Přejít na výpis diskuzí

Petr Kolář

OSOBNOST 31.12.2006 
96 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stín

Může mi někdo vysvětlit, jak může být stín sám? A jaktože každá píseň kterou Kolář zpívá je tak otřesná.
    Petr Kolář je, s Jakubem Smolíkem, největší kýčař v české hudbě.
    • Re: Stín

Zato ty jsi jednička *5*
      • Re: Re: Stín

Když to tvrdíš....
        • Re: Re: Re: Stín

Jasně ubožáku!Závidíš mu že ho hrají třikrát denně v rádiích?Vý se o něm ale o tobě nemá nikdo ani potuchy chudáku!To je jen slepá závyst!!!!!!!!!!Měl by jsi s tím něco dělat!!!! *15*
          • Re: Re: Re: Re: Stín

Ne, Kolářovi opravdu nezávidím, tak prosím tě nevyvozuj mylné závěry. Nelíbí se mi jeho písničky ani hlas. Jsou to prostě trapné kýče ("...jsem sám jako stín..." - jak může být stín sám, když jej něco musí vrhat???).
            Malé doporučení - pokud chodíš do školy, tak ji změň.Nebo alespoň učitelku češtiny.
    • Re: Stín

tak je neposlouchej *5*
      • Re: Re: Stín

Tak zajisti, ať toho stupidního kýčaře Koláře nehrají 3x za den na ČRo1 a v hospodách, kam jdu třeba na oběd nemají puštěné rádio Blaník.
        • evinek

Re: Re: Re: Stín

Hm, tak to budeš muset asi vydržet no! Já taky nemusím některé zpěváky, zpěváky a skupiny, ale abych se kvůli tomu rozčilovala, když je hrají - to naštěstí ne!!!! *7*

Tak to máš blbý ,tak jim zavolej kdy chodíš na oběd a objednej si svou můzik ne!
          *3* *7*

Je to tvůj názor tak jak zalezi jakou muziku mas rad?
          *7*
  • Český Slavík

Tak dnes držte palce, ať se Peťa umístí ve Slavíku vysoko. *3*
  • Petr

Petr je prostě skvělej!! Mám ho moc ráda. *8*
  • karinkas

karinkas

Zdravím ,tady všechny tak ,fotky s megakoncertu rádia čas v ostravě jsem Petra Koláře nafotila já s blízka a fotky jsem tady přidala posílala jsem je taky mé sestře Ivetě ,která jak vidím tady taky dala tu mou fotku co jsem já nafotila takže to poděkování spíš patří mě že ,ještě mam menší videa s koncertu ,kddyž zrovna petr kolář zpíval tak se je tady pokusím dát tak se mějte a papapa *1* *1*
  • karinkas

karinka S

Zdravím tady všechny tak byla jsem v sobotu v ostravě na megakoncertě radia čas ,stala jsem přimo u podia takže jsem krasně viděla a samozdřejmě jsem se těšila na Petra Kolaře, který je nadherny a ma krásný usměv a hlas super a pisničky stali zato tak jsem nafotila par fotek už jsem je tady dala ale zatim naskočila jenom jedna tak možna později mějte se a napišete tady taky jestli jste byli někdo na koncertě v ostravě kde vystupoval petr kolař jo tak papapa *14* *14* *14*
    • evinek

Re: karinka S

Já jsem ho sice neviděla v Ostravě, ale jinde opravdu zpívá nádherně!!! *4* Autogramiádu sice rušili nedočkaví fanoušci, jemu se to moc nelíbilo, mám pocit, že byla zrušena, ale na mě naštěstí řada vyšla! *3*
    • Re: karinka S

.......že děkuji Ivetce za propagaci mé fotografie z Megakoncertu Radia Čas v Ostravě. A jak tam máš tu krásnou, co na ní Petr mává a směje se, tak pohled a úsměv patřil mě! Ještě jednou dík, ta se Ti fakt povedla. *1* *14*
  • karinkas

karinka S

Zdravím všechny tak jsem tady přihlášená ,muluju pera koláře je super zpěvák s krásným hlasem mam dvd golema a petr tam zrovna hraje tak si to pořad pouštím no prostě super ,ráda bych viděla Pera Koláře živě ale možná to brzy bude tak papapa *3*
    • dasenka2061967

taky ho miluju, a videla sem ho zive 2krát, neboj, taky se dočkáš...
    • karinkas

omlouvám se za me chyby ,ale nemam brýle tak se opravuju miluji petra kolaře hlavně jeho božský hlas papapa *14* *14* *14*
    • iveta173

hej segra oprav si to tady *13* *13* *13* *13* *13* *3* *3* *3* *1* *1* *1*
  • Báječný večer

Tak jsem byla na tom koncertu a bylo to báječný!Má prostě úžasnej hlas!Taky semě a mímu příteli podařilo dostat do zákulisí a na raut kde jsem se s Petrem setkala osobně.Byl báječnej,roztomilej a a moc hezky se mi s ním vykládalo!Nikdy bbych nečekala že se mi něco takovýho podaří ale byla to náhoda!Potkali jsme pána kterýmu jsme se tak líbyli že nám dal ty bstupenky na ten raut!Tímto bych mu taky chtěla moc poděkovat za to že mi umožnil se osobně setkat s Petrem Kolářem!Děkuji moc!!! *3* *3* *3* *3*
  • super zpěvák

v sobotu 27.9.2008 jdu na jeho koncert.Moooc,moooc se na něj těším!!!Doufám že to bude tak super jako v loni!Obdivuji ho!!Je to pan zpěvák s nejžasnějším hlasem na světě!!!!
  • Ale ta Zuzana!

Petře, jsi skvělej zpěvák a určitě výbornej chlap, ale řekni manželce, at se netváří na lidi tak nafrněně. Žádná extra zpěvačka není, tak at se krotí. A ted bude opruzovat v Touze. Alternace Lucky V.? No potěš!
  • majushka2

Péťa je nej

Ahoj lidi, Péťa je nejlepší zpěvák na světě, má úžasný hlas a jako chlap je taky moc hezkej. Vždy když zpívá v rádiu, tak se zavřu do pokojíka, poslouchám ho a zpívám s ním. Je úžasnej. Já jsem měla tu čest se s ním potkat. Dal mi autogram a vyfotila jsem se s ním *14* *14* *14* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit