-
přání
Milý Petře
Přání k Tvým narozeninám hlavně dobrému
zdraví,štěstí,pohody a hodně dalších zdaru jak v rodinném štěstí tak i na
profesionální úrovni.Měj se!
*4* *4* *4* *4* -
Arakain
supr hlas... nejvíc se mi líbil v arakainu *1* -
pro Petra
Petre,gratuluji ti k synovi.Urcite jsi na nej hrdy.Pa, Miriam *3* *3* -
-
Petanek
Joo fakt ma hezkej hlas zpiva tak krasne :)) *3*
-
-
Ach ten Péťa...
Petr Kolář je dobrej zpěvák...jeho písničky nemaj chybu!!! *3* -
Pro tomáše 16.4.10:46
Nevím, že by byl tuctový chlap. To tvrdíš Ty. Osobně Koláře neznám. Ale co se týče hlasu - nezajímavý až nudný. A písničky? Trapnost, nuda, kýč "...jsem sám jako stín, tichej a zvláštní...". -
-
Petrovi
Petře jste dobrej za všechno co jste dokázal *4* Vážím si vás protože jste fakt skvělej zpěvák a jste lepší než...víte kdo!!!...Tak hlavně at' vám to vydrží a hodně štěstí
PS: Stejně toho člověka dřív nebo pozděj porazíte ale nic proti němu samozřejmě nemám já jen že podle mě jste lepší -
-
Re: Petrovi
souhlas! .. lip bych to nerekla :))
-
-
Re: Pro tomáše 16.4.10:46
Ty už zase otravuješ stou jedinou písničkou?Jde vidět že na něj asi nic jinýho nemáš než Jsem sám jako stín!!!Ubožáku *1* -
-
1
*4* Petře,máme Vás rádi! -
Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46
Tak mi ten verš objasni. Zřejmě nejsem tak intelektuálně na výši, abych jej plně pochopil a ocenil.
A například "...ještě že tě lásko mám na mou duši přísahám..." je z bláta do louže. Hnus, hnus, hnus. -
-
Re: Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46
tak co lezes na jeho stranky kdyz se ti nelibi?? .. ma krasnej hlas !! .. a to nemluvim o pisnickach .. -
-
Re: Re: Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46
A tyto stránky se jmenují "Nekriticky adorujme Petra Koláře"?
Navíc jsem někdy nucen poslouchat ty jeho stupidní písně a tuctový hlas, tak si snad mohu dovolit drobnou negativní kritiku, ne? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46
Pane bože nemůžeš přestat???? Proč to sem píšeš??? Můžu se vsadit že by jsi mu to do očí neřekl.
-
-
-
Re: Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46
No hlavně že ostatní zpívají všechno zprávně a všechno co má smysl! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro tomáše 16.4.10:46
To jako že ostatní zpívají zprávy? Nemělo tam být správně místo zprávně?
Ale nejde jen o jeden verš. U Koláře je docela dobře znát posun, pokud si vezmeme například písničku "jsi můj anděl" (tedy jmenuje-li se tak). Celkem vzato docela průměrný střední proud, dobrá rádiová vata (bez ironie) mezi zprávami o pádu vlády a výsledku fotbalového utkání. Nemám tušení, kdo je autorem této věci, ale je zřejmé (opět moje domněka), že je již staršího data, než se PK přiklonil k něčemu tak stašnému, jako je slyšet na jeho posleních hitech. A to jak hudebně tak po textové stránce.
-
-
-
-
-
pro Petra
ahoj Petře moc se mi líbíš Ty a hlavně tvoje písničky.Chtěla bych jít na tvůj koncert .Doufám že se mě to splní když budeš karlínském divadle. Budu doufat.Přeju hodně štěstí a ůspěchů v životě.Lída *14* *14* *3* -
-
Re: pro Petra
Nebylo by místo doufání jednoduší koupit si lístek? -
-
Re: Re: pro Petra
už jsem si koupila. *1*
-
-
-
krásný
ahoj všem,Petr je skvělý,krásný zpěvák...nej ze všech...těšim se na jeho jarní turné *14* mam ho ráda....Petře držim palečky *3* -
-
petra korneliova
Ja Petra Kolare miluju.
-
-
je to dríč
peta je muzikant kterej si to od zacatku vsechno vybojoval sam zacinal jako nic a co je z nej dneska objetoval i prvni rodinu aby sel za hudbou *9* ale jedno se musi uznat je to dric a hlas je skvelej *5* -
-
Re: je to dríč
Tak pakliže obětoval rodinu, aby zamořoval hudební éter stupiditami typu Ještě že tě lásko mám, Jednou nebe zavolá nebo Jsem sám, tak se raději neměl rozvádět. A co se týká jeho hlasu - tuctový až nezajímavý. -
-
Re: Re: je to dríč
U
-
-
-
super
Setkání s Petrem mě překvapilo je supr chlap.Jen tak dál... -
karinkaS
Tak ja si teda myslím ,že Petr Kolář je jednička a moc mu gratuluji k 2mistu ve Slavíkovi moc jsem mu přala at vyhraje ,ale Karel Gott bude zkrátka pořád prvni,ale mám ráda oba dva zpěváky moc jim fandím super zpívají a mají super písničky tak papapa *3*