Přejít na výpis diskuzí

Petr Šebl

OSOBNOST 15.1.2009 
205 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petr je superrrrrr
  • to jsi asi pekna husa.......petr je super fotograf
  • no volal jsem ti dusane ale jsi docasne odpojeny ..asi nemas na tel....asi jsi petra okradl malo tak jsi nastvany mel jsi byt s nami na slovensku ale misto toho jsi byl hrat golf *16* *16* *16* *16* *16*
  • to by me zajimalo , zda petr vubec vi ze tento veb existuje.....no ja mu to napisi a myslim ze pokud se sem podiva tak se bude divit kolik ma kamaradu a kamaradu co ho nemaji radi...no on je nafoukany,arogantni a namysleny....tak se nedivim ze ho nekteri nemaji radi.....ale fotky ma uzasny.......ostatne tady se probira co ma v obcance a ne ze ma skarede fotky.......mam ho rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • no fotila jsem s petrem a vse bylo super zaplatil vse a driv nez mu zaplatil klient ale to ty dusanku vis......ty jsi me penizky dat nechtel...
  • pise se v plzni......no pokud je nekdo tu tak je asi dost dobrej a slavnej a to se v cesku neodpousti hlavne anonymne
  • jsem lukas vaverka a s petrem spolupracuji dival jsem se na ty vlakna tu a hozak jeste v kvetnu psal jak je petr sebl skvely a najednou je ten nejhorsi no asi ho petr vyhodil a nedava mu penize....to uz tak byva ,,ale udajne byl hozak kdysi dobry golfista a dobry obchodnik......no penezi ,zvlast kdyz nejsou tak meni lidi
  • no jo a proc teda nyvystavujes a taky nejsi slavny ted ma vystavu v domazlicich a je to docela mazec......krasny fotky....tak neurazej
  • no jo dluzi i cisari panovi,havlovi a jeziskovi tomu dluzi dvacet milionu lidi toho nakecaj,,,,,,,,,hlavne anonymne,,,,,,
  • to je uzasne jak nikdo nema jiny argument nez ze se nekde dozvedel ze je na magistratu,,,,,no ja vim ze zrovna on ,nema s bydlenim a penezi problem to spise ti co ho tu pomlouvaj treba vim ze hozak u nej bydlel a zadarmo....
  • spise to vypada ze nekdo hodne ale hodne zavidi a tak si vymysli o petrovi ruzne lzi a hovadiny *16*
  • nevim ze by pan sebl nekde pouzil nejaky titul....vim o tom ze byl prijat na BIBS coz je soukroma vysoka skola,,,,,,,,,,,,,,,
  • no nevim ,nikdy a nikde jsem se nesetkal ,ze by petr pouzival jakykoliv titul.......
  • dobry vecer u nas v galerii ve frantiskovych laznich vystavoval a doufame ze i bude vystavovat pan petr sebl a nejsem zadny anonym..
    jeho fotografie se dobre prodavaji a libi se....
  • Šebl tady opět píše o sobě ve třetí osobě jako Lukáš. Pouze jemu samotnému se líbí jeho fotky a vydrží se na ně dívat hodně dlouho. Kromě mnoha různých "vysokých škol", "titulů" má i na osobnosti.cz mnoho jmen "lukas" "vyliz mi" a podobně. Šebl je vyliž prdelka sám sobě. *12* Jen ten pravopis pokulhává.... Pro příště Šeble ve slově daně se píše jen jedno N !!!!!!!!
  • pripojuji se...jeho fotky jsou uzasne....ale ale proc priznavas ze ma kavarnu.fotky.pizzerii kdyz jsi psal pod jinym jmenem ze je to bezdak a socka......mam rada jeho fotky......a to jsem z plzne......i u nas p.sebl vystavuje
  • Naopak - je dost podstatné, když si kdokoliv před jméno dává Bc nebo Mgr a s vysokou školou nemá NIC společného. Od Šebla mě to nepřekvapuje, má na lhaní postavený celý život!!!!!!!!!
  • Dalsi vyliz prdelka,,, to jsi v te jeho kavarne pizerce kde ma ty tragicke fotky.... co ja vim tam za posledni 2 roky se o nem nenapsalo vubec nic a vystavu a v parizi nebo kde,, vtip roku,, a fandim tem lidem, co ho nemaji radi at mu ukazou, dej te mu to sezrat hajzl.. ....
  • ano nikoho nezajima jake ma pan sebl vzdelani a kde bydli ja jsem dnes v kavarne a vsude tu visi jeho uzasne fotky je me jedno komu udajne dluzi a komu ne ,,vypada to ze tu jeden opruz dela dusno....petr sebl je osobnost skvely fotograf a doufam ze toto ani necte nema to zapotrebi ps: o nem v novinach ctu ale o nejakem grafikovi nebo hozakovi urcite ne.........lukas a nejsem nikdo jiny
  • Co se tyka vzdelani máte pravdu mam jen vyucni list, maturitu jsem si koupil na gymnaziu... prosim uz me nechte byt ,, dekuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší