-
neustále mi ho pripomína pesnička s Kiršnerovou - Bude mi lehká zem.
Tu som mu urobil živú spomienku.
http://www.zivaspomienka.sk/zivotopis-petr-hapka-1944-2014#memories -
Dobrý den , létám akrobacii na hudbu a velice se mi líbí Vaše skladba motyv pany . Proto Vás chci požádat, o souhlas použít tuto melodii.Děkuji za odpověď. Ivo Caha
-
Byl to umělec spolupracoval převážně s Michalem Horackem.
-
Osobnost
Vy, v černém, na Harley, s dlouhými stříbrnými vlasy, tak bych si představovala Boha. A Vae hudba, texty a zpěv, to je prostě nádhera. Ké by bylo takových osobností více. -
Patří mezi naše velké osobnosti. Je umělcem tělem a duší. Patří mezi výborné interprety. On a zajímavé zpěvačky mají skvělé duety. Naprostá paráda! Má silné charizma. Je velmi inteligentní. Není jen výborným tvůrcem hudby. Je celkově hodně zajímavým člověkem. :-)))
-
zdravím,nevie niekto v ktorom filme odznela pieseň dídám se dívám
-
Jeho hudba ve spojení s texty pana Horáčka je něco vynikajícího. Naprostá paráda! Zároveň ale patří mezi naše vůbec nejlepší zpěváky. Je skutečným Mistrem duetů. Když zpívá společně s Hanou Hegerovou, tak výsledek je úžasný. Když zpívá společně s Lucií Bílou, tak výsledek je taky úžasný. On a velmi kvalitní zpěvačky. To je prostě bomba!! :-)))
-
melodie z Bylo nás pět
Neví někdo náhodou, kde se dá sehnat ta melodie ze seriálu Bylo nás pět,kterou složil Petr Hapka (jak tam hraje ten saxofon). -
Panna a netvor
Prosím nutně sháníme noty k ústřední melodii z pohádky Panna a netvor.Chtěli bychom, aby nám ji hráli v květnu na svatbě.Kdo tyto noty máte, prosím napište.Děkuji -
Dívám se dívám
Dobrý den, mám stejnou prosbu jako už tu kdosi mě- SHÁNÍM KLAVÍRNÍ NOTY OD PÍSNIČKY DÍVÁM SE DÍVÁM, nutně...budu velice vděčná, Nell.chmel *4*