Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fanoušci

Čauky,zdravím nové fanoušky-fanynky..tak jsem koukla kolik nás přibylo a zatím je nás jako šafránu, no uvidíme časem kolik nás bude.Tak se mějte krásně.
  • Ahojik

Zdravim vsechny vyborne lidicky na tomto foru, krom par vyjimek co tady pisou sve dusevni zvratky.
    Jestli tady nekdo zna Petu osobne, vite kolik meri? Me pripada docela maly a drobny. Predem dik za odpoved. *4*
    • Re: Ahojik

Ahojky!
      No Petr měří 178cm, chceš ještě vědět jak má velkou nohu, nebo i něco jiného?? Už jsem se pítala, takže jsem informovaná *1*
      • Re: Re: Ahojik

*3* Verunko,no nezlob se,ale 178 cm se mi nějak nezdá.To máš údaj přímo od Petra?Fakt se mi zdá menší,ale na výšce nezáleží,důležité je,že je skvělý zpěvák i člověk a proto ho máme tak rády. *14*

No jasne chceme vedet o nem vsechno:
        1.velikost nohy
        2.presnou vysku
        3.presnou vahu
        4.jakou hudbu posloucha nejradeji
        5.kolik uz mel holek
        6.jaky typ holek se mu libi
        7.kdy to delal poprve
        8.jestli kouri
        9.jestli bere drogy
        10.jestli ma rad sex
        11.jakych vlastnosti si vazi u zen
        12.co ho dokaze vytocit
        11.jestli je 100% heterosexual
        12.jaka barva se mu libi nejvic
        13.jake jidlo ma nejradeji
        14.co pije nejradeji
        15.jestli hodne pije alkohol nebo je naopak abstinent
        16.jestli by se chtel jednou ozenit
        17.jestli chce jednou deti
        18.jestli ma nejakeho domaciho mazlicka
        19.jestli nekdy neco uz ukradl
        20.jestli se rad liba
        21.kolik poloh uz vyzkousel a jake
        22.jak by sam sebe ohodnotil(charakter)
        23.jestli ma tremu pred divaky
        24.jestli mu Gaba al Dhaba opravdu zahejbala
        25.jestli ma rad deti, zvirata
        26.jestli umi varit, pect
        27.na jaky hudebni nastroj hraje nejradeji
        28.jestli se uz nekdy popral kvuli holce
        29.jestli se mu delaj taky bedary
        30.jestli umi ridit auto a ma ridicak

Bylo by toho jeste hodne co by me zajimalo, ale tohle uplne staci. Mejte se tu. Cago belo siilenci *4* *3*
        • Re: Re: Re: Ahojik

Jses v poradku? *9*

čauky...no já mám 168 cm a Petr je o fous věčí...takže docela mališkej *1*

Holka tak to špatně vidíš, páč já mám 174,5cm a Petr je ode mě asi o 3cm. Tak jako není sice největší obr, ale je to snad jedno, skřítek taky není. To Vlasta Horváth ten je i menší jak já *1*

*3*Kolik měří nevím,ale tipuju to tak na 170 až 175 cm nejvíc.Je to drobeček,ale říká se:co je malé,to je milé a o Péťovi to platí na 100%.Nemyslíš????? *14* *4* *3*

Ahoj máš docela dobrej odhad já měřím 178 a Peťa je o malej kousek asi menší nebo tak zhruba stejně vysokej....

*7*jsem z toho jelen,napřed se mi tady můj přízpěvek nezobrazí a když ho napíšu znovu tak je to tu hned 2x. *7* *7* *7*

*3* Kolik měří nevím,ale moc to asi nebude,tipuju 170 nejvíc 175 cm . Je to drobeček,ale co je malé to je milé a o Péťovi to platí na 100%.Nemyslíš????? *14*
  • Dotaz na fotky

Čauky nevíte někdo náhodou jak dlouho to tady trvá, než přidají fotky do fotogalerie???
    • Re: Dotaz na fotky

Skoro nikdy tam ale nedaji vsechny, co tam posles. Jsou dost vybiravi. *9*
      • Re: Re: Dotaz na fotky

No tak z mých teda zatím ani jednu *9* zkusím je přidat ještě jednou ...tak pá
        • Re: Re: Re: Dotaz na fotky

Drzim palec, chce to trpelivost. *3*
    • Re: Dotaz na fotky

čauky....jak kdy,něhdy pár dní,ale někdy i 14 dní....kdyžtak je tam pošly znovu,já ti tak taky dělám *15*
  • nenávidím tě...

