Přejít na výpis diskuzí

Petr Novák

OSOBNOST 15.5.2007 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • odkaz

Zdravím Standu Kolku!!!
  •  Pravdivá píseň Náhrobní kámen,jako by tušil svůj konec....

• Rub ALíc

čaj,tak jsem velmi mile prekvapen,ze exist album Rub a Líc 97,nikde jsem ho za 10 let nevidel a tak si asi dovedete predstavit moji radost,ze .....,jeste jedno album je.
    Priznamse,ze pisu hlavne proto,jestli mi nekdo doporuci,kde ho sehnat a jestli je jeste vubec aktualne ke koupi v obchode,opravdu sem ho nevidel.Jeste jsem take v rozhlase pred par lety slysel,ze na sklonku zivota se Petr N.a Karel K. venovali pisnickam s nametem pohadek????,jednu skladbu jsem slysel.Dik,jestli mi nekdo otevre oci A. *5*
    • Re: Rub ALíc

Album Rub a líc Vám mohu poslat.
      /ještě jich asi 300ks mám/
      Zdraví Karel Novák
  • Kraska a zvire

Petr Novak ma jedno krasne album s nazvem "Kraska a zvire". Mela jsem ho starem kotoucovem magnetofonu. Bylo tak obehrane, ze uz je pasek na vyhozeni. Hledam stale, ale nikdy jsem neslysela nebo nenasla aspon uryvky z tohoto alba. Je snad uplne zapomenuto? Skoda, neco tak krasneho se jen tak neslysi.
    • vojtak

Re: Kraska a zvire

ahoj,

na cd Klaunova zpověď je pisnička z toho to alba - "Věř mi krásko" ......fakt užasná:)
  • Hodonínsko-UH

Ahoj,je tu někdo z okolí kdo by jen semnou na setkání v srpnu?muzete se ozvat smskou na číslo 777 879955 nebo na mail,diky Luboš (30let).
  • Petr Novák

Po Péťovi se mi stýská,poněvadž
    jsem byla na jeho koncertech,když vystupoval ve Varech Lidový Dům-Varieté.
    Veškeré bigbeatové kapely,Festivaly.
    Petr Novák George@Beatovens a Flamengo
    Karel Kahovec a atd.Je toho dost.
    Čest jeho památce.S úctou!
    Péťo Nezapomenu!
    I když jsem ráda,že si je mohu
    vyslechnout z rozhlasu.
    • Re: Petr Novák

Děkuji Ti za krásná slova ,a také za podporu pro vzpomínku na Petra.Rád bych se taky konečně sešel s lidma ,který Petrovi fandili a měli rádi jeho písničky jako já.Jsem trošku flegmatik a tak jsem se kontaktu na fan klub Petzra ještě nedostal.Rád uvítám,jakoukoliv možnost setkání přátel Petra či,snad setkání fanoušků na společné -pártzy pro pro Petra Ahoj Zdenek

Sóhlasím!!!! *9*
  • Petr Novák

členství klubu Petra Nováka.

Zdravím Sadílkovou Danu,jsem rád že si múžeme společně zavzpomínat na Petra,a taky doufám,že snad jednou se mi to poštěstí a setkám se s přátli ,ktery ho měli rádi,\ahoj Zdenek
  • juve1

Ahoj

Dneska poslouchám,a žádný reakce tady,pouštím LP pak CD,ale zas pouštím své oblíbený Sedm prázných dnů,a čemu se přišel poslední dobou na chut Modlidba za lásku...cau *4*
    • Re: Ahoj

Ať posloucháš cokoli, všechno od Petra Nováka je krásné, každá píseň má své kouzlo! Jen tak dál!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit