Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JSI DOBREJ A NĚJAKÉ HLOUPÉ URÁŽKY TVÉ FANOUŠKY NEODRADÍ.HODNĚ ÚSPĚCHŮ.
  • PETR BENDE

ZAPOMNĚLA JSEM DODAT,ŽE KDYŽ BYL DRUHÝ V SUPERSTA NIC NEMĚNÍ NA KVALITĚ JEHO ZPĚVU. *4*
  • Petr Bende v Hamletovi

Po tom co jsem videla Hamleta, tak teda smekam... Petr Bende OPRAVDU UMI ZPIVAT! Je fakt hodne dobrej a umi i hrat! Vubec jsem neverila vlastnim ocim, driv mi prisel takovej nevyraznej a tedka jsem uplne zmenila nazor. Takze kdo jste ho nevidel zpivat nazivo Hamleta, tak ho nehodnotte, jdete na Hamleta a budete zirat!
    • Petr Bende v Hamletovi

Já ti to věřím. *4* Chtěla bych taky vidět Péťu Bendeho jak hraje Hamleta. *4* Protože Péťa Bende je výborný zpěvák i muzikant! *4* Já Péťu mám moc rada jako zpěváka i kluka. *4* Vím že Péťa Bende je teďkom zamilovaný se svoji přítelkyni Zuzkou. *4* přeju jim hodně šťěstí a lásky. *4*
  • koncert byl super

ale vážně byla to bomba, sice jsem musela odejít půl hodiny předem a to mě doslova naštvalo, ale jinak super jo a vy co se chystáte malá rada, myslela jsem že do těch 100 minut se vejde i Markéta Poulíčková (L.B.P) ale mýlila jsem se Markéta zpívala hodinku a Petr Bende tich svých 100 minut byla to nádhera a to do toho nepočítám tu báječnou autogramiádu před tím prostě bomba nemám už víc slov než že to bylo super a musím najít nějaký termín kolem
    Plzně *14* *4* *14* *3*
  • Svátek

Všechno nejlepší Peto k svátku :-) *14*
  • Petr

Ahoj Petře, moc Ti fandím a doufám, že se staneš superstar. Pa Ivana
  • pro Peťu

Ahojky Peťo, chtěla bych Ti popřát všechno nejlepší k tvým 30. narozeninám hodně štěstí, zdraví, lásky, přátel, úspěchů, inspirace. A ať se Ti splní vše co si budeš přát. Zůstan jaký jsi. posílám Ti pusinku..
    P.S.: Už se těším do Náměště.
  • narozeniny

Milý Péťo
    Přání k Tvým dnešním narozeninám ,
    hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4*
  • Ahojky jseš fakt skvělej už od začátku ti držim palce,pozdravuj ode mě i Vlastíka Máťulinka
  • jo

jo já ho viděla... *14*
    • Re: jo

A MOHLA BYS MI SEM PISNOUT, JAKEJ JE A TAK, PLS *3* *14* *3* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit