Přejít na výpis diskuzí

Petr Lexa

OSOBNOST 6.9.2014 
605 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petře motá se ti hlava?
    *1* *12*
  • Petře (Hoggy) nejsem tvoje dítě jsem hyperaktivní a máme hodně stejných věci a mam rád prasátka *12*
  • hoggy teda petře já tě nejvíce na světě miluju miluju tě *14* *14* *14* *14*
  • Péťo seš úplně dokonalej. Miluju tě!!
  • Petr (hoggy) je podle mého názoru supr. *12* jsi moc hezky hoggy. *14* *14* *4*
  • Tvá videa jsou super!!
  • Petře ta písnička je fakt bomba! *14*
  • Hoggy a chodíš na ten skype pokud ne tak to je blbé já si tě přidám jj jmenuji s na skype lenuna92 ČUSÁK *12* *12* *12*
  • Hoggy kdy jste slozili vasi LHUTA ZARUCI a kdy budou dalsi mam referat *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Ahoj sice te sleduju od karaoke imitaci je to asi 5 dni (nechapu proc jsem te nesledovala driv) jsem na tobe az skoro zavisla :) kdyz jsem videla to video kde si rikal ze kdyz si nevezmeme hoggyho a petra lexu jako dve odlisny osoby chtelo se mi brecet ja a myslim ze i vetcina s tvych fanousku to urcite udela proto aby hoggy nezmizel a protoze te maji radi hoggy je proste prdli hyperaktivni prasatko ktere dokaze kazdeho rozesmat a petr lexa je zpevak z kapeli slza s uzasnym hlasem ale me pride takovy smutny ....
  • Ahoj HOGGY (peto) tvoje videa me vzdy pobavi i kdyz mam tu nejhorsi naladu kazdy den si pustim aspon 10 videi a klidne i porad dokola si nej youtuber nasvete a i uzasny zpevak mam te rada a doufam ze natocis dalsi dil karaoke imitace :)
  • Ahoj lidi moc děkuju že mi posíláte super komentáře všechni vás milují a chtěl bych říct už to tajim dlouho milují nikol
  • Jseš nej youtuber. :-D
  • Jsi super a ve spěvu tě mám rád pokračuj takhle dál. *6*
  • muj skype je petr L. *12*
  • OMG TO JE HO... co jsem chtěl napsat? Už vím!! Petr Lexa!! *1*
  • Ahoj napiš nám skype
  • Ahoj
    Petře jesti ti tak mohu říkat :-D
    Chtěla bych se zeptat jestli namáš skype.
    Moje kamarádky nechtějí připustit že bych tě mohla poznat. Sleduji tě na YouTube jsi super když jsem tě podkala rozplakala jsem se. Jsi skvěli Youtuber a úžasný zpěvák.
  • Omg Petr Lexa :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit