-
Petr Nárožný je fanoušek Bohemians Praha 1905(klokan).
-
Petr Nárožný je český herec.
-
Nevíte nikdo kolik pan Nárožný měří , respektivě měřil za mlada ,
-
Péťo, už si kopeš hrob ? *1* *3* *16* *15* *15* *15*
-
starý blbeček
Nechutný starý dědek co se cpe stále na obrazovku. *5* *9* *13* *13* *13* -
-
náhodou je to jeden z nejlepších českých herců....
-
Seš čůza nevymrdaná!
-
-
Dědek
Péťo, už si kopeš hrob ? *16* *3* *3* *3* -
Vážený pane Petře, nechci Vám lichotit, ale řadím Vás mezi naše současné nejlepší herce. Miluji Váš humor, 24 let jsem v kině promítal takže mimo TV jsem Vaše filmy vídával i několikrát během krátké doby a vždy jsem v tom nacházel něco nového. Přeji Vám pevné zdraví, hodně elánu a vitality a rád bych, kdybyste vytvořil ještě další nezapomenutelné role! Jen mne mrzí, že žiji mimo Prahu a mnohé divadelní role jsou tak pro mne nedostupné.
Jste milovník česneku. I já ho považuji za velmi prospěšný. Kdysi jsem ho chtěl naložit do lihu a získat tak tinkturu k občasnému užívání. Jenomže to bránilo sednout pak za volant. Kamarád mi poradil svůj recept: 5 celých palic česneku, 5 citronů, (nejlépe i z kůrou - pokud se dá umytím alespoň částečně odstranit jejich postřik), dle uvážení přidat trochu zázvoru, to celé rozmixovat a na týden odstát do lednice. Poté dolít 1/2 kg medu, (nejlepší od soukromého včelaře nepančovaný), dolít vodou zhruba na objem 1,5 litru a slít do nějakých lahví, aby Vám bylo umožněno dát si po ránu cca "velkého panáka" na lačno, aby se ingredience dostaly nejrychleji do krve.
Zaručuji Vám, že Vás už nepotkají žádné virózy a stoupne Vaše imunita. Já před polknutím ten doušek chvíli kloktám pro "vypálení" hrdla. Dá se říci, že se na ten ranní doušek i těším! Jenom pozor: Na ten první, se raději posaďte do křesla, důvod zjistíte sám. Nemusíte se však ničeho obávat.
Přeji Vám jen vše dobré a krásné dny ve zdraví!
Váš obdivovatel a fanda Vlastimil Sluka
-
Syn Petra Nárožného je gay(homosexuál).
-
Přeji všechno nejlepší!
-
Milý Petře přeji ti vše nejlepší k svátku hodně zdravý a štěstí a at se ti všechno povede.