-
!!!!! 30 !!!!!
HAPPY BIRTHDAY PETER!! *3* *4* -
narozky
Všecičko nej....k narozeninám *14* *3* -
pro Peťu
Ahojky Peťo, chtěla bych Ti popřát všechno nejlepší k tvým 30. narozeninám hodně štěstí, zdraví, lásky, přátel, úspěchů, inspirace. A ať se Ti splní vše co si budeš přát. Zůstan jaký jsi. posílám Ti pusinku..
P.S.: Už se těším do Náměště. -
Petulko,
K dnesnim 30.narozeninam Ti preji vse nejlepsi, hodne zdravicka, stesticka jak v profesnim, tak hlavne v osobnim zivote. At se dari! *4*
P.S.: A poradne to oslav!! *3* -
PETO
KRASNE LIBAS *14* -
Jednička!
Petr, je skvělej člověk a jedinečnej zpěvák. Péto,mám tě moooooooooc ráda! *14* *14* *14* -
SUPER
Super fotky mam uz je ve svy slozce ten kdo je tam dal je dobrej!!!!! *4* -
fanoušci
Tak ještě nedávno tady byli 3 fanoušci a najednou 15!!TO je paráda.Jste všichni skvělí,samozřejmě včetně Petra.Mějte se!!! *14* *13* -
Péťa Bende
Petr Bende je opravdu super...má hrozně dobré srdíčko *14* ...a navíc je moc krásnej *3* ...a bezva komik *4* *15* -
spletla jsem se v něm....
Achojky holky, Víte Petra jsem upřímně moc nemusela, až do jedné akcičky(kámoš měl narozeniny) věděla jsem že Bendeho zná ale nevěděla jsem že tam bude taky *9* Kámoš mě uklidnoval že je to fajn kluk, když jsem mu vyčítala to že ho tam pozval *10* Honzík mne popadl za ruku a představil mě Bendemu jako svou nejlepší a nejkrásnější kamarádku *8* Péta se na mne podíval takovým pohledem ...že jsem najednou změnila já svůj pohled na něho *4* Nakonec jsem s Petrem celou párty prokecala, propila a taky párkrát protancovala *5* Petr je vážně skvělej kluk,skwěle se s ním kecá a vůbec není tak namyšlený jak jsem si o něm myslela *4* Ale už dávno jsem věděla že je výborný muzikant, jelikož muziku taky dělám proto to dovedu posoudit *5* vzal si na mne číslo a zavolá mi až prý na mne bude mít čas *4* Tedka se vám ani nedivím že ho máte rádi *3* Protože nyní a ráda budu patřit mezi vás *1