-
karinkas
Zdravím ,tady všechny tak ,fotky s megakoncertu rádia čas v ostravě jsem Petra Koláře nafotila já s blízka a fotky jsem tady přidala posílala jsem je taky mé sestře Ivetě ,která jak vidím tady taky dala tu mou fotku co jsem já nafotila takže to poděkování spíš patří mě že ,ještě mam menší videa s koncertu ,kddyž zrovna petr kolář zpíval tak se je tady pokusím dát tak se mějte a papapa *1* *1* -
Re: Re: Pééééééétaaaaa
*1* je the best! *14* -
Re: karinka S
.......že děkuji Ivetce za propagaci mé fotografie z Megakoncertu Radia Čas v Ostravě. A jak tam máš tu krásnou, co na ní Petr mává a směje se, tak pohled a úsměv patřil mě! Ještě jednou dík, ta se Ti fakt povedla. *1* *14* -
Re: :-)
www.petrkolar.cz
www.petrkolar.net -
karinka S
Zdravím tady všechny tak byla jsem v sobotu v ostravě na megakoncertě radia čas ,stala jsem přimo u podia takže jsem krasně viděla a samozdřejmě jsem se těšila na Petra Kolaře, který je nadherny a ma krásný usměv a hlas super a pisničky stali zato tak jsem nafotila par fotek už jsem je tady dala ale zatim naskočila jenom jedna tak možna později mějte se a napišete tady taky jestli jste byli někdo na koncertě v ostravě kde vystupoval petr kolař jo tak papapa *14* *14* *14* -
taky ho miluju, a videla sem ho zive 2krát, neboj, taky se dočkáš... -
Re: Pééééééétaaaaa
tak to mas pravdu pravdouci, mam ho stejne rada jak ty *15* -
omlouvám se za me chyby ,ale nemam brýle tak se opravuju miluji petra kolaře hlavně jeho božský hlas papapa *14* *14* *14* -
hej segra oprav si to tady *13* *13* *13* *13* *13* *3* *3* *3* *1* *1* *1* -
karinka S
Zdravím všechny tak jsem tady přihlášená ,muluju pera koláře je super zpěvák s krásným hlasem mam dvd golema a petr tam zrovna hraje tak si to pořad pouštím no prostě super ,ráda bych viděla Pera Koláře živě ale možná to brzy bude tak papapa *3* -
Báječný večer
Tak jsem byla na tom koncertu a bylo to báječný!Má prostě úžasnej hlas!Taky semě a mímu příteli podařilo dostat do zákulisí a na raut kde jsem se s Petrem setkala osobně.Byl báječnej,roztomilej a a moc hezky se mi s ním vykládalo!Nikdy bbych nečekala že se mi něco takovýho podaří ale byla to náhoda!Potkali jsme pána kterýmu jsme se tak líbyli že nám dal ty bstupenky na ten raut!Tímto bych mu taky chtěla moc poděkovat za to že mi umožnil se osobně setkat s Petrem Kolářem!Děkuji moc!!! *3* *3* *3* *3* -
super zpěvák
v sobotu 27.9.2008 jdu na jeho koncert.Moooc,moooc se na něj těším!!!Doufám že to bude tak super jako v loni!Obdivuji ho!!Je to pan zpěvák s nejžasnějším hlasem na světě!!!! -
Ale ta Zuzana!
Petře, jsi skvělej zpěvák a určitě výbornej chlap, ale řekni manželce, at se netváří na lidi tak nafrněně. Žádná extra zpěvačka není, tak at se krotí. A ted bude opruzovat v Touze. Alternace Lucky V.? No potěš! -
Péťa je nej
Ahoj lidi, Péťa je nejlepší zpěvák na světě, má úžasný hlas a jako chlap je taky moc hezkej. Vždy když zpívá v rádiu, tak se zavřu do pokojíka, poslouchám ho a zpívám s ním. Je úžasnej. Já jsem měla tu čest se s ním potkat. Dal mi autogram a vyfotila jsem se s ním *14* *14* *14* *14* *3* -
:-)
Prosím,nevíte někdo www oficiální Petrových stránek?Žádné nefungují,díky moc.
Jinak Petr je krásný chlap s ndherným hlasem a hodně silným charismem:-) *3* -
skvělej
Tomuhle já říkám pravej chlap! *14* -
Skvělej chlap
Petr je už od pohledu fajn chlap a dobrý člověk...Snad bude brzy další nové CD... *3* *7* *7* -
nej nej ♥
jednou když zpíval petr kolář v televizi.tak sme celá rodina seděli u telky.a já sem všem zklapla pusy a telku sem dala tak nahlas že to slyšeli i sousedi *1* -
nej nej ♥
*14*nej nej nej nej zpěvák na světě.škoda že není herec *9* aaale to neva *14* -
Péta bez křídel
Péta je nejúžasnější zpěvák na celém světě. Je prostě super a je taky mocinky pěkný chlap.