Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bende je chuj

Bendeho IQ=0 fuuuuuuuuuuuj
    • Re: Bende je chuj

Tvé IQ je nulové. Petrovo příjmení se neskloňuje. Tupče!
  • pro anti

ty si taky píča ty nevíš co meleš akorát závidíš.....koukni se na sebe hovado....
  • peta

petr je fakt supr chlap a zpěvák..v brně na starobrnu to bylo ůžasný..viděla sem tě už hodněkrát naživu..a vždycky to bylo bezva..díky za skvělej zážitek a ti co si o něm myslí něco jiného tak to já si myslím o nich..protože když petra nepotkáte a říkate tady o něm takové věci tak ste to vy! *16*
  • Myslim,ze je to pomerne dobry zpevak,znam i horsi... *4*
  • Peťa

Nevím co říct víc než to že je to úžasnej chlap se srdcem na pravům místě.... je skvělej
  • koncert

Ahoj Petře, moc děkuji za nevšední zážitek díky Tvému vystoupení v Šumprku, moc se mi líbil!Jen tak dál moc Ti fandím!
  • Petan proste nema chybu,super zpiva,super vypada....skoda ze uz nechodi parit k nam do hospody.byla to s nim vzdycky velka show
  • webovka

Ahoj všichni příznivci Petra! Jsou tu pro Vás nové stránky!!! www.petr-bende.wbs.cz Tak na ně mrkněte! *3*
  • Ahojky.Včera byl u nás Petr Bende ve městě a musim říct,že je opravdu moc fajn a je taky moc příjemnej kluk!!! *14*
  • PETR BENDE

ZAPOMNĚLA JSEM DODAT,ŽE KDYŽ BYL DRUHÝ V SUPERSTA NIC NEMĚNÍ NA KVALITĚ JEHO ZPĚVU. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit