-
cauky
cau fanousci Petra patek,sobota a nedele je tu vinobrani a on dnes zpival krasne zpivaaaa *4* aj jsem se s ni nasmala on furt neco do mikrofonu rikal smesnyho *15* *15* *15* -
Byli jste už na osobnosti Gáby?
Já jo, ona si ta Lucka nedá pokoj ani tam *9* -
-
Re: Byli jste už na osobnosti Gáby?
jo jo víme, už jsme jí tam taky psali *1* píše všude, na Lucce Vondráčkové, na Lunetic, pod všema článkama o Petrovi, myslí si, že když se nepodepíše, tak ty její řeči, na které by se už dalo podat trestní oznámení, poznáme všichni. *16*
-
-
Pro Lucii
Ahoj Lucie, Jsem moc rád že jsi moje velká fanynka, moc si toho vážím. Dokonce si tě i pamatuju, jsi moc pěkná holka a určitě nemáš za potřebí se takto ponižovat. Ale v mnoha věcech jsem se v tobě zklamal.. Takhle mladá holka a tak vulgární?? Ať už mi Gábina provedla cokoliv, neznáš jí..určitě není taková jákou jí líčíš ostatním. Má svou lásku a na tom není vůbec nic špatného. To já už mám přeci také:-) Jinak děkuji za to´,že si myslíš že já a Zuzka jsme dokonalý pár. Jestli tě Lucko můžu prosím požádat o to Aby jsi o Gábě nepsala takové hlouposti protože nejsou pravdivé. Věřím tomu že jsi slušná dívka na nějaké úrovňi tak se podle toho vyjadřuj. Děkuji ještě jednou a mějte se tu všichni moc dobře. S Hudebním pozdravem Petr Bende -
-
Pro Lucii - omluva Péťovi
ahoj Péťo, moc se ti omlouvám že nesnáším tvoji kamaradku Al dhabbu a jejího přítele Davida. Péťo, já jinak nemluvím sprostě. Péťo, já jsem nechtěla aby jsi zjistil že nesnáším Al dhabbu a jejího přítele Davida, protože nechci tě ztratit Péťo! Péťo, kdybys věděl že mi každemu vadí že si mi líbíš, říkaji že jsi hnusný ale to není pravda! *4*
Péťo, já jsem dokonce četla zozhovor s tebou jak jsi říkal že jsi moc šťastný se svoji přítelkyni Zuzkou a že planujete společný dům. *4* Moc ti to přeju Péťo tobě a tvoji přítelkyni Zuzce. *4* Nechci ti to kazit.
P.S.: Péťo, budeš mít prosím tě koncert příští rok ve Frýdku - Místku?! *4* Doufám že jo, protože bych si ráda s tebou popovídala. *4* Mám tebe moc ráda Péťo, jako zpěváka i kluka! *4*
-
-
Roztomile detatko
Ten byl i jako malickej krasnej. Takovy bejbino bych chtela tez, nejlepe od Peti. *14* -
-
Re: Roztomile detatko
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
škoda
škoda asi jen ty příspěvky smazaly, a nebo si sedla k jinýmu počítači v knihovně *9* -
-
škoda?? NE!
JÁ JSEM RÁDA ŽE TY MOJE SPROSTE VYRAZY BYLY SMAZANY! *4* PROTOŽE NECHCI ABY TO OPĚT ZJISTIL PÉŤA BENDE! *4* PROTOŽE K PÉŤOVI BENDEMU CÍTÍM DŮVĚRU! *14* I KDYŽ PÉŤA MÁ PŘÍTELKYNI ZUZKU! *4*
-
-
Dotaz na fotky
Čauky nevíte někdo náhodou jak dlouho to tady trvá, než přidají fotky do fotogalerie??? -
-
Re: Dotaz na fotky
Skoro nikdy tam ale nedaji vsechny, co tam posles. Jsou dost vybiravi. *9* -
-
Re: Re: Dotaz na fotky
No tak z mých teda zatím ani jednu *9* zkusím je přidat ještě jednou ...tak pá -
-
Re: Re: Re: Dotaz na fotky
Drzim palec, chce to trpelivost. *3*
-
-
-
Re: Dotaz na fotky
čauky....jak kdy,něhdy pár dní,ale někdy i 14 dní....kdyžtak je tam pošly znovu,já ti tak taky dělám *15*
-
-
Milý Bende..
...i když nejsi idol můj,přesto tě prosím buď stále svůj!!!A za rok se dožiješ kristových let! *1* -
Teplice
ahojky Péťo máš nejbližší koncert někde poblíž Teplic??? *3* -
-
Re: Teplice
www.petrbende.cz tam se toho dozvíš mnohem víc než tady..
-
-
Lucie!!!!!!!!!!!!!!
Lucko ty si myslíš že nepoznám tvé příspěvky? Nechoď na můj blog, o Gábě tam nic nepíšu, vypadni!!!!!! A nepiš tam nemožné příspěvky!!!!!!!!!! -
-
Re: Lucie!!!!!!!!!!!!!!
NO A??????? STEJNĚ SE NEDÍVÍM PÉŤOVI BENDEMU ŽE SI RADŠÍ VYBRAL SVOJI PŘÍTELKYNI ZUZKU!!!!! *4* -
-
Re: Re: Lucie!!!!!!!!!!!!!!
Dej už s tím Lucino pokoj!!!!!!!Všimla sis, že kde vlezeš, tam přestávají ostatní psát?To nemáš v hlavě nic jiného než Zuzku?Jsi normálně praštěná!!!! -
-
Re: Re: Re: Lucie!!!!!!!!!!!!!!
dobře, já si třeba myslím, že Petr s Gábou spolupracuje, např.: na druhém Petrově cd spolupracovali na písni spát s tebou, a taky si myslím, že je úplně jedno s kým Petr je, protože to je na něm, takže jsi mi Lucie ukradená a taky jsem ti blokovala psaní komentářů na mém blogu takže sbohem zakompleksovaná p**o, jsi mi ukradená, já narozdíl od tebe poslouchám lidi podle toho jaký mají hlas a ne podle toho s kým kde a proč
-
-
-
-
Petr Bende
Fandím Petrovi od začátku,dostal mě tím, že si vybral píseň od Robbieho W.Úžasně to zazpíval.Možná jsem mu nakloněna také proto,že bydlí pár kilometrů ode mě.