Přejít na výpis diskuzí

Petr Šebl

OSOBNOST 15.1.2009 
205 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prvniho listopadu v praze byl krest kalendare pro zivot detem.fotografa petra sebla
    kmotr byl za ucasti lucie bile michal david....a spol gratulujeme fanousci *14*
  • No copak Petříček ten to s holkama uměl už v 92 hým když vlastnil lady Marion - *16*
  • Šebl není žádný umělec
  • Fotila jsem s petrem minuly tyden prestizni katalog.bylo to super.bylo me velkym potesenim ze jsem mohla byt v jeho tymu.vcera jsem byla na veletrhu Kabo a Styl a fotky petra sebla jsou na mnoha expozicich velkych firem
    nedej se petre a zustan jaky jsi...prazdne a beztrestne anonymni komentare svedci jen o zavisti a ubohosti....lucka ps jsem na fb
    • ....Petře, když už lžeš, tak si alespoň ověř, že lucie vacholava na facebooku je....
  • Hodně velké komplexy bych viděl spíše u pana Šebla, musí si chválit stále svoje podřadné fotografie, je pisatelem příspěvků zastávající se sama sebe - pod různými jmeny tady (od vyliž mi ... po modelka). Taky se sem sám přihlásil, sám si fandí. A nejen tady. Je spokojený se svým bytem v těsné blízkosti vlaků přímo na nádraží;se svojí garáží, kam chce jít do budoucna bydlet. Je spokojený se svým svědomím. Nevadí mu, že velice slušně řečeno podvedl ve svém životě spoustu lidí, kteří mu pomohli, lže a lže..... Když už neví kudy kam, hledá komplexy u jiných, lže a lže a vyhrožuje rakovinou.......to mu jde dobře. Jen tak dál Petře a drž se (všichni ti držíme pěsti - Vyliž mi, modelka, kosmonaut, modelka......)Přej a bude ti přáno *16*
  • I me okradl hajzl jeden ,, delal jsem pro nej grafika dluzi me 21 tisic...
    • no jo dluzi i cisari panovi,havlovi a jeziskovi tomu dluzi dvacet milionu lidi toho nakecaj,,,,,,,,,hlavne anonymne,,,,,,
  • To se vyplatí......bude nutné rychle něco nafotit......třeba doma na nádraží
    • no hlavne ze ma tako
      ve kamarady co mu lezou do ordele a tajne ho pomlouvaji
      • Nikdo o Petra Šebla nestojí, nestará se ani o vlastního syna. Každého, kdo pro něj cokoliv dobrého udělá - okrade *16*
  • Tak to jste se Jano spletla, řeč je tu o Šeblovi. Šebl neumí nafotit ani školní fotky.
  • Proc se nepodepišeš ,šeble ... copak se bojis podepsat,, sam chudak nadava na anonymni vzkazy a sam pise anonymne,, dneska umi fotit kazdy,, z 500 fotek me taky vyjde 40 krasnych ? a vystavy co ja vim nemel 2 roky, naposledy v ponrepu a jen diky kamaradovi,, ktery o nem rika, ze jeto ubozak jako vsichni ostatni , podstatou je informovat modelky a potencionalni klinenty jaky je gauner ..... tot vse ..
    • no fotila jsem s petrem a vse bylo super zaplatil vse a driv nez mu zaplatil klient ale to ty dusanku vis......ty jsi me penizky dat nechtel...
    • no jo a proc teda nyvystavujes a taky nejsi slavny ted ma vystavu v domazlicich a je to docela mazec......krasny fotky....tak neurazej
    • zajimave...zeptame se pana ratze majitele ponrepa jak to mysli...ze to o nem rikal pan salatin......uvidime......asi sledujete veskere cinnosti pana sebla...zeby fanousek.......co ja vim tak s vami prestal spolupracovat pro vasi neschopnost.......
  • Tak poslouchejte vy pratel sebla co o me pisete jestli mate nejaky problem tak me zavolejte muzeme si to vyrikat z oci do oci( 739359012) , teda pokud tohle vsechno nepise sebl,, a pokud mas se mnou seble nejaky problem tak me zavolej, me uz nezajimas a nikdy nebudes, nic po tobe nechci, tak se prestat sr.. do meho zivota,nechapu jak muze nekdo komu sezenu zakazky za 200 tis ,, jeste po me plivat ,, pokud budes pokracovat............tak ti to vysvetli pravnici, jak se mas chovat
    • pane dusane...pravnici jsou drazi a z ceho je chcete zaplatit....petr vam uz penizky neda a pracovat neumite...vite jak to dopadlo s vasi misi v praze....nikdo vas nechtel.....nejsem sebl jsem holka ktere vadi jak se navazite do cloveka u ktereho jste zadarmo bydlel....jdete trosku do sebe...treba nejste jeste tak uplne spatny....zavolejte p.seblovi.omluvte se a treba to bude ok...on je velmi velkorysy.....
      • prodal jsem byt v praze ty trubko,, takze mam 6 milionu na to abych te nakopal do prd.. modelko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit