-
prosím,prosím
mihl by mi prosím vás někdo poslat melodii k bylo nás pět? tsrašně by mě to potěšilo. Pokud to někdo máte,posílejte na: karolinka.kop@seznam.cz -
Vše nejlepší k dnešním narozeninám hodně štěstí, zdraví a hlavně hodně inspirace ke skládání. Miluju Vaše skladby !!!
-
zhudebnit obraz
maluji obrazy žhavým sklem rád bych je zhudebnil,co vy na to?jde o gesta a linie,abstrakce je to můj adrenalin,a originální přístup.Více snad ........ PS:VYTÍRÁM TY SCHODY PĚKNĚ ZEZDOLA -
Nabidka panu Hapkovi
V nějakém televizním pořadu byl s Vámi rozhovor kde jste se mimo jiné ,zmínil o tom že jste sběratelem vrtulí.Vlastnim originál dřevěnou vrtuli s typu BH 11 -
hudba k filmům
S manželem milujeme filmovou hudbu P. Hapky, hlavně Perinbabu, Pannu a netvora, Deráté srdce, ... ty smutné a krásné motivy lásky. Moc ráda bych si tyto filmové skladby přehrávala doma nejen na CD, ale i na klavíru, ale zkoušet to vyťukávat jen podle poslechu je dost náročné. Nedají se tyto noty někde sehnat? -
Panna a netvor
Dobrý den. *4* Kamarád bude slavit čtyřicáté narozeniny a já bych mu ráda přehrála úvodní filmovou píseň z pohádky Panna a netvor. Bohužel noty nejsou k sehnání *9* a já nejsem příliš hudebně nadaná, takže z poslechu písně nezvládnu přehrát na piánu. Prosím, nešlo by je nějak přeposlat mailem, či poštou. *3* Lenka -
teodolit
Vlastním teodolitovú buzolu zpred roka 1900 od výrobcu Neuhofer a Sohn Wien.Neviete o nej niečo viac?Počul som že máte zbierku.Ďakujem. -
S.O.S.!!!!!
Ahoj! Jestli někdo máte noty ke skladbě z filmu panna a netvor, takmi je prosím pošlete. Je to moc důležitý, sháním je dlouho. Díky *14* -
Žádost
Už dlouho sháním noty k písničce hrané na klavír ve filmu panna a netvor. Jestli je někdo máte, moc vás prosím pošlete mi noty nebo odkaz kde je mohu najít. - je to pro mě moc důležité. *9* Děkuji za pomoc. -
Pozvánka na výstavu koček
Zveme Vás srdečně na 8. celostátnumisťovací výstavu opuštěných koček, aneb Vánoce v útulku, v neděli 3.12.2006 od 10 do 17:00 hod v Kongresovém centru, Praha 4. Více info najdete na www.kocici.utulek.cz. Těšíme se na Vaši milou návštěvu. Mirka Richterová 1. společnost za práva koček