Přejít na výpis diskuzí

Petr Šebl

OSOBNOST 15.1.2009 
205 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petre dekuji.
    byl jsem na vasi vystave ve francii a byl jsem nadsen.vzdy kdyz najdu nekde v cizine umeni ,ktere pochazi od nas ,tak mam velikou radost.a zvlast kdyz je to neco tak krasneho jako jsou vase fotografie,dekuji a urcite si jeste neco od vas koupim krupica
  • Co to tady píše za lůzu ,, vy konkurenční chudácí co neumíte tak skvěle fotit jak on.. a že nějaká bývala k.....co sním kdysi byla a neunesla rozchod, a píše tady takové zoufalé sračky,, co jste vy rádoby kritici, dokázali vy,, h.... řeknu vám to rovnou jen závidíte ... chce se mě zvracet , jste chudáci a spodina lidstva,, to už si víc vážím cikánů než ubožáku co se píšou takové s.... proč se vy ubožáci nepodepíšete celým jménem... a pak nemá být republika v prdeli když tady můžou žít takové hovna......nejsem Petr Sebl ani extra fanousek jen me serou chudaci jako vy
  • Šebl tady opět píše o sobě ve třetí osobě jako Lukáš. Pouze jemu samotnému se líbí jeho fotky a vydrží se na ně dívat hodně dlouho. Kromě mnoha různých "vysokých škol", "titulů" má i na osobnosti.cz mnoho jmen "lukas" "vyliz mi" a podobně. Šebl je vyliž prdelka sám sobě. *12* Jen ten pravopis pokulhává.... Pro příště Šeble ve slově daně se píše jen jedno N !!!!!!!!
    • hele ty vysoka skolo.....petr je frajer a super fotograf a nevim ze by nekdy pouzil jediny titul i kdyz by si zaslouzileho umelce zaslouzil tak nevim co meles.....nekdo ho chce pohanet a nevi jak....a propadl mu zbrojak a blbe hraje golf no jeste ze tady nikdo nepise ze spatne suka nebo ze je buzniik *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* ten hozak je ale vulllll *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
      • podvadi v golfu,, uz jsem to slysel na golfu ,, a to se neodpousti jeste jestli je to pri turnaji....
    • jsem lukas vaverka a s petrem spolupracuji dival jsem se na ty vlakna tu a hozak jeste v kvetnu psal jak je petr sebl skvely a najednou je ten nejhorsi no asi ho petr vyhodil a nedava mu penize....to uz tak byva ,,ale udajne byl hozak kdysi dobry golfista a dobry obchodnik......no penezi ,zvlast kdyz nejsou tak meni lidi
    • nevim ze by pan sebl nekde pouzil nejaky titul....vim o tom ze byl prijat na BIBS coz je soukroma vysoka skola,,,,,,,,,,,,,,,
    • no nevim ,nikdy a nikde jsem se nesetkal ,ze by petr pouzival jakykoliv titul.......
      • spise to vypada ze nekdo hodne ale hodne zavidi a tak si vymysli o petrovi ruzne lzi a hovadiny *16*
    • dobry vecer u nas v galerii ve frantiskovych laznich vystavoval a doufame ze i bude vystavovat pan petr sebl a nejsem zadny anonym..
      jeho fotografie se dobre prodavaji a libi se....
  • no nejsi ty nahodou elias...co se schovavas za ruznyma jmeny?ja jsem jeho kamaradka...a jak pises ,petr ma hodne kamaradu...a vetsinou je ma uz hodne roku ale kdyz jsem nahodou zabrousila sem na osobnosti, tak mam pocit ze vsechny ty negace,kde se pise o nespecifikovane udajne nepoctivosti,o tom ze je bezdomovec a zlodej a podvodnik, tak je pise pouze jedna a tataz osoba..a protoze se zname i my tak si myslim ze jsi ty to josef elias neboli pepino.....treba se pletu , treba ne ale to je vcelku jedno....prosim mily anonyme o alespon jeden konkretni pripad,jeho podvodu,zlodejen nebo neumeni fotit,ja takovy neznam......predem ti mily anonyme pepicku dekuji mulenka
