-
Petr Bende je fak super:-)
Péta je fakt super!!! Péta Bende krásně zpíva a je prostě svůj a na nic si nehraje!! Péta Bende udělal super že si radší vybral svoji přítelkyni Zuzku! protože se k sobě moc hodí!!Pétovi Bendemu přeju hodně úspěchu a hodně lásky s jeho přítelkyni Zuzkou!! *4* -
-
Re: Petr Bende je fak super:-)
pls...odkdy není s Gábou..nějak nejsem v obraze...díky moc... -
-
Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Péta Bende má přítelkyni Zuzku!!! a jsou spolu už rok!! a Péta se svoji přítelkyni Zuzkou i bydlí v Praze!!! *4*
-
-
Re: Petr Bende je fak super:-)
*13* Tebe když vyhodí dveřma,tak vlezeš oknem,viď? *13* *9* *9* -
-
Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Já Pétu Bendeho miluju!! Vím že Péta Bende tedkom miluje svoji přítelkyni Zuzku! nechci jim to kazit! *3* -
-
Re: Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Tak to jsi moooooooc hodná,že jim to nechceš kazit.On by totiž Péťa o tebe určitě strašně moooooooc stál.Obzvláště po tom co jsi ustavičně vypisovala na jeho webu ty vulgárnosti!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Petr Bende je fak super:-)
Nemúžu za to že nesnáším trapnou al dhabba a jejího přítele Davida!! Péta Bende je vářně fajn kluk i zpěvák!! Péta Bende miluje svoji přítelkyni Zuzku! Nechci jim to kazit! Stejně Pétu Bendeho mám nejradší ze všech zpěváku! *3* *4*
-
-
-
-
-
jsem na dobré cestě:-)
Ahojky, tak jsem na dobré cestě sebrat Bendeho té náně *14* *14* Je úžasnej se nedivím že jste z něho vedle!! *5* -
-
Re: jsem na dobré cestě:-)
Od Péťy Bedeho přítelkyně Zuzka není nana!!! Péť svoji přítelkyni Zuzku moc miluje!!! a moc se ksobě hodí!!! *14* -
Tím myslíš Zuzku ? No tak to sni dál .... *1* *15* *3* -
jo tak hodne stesti...
-
-
Kurt kombajn
Chudáček kurtík :D říkat mu kombajn....ne že bych mu tak neřikala ale je to vtipný... *1* *1* *1* -
-
Re: Kurt kombajn
Tady mu nikdo nerika kombajn... *5*
-
-
kombajn
Vtipnej jako vzdycky *9* uz me nej bejt *9* -
-
Re: kombajn
Dosly slova zlaticko? *15* *9*
-
-
to kombajn
Fuck you!!!!! slusnost mi brani vyslovit,co jses ty *16* -
-
Re: to kombajn
Vidim jak si slusnej ty picusi. *15* *5*
-
-
Petr
Já měla tu čest se s Petrem osobně setkat a okamžitě mi začal tykat. Je to moc sympatickej chlap a na nic si nehraje. *4* *14* -
-
Re: Petr
taky sem se s ním měla tu čest setkat osobně, face to face..jak se říká...byl bezva..a doufám, že tomu nebude moc dlouho a zase se na nás přijede podívat ... :o))
-
-
Bende
Nenavidim te,Bende.Jses vomezenej kreten.Si myslis,ze s nejakou trapnou pisnickou ZAKLINAM SVE MORE dobudes celej svet,co? Jsi ubozak...namachrovanej frajere...si myslis jakej ses fesak,zes ulovil tu tvoji Zuzanku,co? Nenavidim te.Na Kurta Cobaina nemas a nikdy mit nebudes.Jses slaboch.CO VSECHNO KURT PROZIL,TO JE TI JEDNO,CO? HAVNE ZE TY JSI STRED SVETA... *16* *16* *16* -
-
Re: Bende
Máš problém?!! Péta Bende udělal dobře že si vybrla svoji přítelkyni Zuzku!! a není žadný sobec!! Péta Bende si vybral svoji příételkyni Zuzku proteže ji mopc milje!! místo té čupky Aldhabby která chodí s Davidem Pavlíkem! a oba smrdí jakl kanál!!! *1* -
Hele ty picusi, bez vometat Kurtikuv hrob a nenavazej se do slusnych lidi. *16* *5* *13* -
pro: Kurt
Co si o sobě myslíš??? Proč Petra urážíš, když ho vůbec neznáš?? Já jsem měla tu čest poznat Petra osobně a je NAPROSTO SKVĚLEJ MILEJ KLUČINA. Ty svoje mindráky si vybíjej na někom jiným jasně??? *13* -
-
RE: to Hanoječek
jj..přesně tak a navíc nádherně zpívá...
-
-
*7* Co máš za problém , nějaký mindrák ??? *13*
-
-
jo
jo já ho viděla... *14* -
-
Re: jo
A MOHLA BYS MI SEM PISNOUT, JAKEJ JE A TAK, PLS *3* *14* *3* *14* *4*
-
-
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14* -
-
Re: HANS MATHESON:)))
Já ne,a ani nevím kdo to je,tady jsou převážně fanynky Petra.Takže se spíš zkus zeptat v diskusi Hanse, on má taky svoji stránku, ale to ty určitě víš *14* .tak se měj hezky...
-
-
Zavistivky:))))
Nejsem zadna krava, ubozacka, nectu cervenou knihovnu ani Bravo ani nemam eroticky sny a uchyly jsem nelakam... *13* Tak se tady treba pioserte a sezerte svou zavisti. *3* *14* *15* -
-
Re: Zavistivky:))))
Tyy vole ...ty jsi ale dilina! No nemám slov *1* -
Re: Zavistivky:))))
Tak pokud nejsi nic z toho co jsi napsala, tak jsi hoooodně nevyzrála osoba!!!A divím se, že nemáš erotické sny, ty snad má myslím každý....za to se nemusí člověk stydět!
-