Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Valentýnek

Krášného Valentýnka,hlavně tobě Peto *14*
  • hlasujeme

Hlasujeme v hitparadach Petr se nam propad, tak hlasujte nezaslouzi si to!!!!!!!!!!! *16* *16*
    • Re: hlasujeme

jj tak to už jsem hoooodněkrát psala a nejenom sem, ale lidi to asi nezajímá, páč se propadá skoro ve všem co může: t-music nejdřív 4. pak 5. a teď je až 9.;v óčku byl 6. pak 7. teď je 10., na klikárně stránek ujdeto byl 1. teď je 8., je to zkrátka k vzteku, ale fanouškům je to nejspíš fuk, když s tím ještě nic neudělali!!!!!! *10* *8* *16* *5* *9* *9*
      • Re: Re: Petulík

Já to říkám porád že je skvělej *3* *4* *14* *14* *15*
        • Re: Re: Re: Petulík

No stoprocentně !!!!!!!!!! *1* *3* *15* *14* *4* *3* *1*
  • Petulík

Petřík je nejlepší..... *3*
    Souhlasíte že!!!!! *14*
    • Re: Petulík

Naprosto souhlasím !!!!!!!!!!! *1* *3* *15* *14* *4* *1*
      • Petulík

Veru já jsem taky Verča. *3*
        • Re: Petulík

jj tak to je super, a odkud jsi??? Já jsem z Prahy, bydlím kousek od Sazka Areny *1* *3* *1*
          • Re: Re: Petulík

Já jsem z Vysočiny-Jaroměřice nad Rokytnou u Třebíče.Petr tady má hodně koncertů,v létě bývá s Carmen ve Výčapech.Se ségrou tam jezdíme každej rok *3*
            • Re: Re: Re: Petulík

jj tak to bych taky brala, ale tady v Praze je taky každou chvíli, sice ty jeho vlastní velký koncerty tu má tak 2x, 3x do roka, ale i tak jsem ráda, že sem jezdí tak často!!!Páč se s ním skvěle povídá, je to hrozně chápavej človíček a strašně milej a ochotnej!! *1* *15* *1* Teď se těším až bude 22.2. páč to bude vystupovat v divadle Gong a ten je jen dva bloky od mýho baráku, takže to nebudu mít ani daleko, no a snad se domluvíme na nějakém tom pivečku, když na cenách Óčka neměl čas, teda čas si stejně našel aspoň na tu kratičkou chvilku!! *1* Je prostě skvělej a v životě ho u mě nikdo jinej na jeho místě nenahradí!!! *1*
  • PRAVDA

to maš pravdu že je to tu uplně mrtvy
    • Re: PRAVDA

jj, bohužel a vůbec se to tady nezlepšuje jak se tak koukám *9* *9* *9*
  • To je šíííílenýýýý!!!!

Tak to je šííííííííílenýýýýýý ani na jednom foru to zrovna dvakrát nežije jak se tak koukám, lidičky zajímá vás vůbec ještě Petr, já jen že tu vůbec nepíšete, ani nikam jinam na Petrova fóra!!!!!! Tak s tím please něco udělejte je to tu úplně mrtvý, mě přijde, že jsem tu snad jediná, kdo sem vůbec chodí!!! *13* *8* *9* *9*
  • Song

nevíte jak se jmenuje ta písnička jak ji Peťulka zpíval ve finále a tak krásně u ní skákal??? *15*
    • Re: Song

Už jsem na to jednou odepisovala!!!! Petr ve finále zpíval 3 písničky: Feel od Robbieho Williamse, Nie alebo ano od No Name a píseň co měli s Vlastou společnou Jen pro tu chvíli ale jestli myslíš tu co zpíval ve finálových kolech a pak na společném koncertě v Sazka Aréně tak to byla písnička In the shadows od the Rasmus !!!!! *1*
  • Pěknej bordel

Jak tak tak koukám, tak tu mají pěknej bordel, měli by si to tu urovnat, nový příspěvky jsou až někde na konci a ty starý zase na začátku, to je fakt na nic!!!!! *9* *9* *5* *16*
    • Re: Pěknej bordel

Souhlas. *9*
  • I love you!!!!!

jsi muj nejnejnejnejoblibenejsi zpevak. *14* vubec to nemuzu pochopit zes nevyhral superstar.pro me a hodne lidi jsi ale vyhral *14* *4* *3* .a horvath zpiva fakt hnusacky!!! *5* *16*.preju ti hodne stesti do noveho roku.dalsi vydanou desku ,tak krasnou jako ty dve posledni *14*.hlavne zdravi.to si nikdy nekoupis!!!to si zapamatuj!!! *4*.a na silvestra se neozer *15* *3* *1* *13*
  • Jo Petr Bende je fakt dobrej zpěvák a myslím si,že i fajn člověk...V superstar měl opravdu zvítězit...
  • P.B. je má SuperStar

Petr je ten nejúžasnější člověk a zpěvák, jaký se kdy narodil! Pro mě bude jen Petr,tím kdo vyhrál SuperStar. Nemám nic proti Vlastovi H.,ale myslím,že vyhrát měl Petr. Petr je můj milovanej zpěvák *14* *14* Petr je anděl...zaslouží si být happy! *14* *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit