-
fešák
V 70. letech zcela určitě jeden z našich nejhezčích herců -
Petr Štěpánek
Milý pane Petře
Příjměte ode mne gratulaci k vaším dnešním narozeninám.
Přeji vám hodně štěstí,zdraví,úspěchy
jak životní tak i profesionální. *4* -
výborný herec
je to skutečně jeden z našich předních herců *3* -
..
vse nej -
Pane Stepanku,jste hl.mym oblibenym princem v detstvi,kdy jsem do vas byla cas i zamilovana co mala.Kdysi na me zapusobila pohadka,kterou pamatuji i dnes,ale nazev uz nevim,byla pro me tajemna,partnerka byla Jana Preissova.Skoda ze televize je plna priblblych,hl.amer.vyrazenych serialu,na ktere se neda koukat a pomalu filmu,co byvaly skvele...
Preji vam vse nejlepsi k narozkam,hl.hodne zdravi a at rozdavate radost nadale lidem,jste fajn herec,mam vas rada a rada na vas koukam.Zda se mi ale,ze posledni dobou herci nemaji vyber lepsich filmu,jako by chybela nabidka a pestrost,je vic ponurosti... -
Kam nebo komu poslat skutečný příběh do stejnojmenného pořadu?
-
Všechno nejlepší k Vašim zítřejším narozeninám. Jste nej!!!!!!!!!!!!! *14*
-
Všechno nejlepší k vašim narozeninám,hodně zdraví a štěstí :) Mám vás strašně moc ráda *14* *14* ♥♥♥♥♥♥♥
-
pane Štěpánku děkuji vám za vaše názory směrem ke Karlovarskému festivalu a směrem k české televizi jste bohužel jeden z mála významných herců kterým zůstal rozum a rovná páteř přeji Vám i vaší paní hodně štěstí a zdraví
-
pane štěpánku všechno nejlepší k narozeninám hlavně zdraví štěstí a pracovních a životních uspěchu