:-) *14* *4* -
Re: pro Carmenku
taky me ta devcicka moc nesedi, vypada jak z bordelu a je zla *5* -
-
Re: Re: pro Carmenku
Tak to nevím jaký má příjmení.To ona jenom tak působí že je hodná a milá,ale opak je pravdou *10* -
-
Re: Re: Re: pro Carmenku
Tak hlavně ať je hodná na Petra!!! *4*
-
-
-
-
Peťa je nej
PeŤa je úplně boží jsme ho viděli na vlastní očka. Krásně zpívá je milej, společenskej a prostě nej.Tak nepruďte když ho neznáte!!:) -
Petr
Ahojik Peťo já jsem tvoje velka fanynka a ráda poslouchám tvoje písničky a jsi super a moc tě obdivuji s láskou Terča *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
svátek
Dnes má Péťa Bende svátek! *3* Tak já Péťovi Bendmu přeju všechno nejlepší, hodně šťěstí, hlavně zdráví, úspěchu, pohody, lásky. Péťovi přeju ať se pořád usmíva jako Sluníčko *4* *3* Nakonec Péťovi a jeho přítelkyni Zuzce přeju ať spolu vydrží co nejdélé!!!!!! *4* -
Euro song
*1* drž se Peto v euro songu *1* -
-
Re: Euro song
Tak to bohužel nevyšlo, ale já osobně sem ráda, že to včera Petr vůbec přežil, páč je nachcípanej má čtyřicítky horečky a zánět spojivek, měl včera pěkně zarudlý oči a celkem mu přeskakoval hlas, jsem mu říkala, že se ještě jednou kvůli muzice zabije a on prý že mu to za to stojí, je to prostě blázínek !!! *1* *5* *3* *1*
-
-
Petulko,
K dnesnim 30.narozeninam Ti preji vse nejlepsi, hodne zdravicka, stesticka jak v profesnim, tak hlavne v osobnim zivote. At se dari! *4*
P.S.: A poradne to oslav!! *3* -
Petulík
Petřík je nejlepší..... *3*
Souhlasíte že!!!!! *14* -
-
Re: Petulík
Naprosto souhlasím !!!!!!!!!!! *1* *3* *15* *14* *4* *1* -
-
Petulík
Veru já jsem taky Verča. *3* -
-
Re: Petulík
jj tak to je super, a odkud jsi??? Já jsem z Prahy, bydlím kousek od Sazka Areny *1* *3* *1* -
-
Re: Re: Petulík
Já jsem z Vysočiny-Jaroměřice nad Rokytnou u Třebíče.Petr tady má hodně koncertů,v létě bývá s Carmen ve Výčapech.Se ségrou tam jezdíme každej rok *3* -
-
Re: Re: Re: Petulík
jj tak to bych taky brala, ale tady v Praze je taky každou chvíli, sice ty jeho vlastní velký koncerty tu má tak 2x, 3x do roka, ale i tak jsem ráda, že sem jezdí tak často!!!Páč se s ním skvěle povídá, je to hrozně chápavej človíček a strašně milej a ochotnej!! *1* *15* *1* Teď se těším až bude 22.2. páč to bude vystupovat v divadle Gong a ten je jen dva bloky od mýho baráku, takže to nebudu mít ani daleko, no a snad se domluvíme na nějakém tom pivečku, když na cenách Óčka neměl čas, teda čas si stejně našel aspoň na tu kratičkou chvilku!! *1* Je prostě skvělej a v životě ho u mě nikdo jinej na jeho místě nenahradí!!! *1*
-
-
-
-
-
-
Nejlepčččččíííííííí:-)))
-
22.5. 05 S Bendem do 7. nebe
Vzdycky se mi Petovi vykony libili, ale v poslednim kole v nedeli, kdyz Petik zpival od Skupiny Alice, Ani nahodou, pri tech chvilich jsem se nachazela v 7. nebi. Takovou zkusenost mi jeste nikdo neposkytl, jenom Peta, diky Peto, klanim se pred tebou.