Petře nenávidím tě z celého svého srdce!!! Zlomil jsi mi srdce, nikdy jsem nikoho tak nemilovala a ty jsi mne takhle sprostě využil! *5* Proč?? Proč jsi mi vyznával lásku, říkal jsi jak moc mě miluješ... že už nikdy žádnou nechceš...bylo nám tak krásně, jen ten věkový rozdíl mezi námi...a ty jsi mne kvůli tomu opustil!! *10* NIKDY TI TO NEZAPOMENU!!! *16* Pomstabude sladká to mi věř!!!!!!!!!!! .....Tvůj zlej sen!! *10*
    • Re: nenávidím tě...

Fakt si myslis, ze Ti tady nekdo veri, ty chudinko naivni? *16*

VYHLEDEJ OKAMZITE POMOC ODBORNIKA!!! TREBA TO BUDE JESTE LECITELNE.. *15*

*13* seš zdravá???Petr takovej není,ho znám asi líp jak ty!!!

Jsi ubožák!!!A jestli to měl být forek, tak dost trapný!!!Určitě ti je míň než ..náct,takže se k tobě nemá asi ani cenu dále vyjadřovat!!!
      • Re: Re: nenávidím tě...

A myslím si že je úplně jedno jestli je xxx dospělá nebo ne...i dospělý mají někdy v hlavě nasr.... *1* a navíc mne je také ještě pořád náct *3* ...nejde tu přece o věk ne? *13*

Jestli se do toho mohu také vložit, upřímně tomu také moc nevěřím že by Péťa někomu zbytečně ubližoval, ale myslím si že není správné slečně xxx takhle nadávat *13* třeba co píše je pravda, vždyť jsme u toho žádná z nás nebyla...a kdyby mne někdo jen využil nebyla bych s toho 2x nadšená. Určitě bych to řešila...Takže slečno xxx (jestli že je to pravda) Tak to řeš s Petrem ne na foru, nemá to smysl...Právě on ti řekne proč to bylo tak jak to bylo *4* Tady ti maximálně napíšou jak moc se jim líbil koncert a nebo jak moc Péťu obdivujou *1* a myslím si že už tohle téma nebudeme řešit...Hodně štěstí xxx *1*
        • Re: Re: Re: nenávidím tě...

Nějak mi to nedá a vrátím se opět k neznámé XXX.Podle Tebe není správné jí nadávat,chápu - Tvůj názor.A je správné tady někomu veřejně vyhrožovat???Přečetla sis vůbec dobře její příspěvek?Vypadá to, že ještě není dospělá a pokud je, tak souhlasím s názorem, že by měla navštívit psychiatra!!! význam slova ubožák - někteří bídní sociálně, jiní morálně.A morálně to je případ XXX !!!
          • Re: Re: Re: Re: nenávidím tě...

opravdu je nutno to rozebírat?? stejně jak asi dobře chápu jsme slečně xxx u pr...byla bych ráda kdybych už nečetla příspěvky s nadávkama....stejně slečně xxx šlo jen o pozornost ne??a budeme jí dělat radost když se o tom pořád budeme bavit...a upřímně znáte Petra osobně?? že o něm můžete na jistotu mluvit že by něčeho takového nebyl schopen?? *3* vžijte se do situace jo?? *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: nenávidím tě...

Já ho znám osobně, takže můžu tvrdit, že Petr by něčeho takového nebyl schopen a když se člověk s někým rozejde to se stává, ale pořád mu to nedává důvod k tomu aby mu veřejně vyhrožoval, ať si to s ním vyřídí osobně, jestli s ním něco doopravdy měla, protože jinak nechápu proč by to měla vyřizovat na foru, protože si myslí, že sem Petr občas chodí???Jestli spolu něco měli tak ji Petr zná a mají snad na sebe kontakt, tak si to snad můžou vyřídit mezi sebou???To mi přijde logičtější!!Já si myslím že slečna xxx si vymýšlí a snaží na sebe upoutat pozornost!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: nenávidím tě...

Do jaké situace???Že někdo někoho opustil?To se v životě holt stává a většinou to bolí!!!A už se nebudu dále vracet k tomu příspěvku...

*7* Nevím,jestli můžu věřit tomu,co tu píšeš,ale Petr má přece přítelkyni,se kterou se prezentuje i v mediích,takže pokud s tebou něco měl,mohla jsi počítat s tím,že to je jen zaležitost na jednu noc,tak je to u celebrit přece normální,že mají spousty milenek.Nevím na co si stěžuješ a proč vyhrožuješ. *13*

Je mi jedno co si myslíte vy....jasný *7* vím že Petr občas chodí na tohle forum a tak jsem toho chtěla využít....a vyplatilo se mi to *14* dělejte jako že jste nic nečetli oki?? P.s: Verunko já nejsem ty....ale co.... Potrefená husa se vždy ozve že?? *15*
        • Re: Re: Re: nenávidím tě...

*7* Vážně pochybuji o tvém zdravotním stavu,jeden den sprostě vyhrožuješ,druhý posíláš vysmáté smajlíky a my máme dělat,že jsme nic nečetly?????A Verunku nech laskavě napokoji,řekla jen svůj názor.Doporučuji návštěvu psychiatra!! *13*

Nevím co máš holka, za komplexy, ale Petr rozhodně nikomu ubližovat nikdy nechtěl ani nechce a kdo ví jestli to co píšeš je pravda!!!Ale i tak Petr není ten typ, co by se bezdůvodně s někým rozešel, musel by mýt k tomu vážný důvod a jestli ho měl, tak s tím nemůžeš nic dělat.Takže si laskvě vyléči své mindráky, protože pláčeš nad špatným hrobem, tohle ti rozhodně nepomůže a mstít se není řešení, nejlepší je si v klidu s tím dotyčným vše vyříkat.....jen nevím proč mám stále jen pocit, že využíváš Petrovy popularity a chceš ho za každou cenu shodit před jeho fanoušky, takové jednání absolutně nechápu!!! *13* *8* *13*
  • slusi mu to

Mooooooooooooc mu to slusi!!!! *4* *4* *14*
    • Re: slusi mu to

*9*
  • Hutník

Hutnik byl super v tom ze jsem videla Petra.Musim rict ze je daleko prijemnejsi a vypada lepe nez nekde v televizi.Neni nad dojem nazivo.Nechala jsem se s nim vyfotit,prijemne jednani k servirkam.Fakt super. *3*
  • Velikonoce

Klášné Velikonoce *3* *1*
  • Tady to teda žije!!!

Lidičky Vám teda povím, tady to teda žije!!!Kdo tu pořádá mejdan, že neslyším vlastního slova???? *15*
    Co takhle to tu trochu oživit, nějakej pokec by neuškodil, chodíte ssem vůbec někdo??? *8*
  • Euro song

*1* drž se Peto v euro songu *1*
    • Re: Euro song

Tak to bohužel nevyšlo, ale já osobně sem ráda, že to včera Petr vůbec přežil, páč je nachcípanej má čtyřicítky horečky a zánět spojivek, měl včera pěkně zarudlý oči a celkem mu přeskakoval hlas, jsem mu říkala, že se ještě jednou kvůli muzice zabije a on prý že mu to za to stojí, je to prostě blázínek !!! *1* *5* *3* *1*
  • Svátek

Všechno nejlepší Peto k svátku :-) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit