-
odkaz
Zdravím Standu Kolku!!! -
Pravdivá píseň Náhrobní kámen,jako by tušil svůj konec....
-
Rub ALíc
čaj,tak jsem velmi mile prekvapen,ze exist album Rub a Líc 97,nikde jsem ho za 10 let nevidel a tak si asi dovedete predstavit moji radost,ze .....,jeste jedno album je.
Priznamse,ze pisu hlavne proto,jestli mi nekdo doporuci,kde ho sehnat a jestli je jeste vubec aktualne ke koupi v obchode,opravdu sem ho nevidel.Jeste jsem take v rozhlase pred par lety slysel,ze na sklonku zivota se Petr N.a Karel K. venovali pisnickam s nametem pohadek????,jednu skladbu jsem slysel.Dik,jestli mi nekdo otevre oci A. *5* -
-
Re: Rub ALíc
Album Rub a líc Vám mohu poslat.
/ještě jich asi 300ks mám/
Zdraví Karel Novák
-
-
Kraska a zvire
Petr Novak ma jedno krasne album s nazvem "Kraska a zvire". Mela jsem ho starem kotoucovem magnetofonu. Bylo tak obehrane, ze uz je pasek na vyhozeni. Hledam stale, ale nikdy jsem neslysela nebo nenasla aspon uryvky z tohoto alba. Je snad uplne zapomenuto? Skoda, neco tak krasneho se jen tak neslysi. -
-
Re: Kraska a zvire
ahoj,
na cd Klaunova zpověď je pisnička z toho to alba - "Věř mi krásko" ......fakt užasná:)
-
-
Hodonínsko-UH
Ahoj,je tu někdo z okolí kdo by jen semnou na setkání v srpnu?muzete se ozvat smskou na číslo 777 879955 nebo na mail,diky Luboš (30let). -
Petr Novák
Po Péťovi se mi stýská,poněvadž
jsem byla na jeho koncertech,když vystupoval ve Varech Lidový Dům-Varieté.
Veškeré bigbeatové kapely,Festivaly.
Petr Novák George@Beatovens a Flamengo
Karel Kahovec a atd.Je toho dost.
Čest jeho památce.S úctou!
Péťo Nezapomenu!
I když jsem ráda,že si je mohu
vyslechnout z rozhlasu. -
-
Re: Petr Novák
Děkuji Ti za krásná slova ,a také za podporu pro vzpomínku na Petra.Rád bych se taky konečně sešel s lidma ,který Petrovi fandili a měli rádi jeho písničky jako já.Jsem trošku flegmatik a tak jsem se kontaktu na fan klub Petzra ještě nedostal.Rád uvítám,jakoukoliv možnost setkání přátel Petra či,snad setkání fanoušků na společné -pártzy pro pro Petra Ahoj Zdenek -
Sóhlasím!!!! *9*
-
-
Petr Novák
členství klubu Petra Nováka. -
-
Zdravím Sadílkovou Danu,jsem rád že si múžeme společně zavzpomínat na Petra,a taky doufám,že snad jednou se mi to poštěstí a setkám se s přátli ,ktery ho měli rádi,\ahoj Zdenek
-
-
Ahoj
Dneska poslouchám,a žádný reakce tady,pouštím LP pak CD,ale zas pouštím své oblíbený Sedm prázných dnů,a čemu se přišel poslední dobou na chut Modlidba za lásku...cau *4* -
-
Re: Ahoj
Ať posloucháš cokoli, všechno od Petra Nováka je krásné, každá píseň má své kouzlo! Jen tak dál!
-