  • teda jsem zhnusena co tady par jednotlivcu pise...ja jsem s petrem fotila a je to uzasny clovek.charismaticky chytry vzdelany a v pohode .ma nadherne fotky co prinaseji radost..mam je moc rada a spousta mmych znamych take.....a podivejte se kolik lidi ma petr v pratelich na FB.DUSANA jsem poznala osobne je to hrozny clovek bez kouska cti,,,,, *14* *14*
  • ano nikoho nezajima jake ma pan sebl vzdelani a kde bydli ja jsem dnes v kavarne a vsude tu visi jeho uzasne fotky je me jedno komu udajne dluzi a komu ne ,,vypada to ze tu jeden opruz dela dusno....petr sebl je osobnost skvely fotograf a doufam ze toto ani necte nema to zapotrebi ps: o nem v novinach ctu ale o nejakem grafikovi nebo hozakovi urcite ne.........lukas a nejsem nikdo jiny
    • Naopak - je dost podstatné, když si kdokoliv před jméno dává Bc nebo Mgr a s vysokou školou nemá NIC společného. Od Šebla mě to nepřekvapuje, má na lhaní postavený celý život!!!!!!!!!
      • jo lhat a oblbovat holky to mu slo vzdycky je tlustej skaredej a vzdy jich mel hodne ale fotograf je sikovny moc.....ps: dluzi me jeste 5 korun martin krivy tak se taky pripojuji k pohledavkam *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
      • nevim o tom a znam petra dlouho ze by si pridal nekde na vizitce nebo jinde nejaky titul on sam by si ho nedal i kdyby nejaky mel stejne jako jeho setra ktera tituly nepouziva *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • tak jsem fotila s petrem seblem....fotky jako darek pro meho pritele....bylo to fakt narocne....vubec me nesetril a vytahl ze me i to co se snad ani vytahnout nedalo.........fotky jsou uzasne skvele a jsem hrozne spokojena....pisi ti sem pane fotografe velikou jednicku a dekuji...... *14*
  • Petr Sebl, nekolik let podnika, bez prislusneho opravneni na obcanske sdruzeni Leptis Magma, dale je veden na urade prace , a bydliste ma Husove 5, vzhledem k neopravnenmu podnikani bude stihan dle zakona § 251 odst 3. horní sazba 8 let, dále mu bude uvalena pokuta ze živnostenského úřadu ve výši 50.000 Kč,- dale sakční pokuta až 500.000 Kč z úřadu práce za braní dávek atd..
    • leptis magma je obcanske sdruzeni.jehoz hlavni cinnosti je fotografie.podpora umeni.workshopy aj....petr sebl je predseda tohoto naseho spolku..kde jsou i maliri.profesori.pravnici.....sdruzeni odvadi danne.ma pravni i moralni suverenitu a status...nevime o tom ze by byl nekdo postihovan za bydliste nebo za urad prace......petr sebl nikdy nebral zadne socialni davky..na UP byl registrovan nebot jako umelec a novinar na volne noze nemel normalni pracovni uplatneni...a zdarma pomahal sdruzeni.........
      • Kteří právníci, malíři, profesoři?
    • dusan hozak....nekolik exekuci.uverove podvody.zamestnavani cernych dusi...neopravnene podnikani.neplaceni zdravotniho a socialniho pojisteni...byvaly golfista kde ho uz nikdo nechce....a byvaly spolupracovnik fotografa....podezrely z vydirani.zlocineho spolcovani.pomluvy a jjjjj bytem u rodicu na velehrade pristavek pod schody......proznane dluhy cca 350000.kc snatkovy podvodnik co se nechava zivit opustenymi 40catnicemi co uz je nikdo nechce na to je potreba zaludek......
      .

..
  • fakt me nezajimas,,klidne si delej co chces, bud si kde chces,,ale jenom jedno nehraj uz golf... podvadet pri turnaji... a jeste klubovem,, tohle by si meli precist na kaskade..a hlavne se tady neschovavej za zenske a modelky... to je hodne ..
  • Jo na golf,, golf je hra gentlmanu a poctivych lidi, ne ubozaku co podvadi na turnaji aby si zlepsili hcp a obrali poctive hrace o zaslouzenou vyhru,, jako petr sebl,, viz 20.5.2012, Klubovy turna Kaskada.. tohle svedci o charakteru cloveka ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit