-
no ja jsem s petrem seblem maturovala a jsem jeho ctitelka ale mam radost ze nekomu tady lezi na srdci jeho vzdelani ano ma maturitni vysvedceni tak jak ho mam ja a mam rada jeho fotecky a pokud chce nekdo z nevericich dukaz tak maturoval na mendlaku v brne na gymlu muzete si tam zavolat......ale je to trapne jeste se dozvime jake mel znamky na zakladce to ze je slavny a uspesny se tu neodpouti..karla panackova
-
jsem dusan hozak u petra jsem bydlel a zivil me pak me vihodil protoze som nic nedelal a flakal se a tak mu budu skodit a psat jak je spatny a bezdak a nedostudivanej a jeste neco si vimislim vas dusan hozak velehrat u buchlova
-
-
hej ty kravo slovenska,, prestan se za me vydavat a nauc se česky..
-
-
Jo a v řijnovém časopise kaskadan o tom vyjde članek ..
-
pan petr sebl bude mit v semilase koncem roku vernisaz kdo bude chtit
muze se sejit s nim osobne....a uz se tesime na nove fotky..... -
No podle toho co ctu,, tak ten Hozak jako jediny tady nechal cislo a ja mu volala, takze prvni neanonym, dokonce i ja jsem snim mela fotil,ale podle toho co tady ctu nemam o takoveho ubozaka zajem, fotografu je v brne hodne a urcite kvalitnejsich...
-
je to chudak a ubozak,, souhlasim se vsema a docela dekuji ze me nekdo neznamy napsal na Facebook at se podivam co se o nem tady pise, uz jsem si ho smazal s pratel na fb, z takovych lide je me zle,, proc musim ja platit dane za vse a ten hajzl nemusi nic jeste parazituje na statu, jeste dnes volam znamemu na pracak a polici at ho proveri a poradne ... takovych zmrdu je potreba se zbavit a hned
-
naopak debile,, preje se ,, ale hajzlu a svinim co vojebavaji stat a lidi ,,, asi ne
-
Nová přezdívka Petra Šebla - Vyliž mi - a jáká vysoká škola bude přiřazena? Děkujeme Petře za příspěvky. *1*
-
-
co to ma spolecneho ze skolou...apropo mate pravdu pan sebl studuje jednu VS skolu
-
-
a jakou VS zlodejskou ..
-
-
je to chudak,, kdyby mel IQ nad 100, tak se tomu tady zasmeje a nebude reagovat.. ale jelikoz potrefena husa se vzdy ozve.. takze pravda na tom neco bude..
-
-
Ted si procitam diskuzi, a ten šebl je fakt ubozak ,,,psat tady ve vice osobach,,, tohle nemuze delat clovek ani se zakladnim vzdelanim, to je na leceni v ustavu aspon na bohnice,, takove lidi by nemeli poustet mezi ostatni ,, a mimochodem,, co jsem slysel tak vystavu nemel nikde uz 2 roky,, a pokud nekde ma proc nanapise odkaz kde aby se pochlubil, tak mam pocit ,ze 80 % prizpevku pise on ve trech osobach se stejnou gramatickou strukturou, a pak ta jeho slovenska ... jedina obdivovatelka..
-
ctu si tady to vlakno.....a jak rika clanek v dnesnim NEW......PETRA SEBLA milujete nebo nenavidite.......a uspech se v cesku neodpousti......
a tak jen do nej .....vy pseudo kamaradi,fotografove a odmitnute modelky,,,,,pro vas ostatni je tu WWW.PETRSEBL.COM a udelejte si obrazek samy