Přejít na výpis diskuzí

Petr Nárožný

OSOBNOST 31.12.2006 
30 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel, dnes vůbec lidé nevědí co je umění, mladí k tomu nejsou vychovávaní, a kultura se zvrhla jen v póvl.
  • Pane Nárožný,vysvětlete mě prosím,proč pitvoříte svůj slovní projev nenormální výslovnosti, což děláte kupodivu často. Přitom umíte mluvit česky zcela normálně.(na rozdíl od Barbory Tachecí)Považujete to za umělecké?
    *6*
  • Dobrý den, vážený pane Petře Nárožný. Od té chvíle, co jsem Vás viděl, jste byl ve všem ať to bylo cokoliv, film, pohádka nebo televize, zkrátka byl a stále jste skvělý a nenapodobitelný. Vaším obsazením kterékoliv role dostává film, pohádka, prostě jak říkám všechno kde jste účinkoval (teď hledám ten správný výraz abych to co nejlépe vyjádřil)...to správné obohacení pro diváky a proto já a jistě i oni se rádi podívají na vše, kde jste účinkoval Vy. Neumím to říci tak, jak bych si přál a proto Vám děkuji za všechny role a výstupy, kterými jste se stal nesmrtelným, jako i někteří další herci (u mně na př. J. Marvan, V. Burian, O. Nový, herečky také, ale to byl dlouhý seznam těch skvělých herců a hereček). Tak pane Petře ať se Vám stále daří. Zdraví a štěstí Vám přeje z Plzně J.H.
  • Dobrý den pane Petře. Právě jsem si stáhl pohádku Čarodějné námluvy. A proč? Protože v ní účinkujete (jak jinak než skvěle) Vy. Kdyby jste tam nebyl VY, tak by to nebylo zdaleka "ono". Ano, nebylo. Já dobře vím co říkám. I kdyby některá pohádka z tak zvané nové doby byla s prominutím pitomost, což se občas stává, tak věřím že s obsazením Vámi by to nakonec bylo úspěšné. Všechny pohádky a filmy s Vámi mám. Děkuji Vám.
  • Vše nejlepší. *3* *4*
  • Dobrý komik ;-);-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit