-
petr je super fotograf,obcas je drsny,obcas prefikne nejakou modelku,ale je profik nad profiky.nelibi se me tady ty hloupe anonymni prispevky,snad ma zena po tricitce rozum a dokaze si ricz co chce a co ne.....fotil jsem s Petrem nekolik foceni a vzdy byli velmi velmi profesionalni......
Ps : nove studio v Herspicich nema chybku......Honza *16* -
petre mame vas radi.....jste...uzasny fotograf......serte na tech par picusu co vas tu pomlouvaj....... *14*
-
-
Opět Šebl jako fanynka. Vsichni víme ze jen ty sám se mas rad a proto sis sem musel napsat. Vulgarně - jak jinak.
-
-
Petr Sebl mne fotil a fotky mne predal uplne rozmazane. Kdyz jsem mu ukazala, ze toto by fotograf nikdy nemohl udelat, byl na mne hruby. