Přejít na výpis diskuzí

Petr Hapka

OSOBNOST 31.12.2006 
113 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Den pro mou lásku

Ahoj neměl by někdo v písničku Den pro mou lásku nebo alespoň noty?? Dík moc
  • Pnna a netvor

Zdravím všechny příznivce Petra Hapky. Jeho hudba je úžasná, a proto prosím, jestli má někdo noty k melodiím z pohádky Panna a netvor, o zaslání na můj mail. Díky Lenka *3*
  • Panna a netvor

Rád bych se připojil k prosbě o zaslání not titulní melodie filmu Panna a netvor, nejlépe v originální verzi pro varhany. mail: yan.sobek@seznam.cz Díky moc.
  • pozdrav

Milý Petře,
    nevím, zda čtete tuto diskusi, ale nutně potřebuji vyjádřit své pocity z Vaší hudební tvorby. Vaše skladby mě chytají za srdce a vyvolávají ve mě nepopsatelné pocity melancholie. Jsou balzámem na duši a úžasně uklidňují a pohladí. Zamilovala jsem se do skladby Panna a netvor, kterou jak vidím obdivují mnozí z nás. Chci Vám touto cestou poděkovat za Vaši práci a hlavně cit, který do ní dáváte. Zdravím Vás, Iveta
  • panna a netvor

Ahoj, jestli uz jste nekdo sehnali notový zápis k písním z filmu panna a netvor, tak vás moc prosím abyste mi je poslali taky... moc díky.. pa
  • Hudba k pohádce Kouzelný měšec

Ahojky.Chtěla bych se zeptat jak se jmenuje skladba z pohádky Kouzelnný měšec a jestli by mi někdo neposlal noty pro klavír k té skladbě.Mooocinky se mi líbí *14* *14* a proto bych se jí chtěla naučit hrát na klavír *1* .Kdyžtak napište na e-mail (kuzelovakaty@seznam.cz)
    Zatim Paa
    Katík
  • panna a netvor

http://www.youtube.com/watch?v=4PHH gWJA5xs
  • Prosím o noty

Zdravím všechny, kteří se na tyto stránky prokousali! Rád bych poprosil, jestli někdo z vás nemá k dispozici noty(jak pro housle, tak pro klavir) k ustredni skladbe z filmu panna a netvor, ke kteremu Petr Hapka slozil hudbu. Pokud mate jakykoli typ, prosim poslete mi informace nebo internetove stranky not na moji e-mailovou adresu : SalamanekV@seznam.cz Mockrat dekuji! *1*
    • Re: Prosím o noty

Ahoj Vojto, našla jsem na internetu tvoji žádost o zaslání not z filmu Panna a netvor. Byla bych velice ráda, kdyby jsi mi je poslal. Samozřejmě pokud je už máš. S pozdravem Pavla
  • Prosím

Někdy koncem šedesátých let *4* Petr Hapka složil a nazpíval pisničku "Malý krámek na nároží" *7* /myslím,že se tak jmenuje/ *8* Moc se mi líbí *14* ale od těch dob jsem ji neslyšela *13* Vždycky mě připomínala krámek blízko Ungeltu *4* Bylo to vlastně starožitný železářství *3* Moc ráda bych věděla,zda pan Hapka,při skládání si jej taky vybavoval *13* i když nevím,zda slova psal on *3* V každým případě mu,za jeho hudbu,moc děkuju *14* a přeju do dalších let,hodně skladatelký úspěšnosti *14* a hodně zdraví.Dana
  • noty!

Ahoj všichni,
    přidávám se k ostatním zoufalcům, kteří shánějí noty od P. Hapky - Panna a netvor a Rozeznávám. Pokud je někdo vlastní,prosím, prosím o jejich zaslání. Díky!
    • Re: noty!

Ahoj, neměl by někdo noty k písničce z Kouzelného měšce??Jestli jo, tak prosím o zaslání na mail.Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší