Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

cauky

cau fanousci Petra patek,sobota a nedele je tu vinobrani a on dnes zpival krasne zpivaaaa *4* aj jsem se s ni nasmala on furt neco do mikrofonu rikal smesnyho *15* *15* *15*
  • Byli jste už na osobnosti Gáby?

Já jo, ona si ta Lucka nedá pokoj ani tam *9*
    • Re: Byli jste už na osobnosti Gáby?

jo jo víme, už jsme jí tam taky psali *1* píše všude, na Lucce Vondráčkové, na Lunetic, pod všema článkama o Petrovi, myslí si, že když se nepodepíše, tak ty její řeči, na které by se už dalo podat trestní oznámení, poznáme všichni. *16*
  • Pro Lucii

Ahoj Lucie, Jsem moc rád že jsi moje velká fanynka, moc si toho vážím. Dokonce si tě i pamatuju, jsi moc pěkná holka a určitě nemáš za potřebí se takto ponižovat. Ale v mnoha věcech jsem se v tobě zklamal.. Takhle mladá holka a tak vulgární?? Ať už mi Gábina provedla cokoliv, neznáš jí..určitě není taková jákou jí líčíš ostatním. Má svou lásku a na tom není vůbec nic špatného. To já už mám přeci také:-) Jinak děkuji za to´,že si myslíš že já a Zuzka jsme dokonalý pár. Jestli tě Lucko můžu prosím požádat o to Aby jsi o Gábě nepsala takové hlouposti protože nejsou pravdivé. Věřím tomu že jsi slušná dívka na nějaké úrovňi tak se podle toho vyjadřuj. Děkuji ještě jednou a mějte se tu všichni moc dobře. S Hudebním pozdravem Petr Bende
    • Pro Lucii - omluva Péťovi

ahoj Péťo, moc se ti omlouvám že nesnáším tvoji kamaradku Al dhabbu a jejího přítele Davida. Péťo, já jinak nemluvím sprostě. Péťo, já jsem nechtěla aby jsi zjistil že nesnáším Al dhabbu a jejího přítele Davida, protože nechci tě ztratit Péťo! Péťo, kdybys věděl že mi každemu vadí že si mi líbíš, říkaji že jsi hnusný ale to není pravda! *4*
      Péťo, já jsem dokonce četla zozhovor s tebou jak jsi říkal že jsi moc šťastný se svoji přítelkyni Zuzkou a že planujete společný dům. *4* Moc ti to přeju Péťo tobě a tvoji přítelkyni Zuzce. *4* Nechci ti to kazit.
      P.S.: Péťo, budeš mít prosím tě koncert příští rok ve Frýdku - Místku?! *4* Doufám že jo, protože bych si ráda s tebou popovídala. *4* Mám tebe moc ráda Péťo, jako zpěváka i kluka! *4*
  • Roztomile detatko

Ten byl i jako malickej krasnej. Takovy bejbino bych chtela tez, nejlepe od Peti. *14*
    • Re: Roztomile detatko

*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • škoda

škoda asi jen ty příspěvky smazaly, a nebo si sedla k jinýmu počítači v knihovně *9*
    • škoda?? NE!

JÁ JSEM RÁDA ŽE TY MOJE SPROSTE VYRAZY BYLY SMAZANY! *4* PROTOŽE NECHCI ABY TO OPĚT ZJISTIL PÉŤA BENDE! *4* PROTOŽE K PÉŤOVI BENDEMU CÍTÍM DŮVĚRU! *14* I KDYŽ PÉŤA MÁ PŘÍTELKYNI ZUZKU! *4*
  • Dotaz na fotky

Čauky nevíte někdo náhodou jak dlouho to tady trvá, než přidají fotky do fotogalerie???
    • Re: Dotaz na fotky

Skoro nikdy tam ale nedaji vsechny, co tam posles. Jsou dost vybiravi. *9*
      • Re: Re: Dotaz na fotky

No tak z mých teda zatím ani jednu *9* zkusím je přidat ještě jednou ...tak pá
        • Re: Re: Re: Dotaz na fotky

Drzim palec, chce to trpelivost. *3*
    • Re: Dotaz na fotky

čauky....jak kdy,něhdy pár dní,ale někdy i 14 dní....kdyžtak je tam pošly znovu,já ti tak taky dělám *15*
  • keviin

Milý Bende..

...i když nejsi idol můj,přesto tě prosím buď stále svůj!!!A za rok se dožiješ kristových let! *1*
  • Teplice

ahojky Péťo máš nejbližší koncert někde poblíž Teplic??? *3*
    • Re: Teplice

www.petrbende.cz tam se toho dozvíš mnohem víc než tady..
  • Lucie!!!!!!!!!!!!!!

Lucko ty si myslíš že nepoznám tvé příspěvky? Nechoď na můj blog, o Gábě tam nic nepíšu, vypadni!!!!!! A nepiš tam nemožné příspěvky!!!!!!!!!!
    • Re: Lucie!!!!!!!!!!!!!!

NO A??????? STEJNĚ SE NEDÍVÍM PÉŤOVI BENDEMU ŽE SI RADŠÍ VYBRAL SVOJI PŘÍTELKYNI ZUZKU!!!!! *4*
      • Re: Re: Lucie!!!!!!!!!!!!!!

Dej už s tím Lucino pokoj!!!!!!!Všimla sis, že kde vlezeš, tam přestávají ostatní psát?To nemáš v hlavě nic jiného než Zuzku?Jsi normálně praštěná!!!!
        • Re: Re: Re: Lucie!!!!!!!!!!!!!!

dobře, já si třeba myslím, že Petr s Gábou spolupracuje, např.: na druhém Petrově cd spolupracovali na písni spát s tebou, a taky si myslím, že je úplně jedno s kým Petr je, protože to je na něm, takže jsi mi Lucie ukradená a taky jsem ti blokovala psaní komentářů na mém blogu takže sbohem zakompleksovaná p**o, jsi mi ukradená, já narozdíl od tebe poslouchám lidi podle toho jaký mají hlas a ne podle toho s kým kde a proč
  • Petr Bende

Fandím Petrovi od začátku,dostal mě tím, že si vybral píseň od Robbieho W.Úžasně to zazpíval.Možná jsem mu nakloněna také proto,že bydlí pár kilometrů ode mě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit