-
To sem co?
já zas bydlím v Žirovnici a vidím ho skoro furt. *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: To sem co?
Verys potřebuju aby si mi napsala na e- mail nechci se tady před všema o tom bavim dík
-
-
Ordinace v ruzove zahrade2
Obyčejnej herec co je na něm tak pěknýho? *13* -
Cesty domů
Já viděla taky Petra s jeho přítelkyní v divadle v Praze. Je moc krásná, tmavovláska a takový tmavý typ. Strašně jim to sluší. Má hrát v Praze Maryšu. Kromě toho bude Petr hrát na Primě v seriálu Cesty domů a znovu doktora. Už jsou s ním upoutávky -
-
Re: Cesty domů
Já vás trumfnu. Já bydlím vedle domu, kde bydlí Konáš s tou svou kočkou. Jedno se mu musí nechat má dobrý vkus, je to fakt kočka. -
-
sakra ty se ale máš...... *7*
-
-
-
Úžasný pohled i úsměv
Včera jsem Péťu s přítelkyní potkala v Ikee. Sluší jim to spolu. A Péťa má opravdu jedinečný, nezaměnitelný úsměv a krásný pohled. Šambera mu seděl, velice ráda bych jej viděla v nějaké divadelní roli. Snad se mi to jednou podaří. Je to velmi nadějný herec, vyzařuje z něho zvláštní fluidum. *3* -
Konáš a svatba
Prý se Petr Konáš tajně oženil se svou novou přítelkyní. *16* -
líbil se mi
Moc se mi líbil a bude ještě hrát?Škoda že jako zemřel. *14* -
<3
škoda že už nehraje v Ordinaci :(<3 -
film
holky ,nevíte kde ještě hrál Petr ve filmu či seriálu(kromě odrinace v růžové zahradě) *9* *9* *9* *9* -
-
Re: film
Je mi líto ale nevím je mladý tak to byl možna jeho první film -
-
Re: Re: film
díky
-
-
Re: film
neví to nikdo?To si říkáte jeho fanynky?? *15* *15* *15* *15* -
-
film je to asi první ale ted hraje v cestách domu( *14* )
-
-
-
Karolína
škoda že odešel z ordinace -
-
Re: Karolína
to jo *9* *10* -
-
Re: Re: Karolína
to škoda není...byl tam děvkař
-
-
-
On..?Užas!!!!
Won...!!?Jee upéé Anděl..Won..Upé sladkej..!Won..Upáá Užas!!!Won..Skvělej herec..!!Woon..je Dokonalej!!
Ještě bych tu psala milioon let..kdybch měla psáát jakej je..!!!=)Sice ho neznám..alejak vidím každej si ho chválí sem upéé ráda že není namyšlenej frajírek..(alspoň doufám..=..)a že je to prostě normalní chlap!!!=)