Přejít na výpis diskuzí

Petr Hapka

OSOBNOST 31.12.2006 
112 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu se divím...

Jsem velmi zklamaná kvalitou písně První noc v jednom bytě. Filmovou hudbu pana Hapky považuji za velmi velmi zdařilou, ovšem tato velmi plitká stále se opakující melodie bez nápadu a jiskry mé ucho téměř uráží. Mohu doufat, že je to jen výrobní aušus, nebo je zde již na vině senilita a nesoudnost autora? Iva
  • PETR HAPKA - Panna a netvor

Stejně jako níže uvedené sháním noty k pohádce "Panna a netvor". Prosím, jestli je máte k dispozici, zašlete mi je na uvedenou e-mailovou adresu. Děkuji!
    • Re: PETR HAPKA - Panna a netvor

Ahoj..
      Ráda bych se tě zeptala jestli už ti někdo dal ty noty co zháníš na panu a netvora..Také je zháním a nikde nejsou.!
      chtěla bych tě poprosit jestli už je máš jestli by si mi je nemohl/a poslat na mail..
      Děkuji :
      Mail:Skacelova8@seznam.cz *4*
  • názor

Dobrý den pane Hapka,
    leta poslouchám Vaši hudbu, nedávno jsem dostal Vaše Cd- Strážce plamene,tak toto Cd je skvělé,úžasné,tam není píseň, která by se mi nelíbila, je to skutečně mistrovské dílo,chtěl bych Vám za něj poděkovat a nejen Vám, panu Horáčkovi a všem, kteří se na jeho vzniku podíleli,ale pravda je ta, že jedině Vy jste dával a dáváte písním ono nezaměnitelné Hapkovské kouzlo, vždyť co píseň, to hit.Skláním se před Vaší prací,jste skutečný mistr. Mirek
  • Připomínka

Vážený pane Hapka!Jste sice pro mne oblíbený ale zamrzelo mi, jak jste označil pana Renče.Po přečtení svědectví Svobodova zubaře myslím, že termín "svině" by bylo vhodné namířit zcela jiným směrem. Jinak Vám přeji mnoho zdaru!
    • Re: Připomínka

Clovek z VELKYM srdcem a formatem p,Hapky mohou rikat co si mysli i kdyz je to drsne! helena
  • Díky

Pane Hapko, ale i pane Horáčku, oběma vám patří velikej dík za báječnou muziku a báječné texty. Balzám na duši. *4*
  • Noty na Panna a netvor

Zdravím, prosím , nemá někdo noty na melodii z filnu Panna a netvor? Kdyžtak díky za zaslání:) *7* *14* *5* *9*
  • Perinbaba - noty

Ahojko Nemate nahodou noty na perinbabu? Alebo na gumkacov, kacerovo, chip a dail a tak Dakujem. *4*
  • Prosím

Někdy koncem šedesátých let *4* Petr Hapka složil a nazpíval pisničku "Malý krámek na nároží" *7* /myslím,že se tak jmenuje/ *8* Moc se mi líbí *14* ale od těch dob jsem ji neslyšela *13* Vždycky mě připomínala krámek blízko Ungeltu *4* Bylo to vlastně starožitný železářství *3* Moc ráda bych věděla,zda pan Hapka,při skládání si jej taky vybavoval *13* i když nevím,zda slova psal on *3* V každým případě mu,za jeho hudbu,moc děkuju *14* a přeju do dalších let,hodně skladatelký úspěšnosti *14* a hodně zdraví.Dana
  • Hudba k pohádce Kouzelný měšec

Ahojky.Chtěla bych se zeptat jak se jmenuje skladba z pohádky Kouzelnný měšec a jestli by mi někdo neposlal noty pro klavír k té skladbě.Mooocinky se mi líbí *14* *14* a proto bych se jí chtěla naučit hrát na klavír *1* .Kdyžtak napište na e-mail (kuzelovakaty@seznam.cz)
    Zatim Paa
    Katík
  • Panna a netvor

Rád bych se připojil k prosbě o zaslání not titulní melodie filmu Panna a netvor, nejlépe v originální verzi pro varhany. mail: yan.sobek@seznam.cz Díky moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit