Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skutečnost

Hezký den. Dovolte abych se zeptal na možnost vyčlenění se ze skupiny lidí, kteří chtějí něco po panu Petru Kellnerovi.Prosím Vás o radu jak na to! co udělat abych právě já se sním mohl setkat. Mockrát Děkuji a přeji příjemný den. 604745210
    • Re: skutečnost

Tak tady jsem se opravdu velice dobře pobavil. Tak vy se chcete vyčlenit z okruhu lidí, kteří něco chtějí po panu Kellnerovi? A pročpak se s ním teda chcete setkat. Aha už rozumím - pro vás by bylo ctí si pouze potřást rukou s takovým člověkem. Ale proč jste to nenapsal rovnou - to bych vás podpořil, protože toto by byla čest i pro mne. Ale takhle to je trochu komické, spíše naivní.
  • dotaz prosba

Mohl bych prosím získat spojení e-mailem na Petra Kellnera? Mám zajímavý námět na spolupráci v programu léčby přerušení míchy, a chtěl bych navázat spolupráci. Děkuji za odpověď
    • Re: dotaz prosba

Pěkný den,
      asi tak jako vy se nemohu dobrat i na tak obsáhlých stránkách jakými bezpochyby internetové jsou e-mailového kontaktu na P.Kellnera popřípadě jeho produkční firmu k nabídce bližší spolupráce.Tímto Vás tedy prosím zdali se Vám podařilo zjistit jakékoli bližší info, byla by jste tak laskavá a poskytla mi tyto info na e-mail:lukasdubsky@seznam.cz
      DĚKUJI LUKÁŠ
  • Reaguji na první odpověď, pán zřejmě neumí číst, protože v článku jest psáno 75 miliard, nikoliv milionů Kč. Jinak pan Kellner je asi schopný člověk a nám, kteří bojujeme s korunou nezbývá, než e poklonit. Já sama jsem se dostala do tíživé životní situace, jsem 10 let před důchodem, celý život jsem se starala o rodinu, aby se rodina měla, dnes se se mnou manžel rozvedl, dům je jeho výlzčným vlastnictvím a já se zřejmě ocitnu pod mostem. Na nějakou hypotéku nemůžu ani pomyslet, protože na ni nedosáhnu a budu muset také nějak žít.....
  • Pardon, nejsem financnik, ale preci jen se mi nezda, ze by koruna az tolik posilila. 3 miliardy dolaru nebude jen 75 melounu. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit