Přejít na výpis diskuzí

Petr Poláček

OSOBNOST 31.12.2006 
55 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cauky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nechces se seznamit uz jsem se s tebou videla na autogramiade v carfuru. cau ada a napis mi na tel 776613444 nebo na akolarikova@seznam.cz pá,pá,pá,pá,pá,pá,pá,pá,a mej se !!!!!!!
  • pozdrav

Ahoj Petře,prosím tě poslal bys my 2 podepsané fotky z věnováním pro Lenku,Báru.Posly to prosím postou na adresu:Lenka Mašková Manětínská 174 Kralovice 33141 Prosím posly to co nejdřív.Předem díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lenka
  • Ahoj Petře jak se máš, prosim mohl bys mi dát tvoji adresu moc ráda bych ti napsala. Moc ses mi v superstar líbyl a pořád jsem pro tebe hlasovala .Ahoj tvoje navždy věrná fanynka. Prosím odepiš ahoj Karolína
  • Petr

Jsi fakt super,byli jsme na LG tour a byl jsi fakt skvělej,máme od tebe podpis(od tebe jedinýho) jen tak dáááállll!!!!!!!!! Pa :o)
  • Prosím prosím smutně koukám

ahoj Péťo, můžeš mi zaslat na tuhle adresu svouz podepsanou fotku? Prosím prosím smutně koukám!!!!! Karolína Čečilová Ludvíkov 62 Vrbno pod Pradědem 793 26
  • No jo, Pé'ta je prostě nej. . . :)
  • Petr

Já jsem stejně nejdřív fandila Petrovi, pak Petře,pak Samerovi a pak mi to bylo už jedno!
  • Blablabla

Že je Petr Poláček a Sámer Issa nejlepší!
  • Kde se na tě Sámer hrabe.Takovej bezva kluk jako ty,jsi prostě strašně roztomilý. :-)
  • Odepiš...

Ještě jsi mi ani na jeden vzkaz neodepsal tak Ti píšu a budu to zkoušet pořád dál a dál. Protože všude kam se podívám je PETR!!!Tak teda jak se ti líbí ten pejsek(z koncertu v Lukách nad Jihlavou)?:-))))Četla jsem že máš rád čičínky a koně ,a že občas jedíš. Tak jestli bys chtěl tak bysme se někdy(až budeš mít čas) mohli projet, protože já takle náhodou jednoho koně doma mám.Chtěla bych Ti něco říct ale asi se k tomu neodvážím a taky by to asi nemělo smysl.Tak ahoj a napiš Móňa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit