-
Re: pro Petra
Nebylo by místo doufání jednoduší koupit si lístek? -
pro Petra
ahoj Petře moc se mi líbíš Ty a hlavně tvoje písničky.Chtěla bych jít na tvůj koncert .Doufám že se mě to splní když budeš karlínském divadle. Budu doufat.Přeju hodně štěstí a ůspěchů v životě.Lída *14* *14* *3* -
krásný
ahoj všem,Petr je skvělý,krásný zpěvák...nej ze všech...těšim se na jeho jarní turné *14* mam ho ráda....Petře držim palečky *3* -
Re: Re: Re: Re: Stín
Ne, Kolářovi opravdu nezávidím, tak prosím tě nevyvozuj mylné závěry. Nelíbí se mi jeho písničky ani hlas. Jsou to prostě trapné kýče ("...jsem sám jako stín..." - jak může být stín sám, když jej něco musí vrhat???).
Malé doporučení - pokud chodíš do školy, tak ji změň.Nebo alespoň učitelku češtiny. -
Re: Re: Re: Stín
Jasně ubožáku!Závidíš mu že ho hrají třikrát denně v rádiích?Vý se o něm ale o tobě nemá nikdo ani potuchy chudáku!To je jen slepá závyst!!!!!!!!!!Měl by jsi s tím něco dělat!!!! *15* -
Re: je to dríč
Tak pakliže obětoval rodinu, aby zamořoval hudební éter stupiditami typu Ještě že tě lásko mám, Jednou nebe zavolá nebo Jsem sám, tak se raději neměl rozvádět. A co se týká jeho hlasu - tuctový až nezajímavý. -
je to dríč
peta je muzikant kterej si to od zacatku vsechno vybojoval sam zacinal jako nic a co je z nej dneska objetoval i prvni rodinu aby sel za hudbou *9* ale jedno se musi uznat je to dric a hlas je skvelej *5* -
Hm, tak to budeš muset asi vydržet no! Já taky nemusím některé zpěváky, zpěváky a skupiny, ale abych se kvůli tomu rozčilovala, když je hrají - to naštěstí ne!!!! *7* -
Re: karinka S
Já jsem ho sice neviděla v Ostravě, ale jinde opravdu zpívá nádherně!!! *4* Autogramiádu sice rušili nedočkaví fanoušci, jemu se to moc nelíbilo, mám pocit, že byla zrušena, ale na mě naštěstí řada vyšla! *3* -
Re: Re: Stín
Když to tvrdíš.... -
Tak to máš blbý ,tak jim zavolej kdy chodíš na oběd a objednej si svou můzik ne!
*3* *7* -
Je to tvůj názor tak jak zalezi jakou muziku mas rad?
*7* -
super
Setkání s Petrem mě překvapilo je supr chlap.Jen tak dál... -
Re: Stín
Zato ty jsi jednička *5* -
karinkaS
Tak ja si teda myslím ,že Petr Kolář je jednička a moc mu gratuluji k 2mistu ve Slavíkovi moc jsem mu přala at vyhraje ,ale Karel Gott bude zkrátka pořád prvni,ale mám ráda oba dva zpěváky moc jim fandím super zpívají a mají super písničky tak papapa *3* -
Re: Re: Stín
Tak zajisti, ať toho stupidního kýčaře Koláře nehrají 3x za den na ČRo1 a v hospodách, kam jdu třeba na oběd nemají puštěné rádio Blaník. -
Re: Stín
tak je neposlouchej *5* -
Stín
Může mi někdo vysvětlit, jak může být stín sám? A jaktože každá píseň kterou Kolář zpívá je tak otřesná.
Petr Kolář je, s Jakubem Smolíkem, největší kýčař v české hudbě. -
Český Slavík
Tak dnes držte palce, ať se Peťa umístí ve Slavíku vysoko. *3* -
Petr
Petr je prostě skvělej!! Mám ho moc ráda. *8*