-
Péťa Novák
I když už je Péťa po smrti dnes jsou
to 3 roky,ale pořád zůstává dlouho
v našich srdcích.Vzpomínky.
Čest jeho památce!!!!
George&Beatovens a Karel Kahovec!!! -
Petr
Petr je můj nejoblíbenější zpěvák. Jeho písničky jsou přesvědčivé, nádherné, ze života, v každé z nich jsou jeho city. Jeho hudbu poslouchám díky otci už od mala a zůstala jsem u něj dodnes. Bude mi 20 a za dnešní interprety bych ho neměnila, pořád je pro mě srdeční záležitost číslo jedna. Jeho písničky poslouchám, když je mi fajn a pomáhají mi i když mám trápení. Můj společník na každý den *4* Díky Petře, za Tvojí nezapomenutelnou hudbu... -
petr Novak byl jedinecny
-
PETR NOVAK BYL UZASNY ZPEVAK! Byl to take jemny a krehky clovek...Nezapomeneme...............
-
Petr Novák byl excelentní zpěvák a jeho písničky jsou nezapomenutelné. Byl svůj a neznám nikoho, kdo by ho mohl na naší rockové scéně nahradit.
-
Petr Novák
Skvělý zpěvák a úžasná osobnost. Neznám lepšího českého zpěváka. Jeho hudba, všechny jeho písničky jsou špica. Ojedinělá umělecká osobnost, která se jen tak nerodí. Škoda, že už tento "lyrický rocker" není mezi námi *9* Čest jeho památce *4* *4* -
-
Re: Petr Novák
Ahoj rockerko,-Doksy u termit4,7.2009 od 20,00 hod, v restaureciatak si tak řikám,kolik let Ti je,když Tě zaujal Petr ,no to je paráda,mladý lidi ho maj rádi.Děkuju Zdenek- Máchovo jezero/a propo- svými písničkami/můj dobrej kamarád-Honza Malich/Petr Novák -revival Band/bude .vyxstupovat. -
Máš pravdu, škoda taký sa už ťažko narodí. -
Rokerko, mluvíš mi z duše. To byl opravdu Pan zpěvák.Škoda, že současné mladé generaci už nic neříká.... Já vyrůstal s ním a nikdy na něj nezapomenu. -
Musím s Tebou souhlasit. *9*
-
-
Na Petra nelze zapomenout
Petrovi fandím od svých 13 let kdy me okouzlil Klaunovou zpovedí.Od te chvile mě jeho písně provádí celým životem. Loni jsem navstívil jeho hrob a od mistního spravce jsem se dozvěděl jak hodně lidí na nej zapomíná. Je to škoda byl to vyjmecný zpěvák s nadherným hlasem skromný a opravdu člověk který se lidem rozdal natoli že nezbylo mu více k žití. Pro ty z vás kteří nevědí že vyslo jeho nové dv oj CD Přátelství na en tou a obsahuje fantasticky klukovsky něžně zazpívanou písen Náhrobní kámen. Vzdávám hold tomuto zpěvákovi. *4* -
-
Re: Na Petra nelze zapomenout
Je škoda, že tak brzy odešel, jeho písničky nemají konkurenci.Písně Petra si pouštím pořád, a nikdy se mi neobehrají. -
-
Re: Re: Na Petra nelze zapomenout
Mas pravdu že se neikdy neobehrají a v tom je ta genialita Petra. Opravdu vyjmečný zpěvák a skladatel. Zdraví Georgik *4*
-
-
-
respect
Jo to už se nikdy nevr$átí.Památky akorát z fotek,když jsem mu seděl na klíně na jeho chalupě v Nadlesí.Škoda ho *9* -
dotaz
CHCI SE ZEPTAT JESTLI BY JSTE MI NEKDO NEKDO NEPORADIL.CHTELA BYCH SEHNAT NEJAKOU KNIHU NEBO BIOGRAFII PETRA NOVAKA .KOUPILA JSEM SI JEHO DV JE UZASNE.DIKY DAJANA -
-
Re: dotaz
Jo, Klaun, který chodil po špičkách:) Ale já to ještě nečetla.. -
Re: dotaz
Přeji hezký den, právě dnes jsem si půjčil v knihovně knihu, kterou o P. Novákovi napsal Jan J. Vaněk a jmenuje se Petr Novák - Klaun co chodil po špičkách. Vydalo ji nakladatelství Knihcentrum,a.s. v roce 1999. Mějte se fajn. Mir. Vacek
-
-
Petr Novák
Mohl byste mi prosím někdo poradit kde se dájí sehnat písně od P. Nováka na cd nebo mp3. Předem děkuji -
-
Zrovna vyšel Petrovi Komplet 1967-1997, je v něm 13CD, mám ho, určitě doporučuji!
-