-
Dobre omlouvam se všem, a všem co dlužím penize to do konce měsíce vrátim , přiznávám nechoval jsem se čestně ,proto se pokusim aspon něco napravit, chci vás poprosit aby jste už takové věci škaredé o mě nepsali, ještě jednou se moc omlouvam, jsem jen fotograf nic vic neumím,, Petr Šebl
-
urazka ceho, osobnosti,, vis co je to osobnost,, to je clovek co neco dokazal .,. ne nekdo kdo je na osobnosti.cz,, a to je rozdil teda pokud jsi pravník a nestudoval jsi v plzi coz by vysvetlovalo hodne ...
-
a jakou VS zlodejskou ..
-
uz nas zaluj vsechny blbecku ,, socka bez adresy nas bude vsechny zalovat, pomoc moc se bojime,, vsichni se trepeme strachy....jsem zvedavej az vyjde clanek v novinach o tom jaky je šebl podvodník ,, to bude prvni pripad kdy nekdo nekoho zaluje za pravdu .... uz se tesim na ten soudni spor,, bezdomovec zaluje cele brno,, za to ze ho nema nikdo rad.. jen par blbecku co jeste nepoznali jaky je to hajzl a podvodnik.. jsem zvedav co rekne školní inspekce na jeho maturitu..
-
co to ma spolecneho ze skolou...apropo mate pravdu pan sebl studuje jednu VS skolu
-
zajimave...zeptame se pana ratze majitele ponrepa jak to mysli...ze to o nem rikal pan salatin......uvidime......asi sledujete veskere cinnosti pana sebla...zeby fanousek.......co ja vim tak s vami prestal spolupracovat pro vasi neschopnost.......
-
ze by salatin......jeste jednou a doporucim panu petrovi ktereho zastupuji aby vas zazaloval..za pomluvu urazku osobnosti..pokud mate jakekoliv smluvni pozadavky kontaktujte studio....jinak sklapnete
-
Kteří právníci, malíři, profesoři?
-
Ty fotky jsou příšerný!!!!!!!
Ty ženy jsou jak mrtvoly. *13* -
je to chudak,, kdyby mel IQ nad 100, tak se tomu tady zasmeje a nebude reagovat.. ale jelikoz potrefena husa se vzdy ozve.. takze pravda na tom neco bude..
-
Proc se nepodepišeš ,šeble ... copak se bojis podepsat,, sam chudak nadava na anonymni vzkazy a sam pise anonymne,, dneska umi fotit kazdy,, z 500 fotek me taky vyjde 40 krasnych ? a vystavy co ja vim nemel 2 roky, naposledy v ponrepu a jen diky kamaradovi,, ktery o nem rika, ze jeto ubozak jako vsichni ostatni , podstatou je informovat modelky a potencionalni klinenty jaky je gauner ..... tot vse ..
-
I me okradl hajzl jeden ,, delal jsem pro nej grafika dluzi me 21 tisic...
-
Nová přezdívka Petra Šebla - Vyliž mi - a jáká vysoká škola bude přiřazena? Děkujeme Petře za příspěvky. *1*
-
Nikdo o Petra Šebla nestojí, nestará se ani o vlastního syna. Každého, kdo pro něj cokoliv dobrého udělá - okrade *16*
-
Jo a v řijnovém časopise kaskadan o tom vyjde članek ..
-
Jo na golf,, golf je hra gentlmanu a poctivych lidi, ne ubozaku co podvadi na turnaji aby si zlepsili hcp a obrali poctive hrace o zaslouzenou vyhru,, jako petr sebl,, viz 20.5.2012, Klubovy turna Kaskada.. tohle svedci o charakteru cloveka ....
-
no pred pul rokem jsi tu psal jaky je petr fajn clovek podivej se na svuje prispevky cca z dubna a proc se vydavas za policii 10 min po tvem prohlaseni.......chlapecku.......
-
leptis magma je obcanske sdruzeni.jehoz hlavni cinnosti je fotografie.podpora umeni.workshopy aj....petr sebl je predseda tohoto naseho spolku..kde jsou i maliri.profesori.pravnici.....sdruzeni odvadi danne.ma pravni i moralni suverenitu a status...nevime o tom ze by byl nekdo postihovan za bydliste nebo za urad prace......petr sebl nikdy nebral zadne socialni davky..na UP byl registrovan nebot jako umelec a novinar na volne noze nemel normalni pracovni uplatneni...a zdarma pomahal sdruzeni.........
-
dusan hozak....nekolik exekuci.uverove podvody.zamestnavani cernych dusi...neopravnene podnikani.neplaceni zdravotniho a socialniho pojisteni...byvaly golfista kde ho uz nikdo nechce....a byvaly spolupracovnik fotografa....podezrely z vydirani.zlocineho spolcovani.pomluvy a jjjjj bytem u rodicu na velehrade pristavek pod schody......proznane dluhy cca 350000.kc snatkovy podvodnik co se nechava zivit opustenymi 40catnicemi co uz je nikdo nechce na to je potreba zaludek......
.
.. -
no hlavne ze ma tako
ve kamarady co mu lezou do ordele a tajne ho pomlouvaji