Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petr Bende je fak super:-)

Péta je fakt super!!! Péta Bende krásně zpíva a je prostě svůj a na nic si nehraje!! Péta Bende udělal super že si radší vybral svoji přítelkyni Zuzku! protože se k sobě moc hodí!!Pétovi Bendemu přeju hodně úspěchu a hodně lásky s jeho přítelkyni Zuzkou!! *4*
    • Re: Petr Bende je fak super:-)

pls...odkdy není s Gábou..nějak nejsem v obraze...díky moc...
      • Re: Re: Petr Bende je fak super:-)

Péta Bende má přítelkyni Zuzku!!! a jsou spolu už rok!! a Péta se svoji přítelkyni Zuzkou i bydlí v Praze!!! *4*
    • Re: Petr Bende je fak super:-)

*13* Tebe když vyhodí dveřma,tak vlezeš oknem,viď? *13* *9* *9*
      • Re: Re: Petr Bende je fak super:-)

Já Pétu Bendeho miluju!! Vím že Péta Bende tedkom miluje svoji přítelkyni Zuzku! nechci jim to kazit! *3*
        • Re: Re: Re: Petr Bende je fak super:-)

Tak to jsi moooooooc hodná,že jim to nechceš kazit.On by totiž Péťa o tebe určitě strašně moooooooc stál.Obzvláště po tom co jsi ustavičně vypisovala na jeho webu ty vulgárnosti!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
          • Re: Re: Re: Re: Petr Bende je fak super:-)

Nemúžu za to že nesnáším trapnou al dhabba a jejího přítele Davida!! Péta Bende je vářně fajn kluk i zpěvák!! Péta Bende miluje svoji přítelkyni Zuzku! Nechci jim to kazit! Stejně Pétu Bendeho mám nejradší ze všech zpěváku! *3* *4*
  • jsem na dobré cestě:-)

Ahojky, tak jsem na dobré cestě sebrat Bendeho té náně *14* *14* Je úžasnej se nedivím že jste z něho vedle!! *5*
    • Re: jsem na dobré cestě:-)

Od Péťy Bedeho přítelkyně Zuzka není nana!!! Péť svoji přítelkyni Zuzku moc miluje!!! a moc se ksobě hodí!!! *14*

Tím myslíš Zuzku ? No tak to sni dál .... *1* *15* *3*

jo tak hodne stesti...
  • Kurt kombajn

Chudáček kurtík :D říkat mu kombajn....ne že bych mu tak neřikala ale je to vtipný... *1* *1* *1*
    • Re: Kurt kombajn

Tady mu nikdo nerika kombajn... *5*
  • kombajn

Vtipnej jako vzdycky *9* uz me nej bejt *9*
    • Re: kombajn

Dosly slova zlaticko? *15* *9*
  • to kombajn

Fuck you!!!!! slusnost mi brani vyslovit,co jses ty *16*
    • Re: to kombajn

Vidim jak si slusnej ty picusi. *15* *5*
  • Petr

Já měla tu čest se s Petrem osobně setkat a okamžitě mi začal tykat. Je to moc sympatickej chlap a na nic si nehraje. *4* *14*
    • Re: Petr

taky sem se s ním měla tu čest setkat osobně, face to face..jak se říká...byl bezva..a doufám, že tomu nebude moc dlouho a zase se na nás přijede podívat ... :o))
  • Bende

Nenavidim te,Bende.Jses vomezenej kreten.Si myslis,ze s nejakou trapnou pisnickou ZAKLINAM SVE MORE dobudes celej svet,co? Jsi ubozak...namachrovanej frajere...si myslis jakej ses fesak,zes ulovil tu tvoji Zuzanku,co? Nenavidim te.Na Kurta Cobaina nemas a nikdy mit nebudes.Jses slaboch.CO VSECHNO KURT PROZIL,TO JE TI JEDNO,CO? HAVNE ZE TY JSI STRED SVETA... *16* *16* *16*
    • Re: Bende

Máš problém?!! Péta Bende udělal dobře že si vybrla svoji přítelkyni Zuzku!! a není žadný sobec!! Péta Bende si vybral svoji příételkyni Zuzku proteže ji mopc milje!! místo té čupky Aldhabby která chodí s Davidem Pavlíkem! a oba smrdí jakl kanál!!! *1*

Hele ty picusi, bez vometat Kurtikuv hrob a nenavazej se do slusnych lidi. *16* *5* *13*
    • pro: Kurt

Co si o sobě myslíš??? Proč Petra urážíš, když ho vůbec neznáš?? Já jsem měla tu čest poznat Petra osobně a je NAPROSTO SKVĚLEJ MILEJ KLUČINA. Ty svoje mindráky si vybíjej na někom jiným jasně??? *13*
      • RE: to Hanoječek

jj..přesně tak a navíc nádherně zpívá...

*7* Co máš za problém , nějaký mindrák ??? *13*
  • jo

jo já ho viděla... *14*
    • Re: jo

A MOHLA BYS MI SEM PISNOUT, JAKEJ JE A TAK, PLS *3* *14* *3* *14* *4*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*
    • Re: HANS MATHESON:)))

Já ne,a ani nevím kdo to je,tady jsou převážně fanynky Petra.Takže se spíš zkus zeptat v diskusi Hanse, on má taky svoji stránku, ale to ty určitě víš *14* .tak se měj hezky...
  • Zavistivky:))))

Nejsem zadna krava, ubozacka, nectu cervenou knihovnu ani Bravo ani nemam eroticky sny a uchyly jsem nelakam... *13* Tak se tady treba pioserte a sezerte svou zavisti. *3* *14* *15*
    • Re: Zavistivky:))))

Tyy vole ...ty jsi ale dilina! No nemám slov *1*
    • Re: Zavistivky:))))

Tak pokud nejsi nic z toho co jsi napsala, tak jsi hoooodně nevyzrála osoba!!!A divím se, že nemáš erotické sny, ty snad má myslím každý....za to se nemusí člověk stydět!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit