-
Petr Novák
Skvělý zpěvák a úžasná osobnost. Neznám lepšího českého zpěváka. Jeho hudba, všechny jeho písničky jsou špica. Ojedinělá umělecká osobnost, která se jen tak nerodí. Škoda, že už tento "lyrický rocker" není mezi námi *9* Čest jeho památce *4* *4* -
-
Re: Petr Novák
Ahoj rockerko,-Doksy u termit4,7.2009 od 20,00 hod, v restaureciatak si tak řikám,kolik let Ti je,když Tě zaujal Petr ,no to je paráda,mladý lidi ho maj rádi.Děkuju Zdenek- Máchovo jezero/a propo- svými písničkami/můj dobrej kamarád-Honza Malich/Petr Novák -revival Band/bude .vyxstupovat. -
Máš pravdu, škoda taký sa už ťažko narodí. -
Rokerko, mluvíš mi z duše. To byl opravdu Pan zpěvák.Škoda, že současné mladé generaci už nic neříká.... Já vyrůstal s ním a nikdy na něj nezapomenu. -
Musím s Tebou souhlasit. *9*
-
-
Hodonínsko-UH
Ahoj,je tu někdo z okolí kdo by jen semnou na setkání v srpnu?muzete se ozvat smskou na číslo 777 879955 nebo na mail,diky Luboš (30let). -
Setkání příznivců a přátel Petra Nováka
Setkání příznivců a přátel Petra Nováka dne 23.8.2008
Datum: 23.8. 2008
Místo: Hotel Radava – Chrást 54 ,p.Kovářov u vodní nádrže Orlík
Vedoucí areálu -Karel Šlejmar – synovec Petra Nováka
Cena za nocleh: 450 Kč / osoba - kapacita 56 lůžek
Možno postavit vlastní stan
Orientační program:
-22.8.2008 příjezd nejvzdálenějších účastníků
-23.8.2008 příjezd a program
-výstava o životě a díle Petra Nováka ,výstava desek
-předávání členských průkazů novým členům Fan Klubu
-vyhlášení soutěže o nejlépe zazpívanou píseň Petra Nováka
-beseda s hosty (J.F.Obermayer a jiní) autogramiáda
-soutěže,výstup dvojníka,
-odměna pro nejvzdálenějšího účastníka
-fotografování s figurínou P.N ( z pořadu Memento)
-burza desek P.N.
-pokus o rekord ve sborovém zpěvu písně Povídej (předpokládáme že se účastní všichni přítomní) a zapsání do knihy českých rekordů agentury Dobrý den-Pelhřimov (Základní poplatek registrace rekordu spojený s účastí komisaře agentury Dobrý den je 4 .000,- Kč + cestovné 8,-Kč / 1 km( většinou z Pelhřimova na místo konání akce a zpět ).
-večerní pořad Hluboká brázda Petra Nováka (od Jar.Balcara)
-koncert - překvapení večera a hudební vystoupení jednotlivých účastníků
- táborák
- 24.8.2008 dopoledne výlet lodí a prohlídka zámku Orlík
-odjezd –položení kytice na hrob Petra Nováka
Uvádějte prosím i počet osob.
V případě zájmu zašlu přihlášku adresa st.kolka@gmail.com
Více na stránkách :
http://standakolka.blog.cz/ -
Kraska a zvire
Petr Novak ma jedno krasne album s nazvem "Kraska a zvire". Mela jsem ho starem kotoucovem magnetofonu. Bylo tak obehrane, ze uz je pasek na vyhozeni. Hledam stale, ale nikdy jsem neslysela nebo nenasla aspon uryvky z tohoto alba. Je snad uplne zapomenuto? Skoda, neco tak krasneho se jen tak neslysi. -
-
Re: Kraska a zvire
ahoj,
na cd Klaunova zpověď je pisnička z toho to alba - "Věř mi krásko" ......fakt užasná:)
-
-
Rub ALíc
čaj,tak jsem velmi mile prekvapen,ze exist album Rub a Líc 97,nikde jsem ho za 10 let nevidel a tak si asi dovedete predstavit moji radost,ze .....,jeste jedno album je.
Priznamse,ze pisu hlavne proto,jestli mi nekdo doporuci,kde ho sehnat a jestli je jeste vubec aktualne ke koupi v obchode,opravdu sem ho nevidel.Jeste jsem take v rozhlase pred par lety slysel,ze na sklonku zivota se Petr N.a Karel K. venovali pisnickam s nametem pohadek????,jednu skladbu jsem slysel.Dik,jestli mi nekdo otevre oci A. *5* -
-
Re: Rub ALíc
Album Rub a líc Vám mohu poslat.
/ještě jich asi 300ks mám/
Zdraví Karel Novák
-
-
Petr Novák
měl krásné písničky je škoda že tak předčasně i ze svojí manželkou krásnou herečkou Evou Jakoubkovou zemřeli -
Setkání příznivců Petra Nováka
Dne 14.7. proběhlo 3. republikové setkání příznivců a přátel Petra Nováka vice na :
http://standakolka.blog.cz/ *3*