Přejít na výpis diskuzí

Petr Lexa

OSOBNOST 6.9.2014 
605 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hoggy nebo petr lexa mi vždycky zvedne náladu
  • Napíše mi sem prosím Hoggyho přesnou adresu v Budějkách.?PROSÍM já ji nemůžu nikde najít..chci mu něco poslat.
  • v tom se zhodnem *5*
  • Petr Lexa nebo Hoggy má vždycky strašně fajn videa. *14* *14* *14* *14* I love you *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • a co já já je úplně žeru to fakticky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • miluji tvoje videa s hoggy.cz *14* *14* *14* *14*
  • lol *14*
  • petře já už fakticky nevím.Prostě to nechápu já vím že tohle nebudeš číst,ale před tím- *8* *13* a taky *7* sem natebe mislela a vím-ty chceš být s jiníma, no *13* já už fakticky na to myslím že ty chceš být třeba s tou liliam tv ale mě si ani nevšimeš že sorry, nebo- *11* s tou bárou,proč ale já vím tu odpověd-že ti stím bojuješ ale proč *8* *9* *13* no já tě vždicky budu mít ve svím srdci.Miluji tě-prostě seš ten můj pravej,ale taky musím se o tebe podělit - takže tě *16* musím dát jiním ženám než mě no-škoda.Já tě znám už dost to dost dlouho,sme kámoši-ato moc dobří ale kvůli tobě,petře *13* furt brečím každej den-že sis jí vibral,ale já se tě ptám proč si to udělal-proč *10* *11* *12* *16* *11* ale,furt tě miluji ato moc každej den na tebe myslím.Miluji tě no už sem toho napsala mnoho *6* *7* *8* *9* ,já tě furt miluji a navždicky tě budu mít ráda.Ps.Tvoje-DANIELKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .
  • jsi super petře tvoje videa mě vždy povzbudí *12* *12* *14*
  • Peťo...jsi tak strašně super!*14* *14* *14* Máš bezva smysl pro humor a jsi prostě sám sebou *4* Zbožňuju kapelu Slzu. Lhůta záruční a celibát jsou suproví. *3* A jako Youtuber jsi taky mega dobrej. Hafo mě to baví. *14* Jsi prostě nejlepší *14* a už se moc těším na Utubering...kvůli tobě *14*
  • LiliamTV
    Petře, jsi nejlepší jak zpěvák, tak YouTuber. Tvé videa sleduju od roku 2013 *3* Moc si se mi zalíbil. Jenom trochu mě dostalo video Draw My Life. Né že by bylo nějak nevhodné, nebo mě nějak urazilo, prostě... Já nevím.. Každopádně, jsi super YouTuber.. Vím, že tady máš moc komentářú, tak promiň, že ti tohle píšu. Jsi prostě super, nemáš chybu. *12* *14* Miluju tě od doby, co jsi začal natáčet. Ale nejvíc ze všeho se mi líbí tvúj zmysl pro humor. Dokážeš mě pořád rozesmát. Když tě sleduju, cítím se, jakoby jsem byla v bezpečí. Jakoby jsem nikdy nemohla zemřít, jakoby jsem nikdy nebyla smutná. Tímhle komentářem ti chci odevzdát moje vřelé ,,Díky" za to, že jsi tak super, talentovaný a dokážeš mě i vtu nejhorší dobu rozesmát.Děkuju, že jsi začal točit. Mám tě ráda. *12* *14*
  • *12* *12* *12* *12* *12*

Jsi TOP YouTuber

*12* *12* *12* *12* *12*
  • hoggy je nejlepši jak jse jmenuješ!
  • petře maš xbox 360
  • to já taky *14*
  • si nejj youtuber :33 na tebe nikdo nemá !! :3 zbožnuju tvé videa !! , a taky miluju tvé písničky :333 máš fakt užasnej hlas !! :333 ,proste si užasnej,nejnejnejlepšíí, proste na tebe nemám slov !! :333 chtela bych te videt :33 *14* *14* *15* *1* *14* *14*
  • petře já to vlastně nechtěla moc říkat já sem taky youtuberka daniela ano možná mě znáž jo jeto tak a douvám že jednou si spolu zatočíme videojko ano jo jeto tak já tě strašně miluju já sem ještě před pár měsíci říkala že úplně divní ale potom sem tě spatřila na televizi a pak sem se strašně zamilovala i ve škole mám kluka kterí ho sem odkopla já tak moc brečela ted mně chce spátky ale jedno vám řeknu já mám ještě někoho ráda jorga blanca le né tak jako tebe petře v noci se mi otobě sní ají ve dne já tě tak miluji chci stebou chodit moc a doufám že v tom až virostu víc budeš souhlasit tvoje v budoucnu holka a i celebrita tak áhoj miláčku miluji tě a já sem tá celebrita už ted tak áhojky miláčku můj *14* *14* *7* *8* *4* *15* *3* *14* *2* *1*
  • Dejte tam trošku jinou fotku. Víc do přítomnosti *4*
  • Best youtuber EVER! Má téměř 280 000 odběratelů. Velmi vtipný youtuber. Vždy se nasměju! <3 *3* *14* *4*
  • HOGGY je snad jeden z nejvtipnějších youtuberů co kdy existovali (a taky je hyperaktivní *12* )ale to sem nepatří *2* .Se ségrou se na něj koukáme skoro pořád a docela se nám líbí jo je hezkej ale má tu blbou profilovou fotku. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit