Přejít na výpis diskuzí

Petr Konáš

OSOBNOST 20.12.2009 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejfaninka

♥♥♥

jestli todle čteš (doufám)
    si fakt seenzační skvělej herec krásnej kluk a určitě i vtipnej
    je velikánská škoda že končíš ordinaci kde tě zase uvidíme?doufám že brzy ♥♥ :-*

*14* *14* *14*
    kdyby jsi mi chtěl náhodou odpovědět můj e-mail je klonifac@seznam.cz
    sice vim že asi ne ale stejně si neeeej *14*
  • Tohle je skvělej kluk !!!!!

Ahoj Péťo je strašná škoda že v ordinaci končíš, protože jsi fakt skvělej herec ale zřejmně i kluk, a strašně ti fandim !!!!!!!!

s pozdravem Katka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tohle je skvělej kluk !!!!!

Ahoj Péťo je strašná škoda že v ordinaci končíš, protože jsi fakt skvělej herec ale zřejmně i kluk, a strašně ti fandim !!!!!!!!

s pozdravem Katka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Pro Péťu :)

Ahojky Péťo,
    v ordinaci jsi fakt bezva!
    *14* škoda že už v ní nebudeš *9* *8* *9* moc se mi stýská.... bez tebe to není ono *9* nevím jestli si tenhle můj vzkazík přečteš. Byla bych moc ráda kdyby si mi napsal na email *3* sice se neznáme, ale podle mě to neva *4* můžem být kámoši kdyžtak... moc by mě to potěšilo! budu každý den chodit na email *3* *3* (budu čekat) *3*
    • Re: Pro Péťu :)

AHOJ TENHLE VZKAZ SE MI NELIBI *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: Pro Péťu :)

Copak "doktore"? Máš strach z upřímnosti? *3*
  • PK

Nejlepší herec z ordinace, bude tam moc chybět...úžasně hraje, fakt skvělej, škoda, že nehraje v divadlech v Praze
  • aaaa

je to hezkej klum ja ho tak zboznuju *4* *14*
  • robert

je velká škoda že zemře ta role tam bude chybět *9*
    • Re: robert

ahoj je to moc krásnej kluk skoda ze v ordinaci umre byl tam peknej
      • Re: Re: robert

robert byl v ordinace pěknej grazl...ale jinak si myslík že je to sluníčko:-)))) *3*

jo skoda ze zemre je takový hezoun moc se mi líbí

Jo přesně nemusel by umřít....bude mi chybět:-)))) třeba ho mohli na chvilku odstrčit do francie za maminkou a ak ho "napravenýho"vrátit zpet do kamenice.....že?? *9* *7* *9* *9* *14*

to jo no je hezkej

to jo no je hezkejhttp://img.osobnosti.cz/smile s/10.gif
  • :(

chudinka zemre :((
  • lucinka.mich

Vše nej

všechno nejlepší k narozkám... *3* *3* *3* *3*
    • terullka00

Re: Vše nej

nepíšou tam náhodou že je má 2. dubna??? *15* *7*
  • baruska.b

nechci aby v ordinaci skončil

v ordinaci je uplně boží ale bohužel sem se dočetla že už tam nebude hrát prý bude mít bouračku s Fryntou nebo něco také a v nemocnici zemře *9* *9* Tak jestli ho v ordinci chcete tak rychle jděte na stránky ordinace a protestujte jako já!! a jinak vše nej k narozkám
    • Re: nechci aby v ordinaci skončil

Co?? Neee.. *9* Nesmí v Ordinaci skončit.. *9* On je úžasnej.. *14* Ale občas i pěknej ,,blbec" *9*
      A vše nejlepší k narozeninám.. *14* *14*
      • kate555

Re: Re: nechci aby v ordinaci skončil

jo taky sem to te´d četla....20.května bude ten díl =(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit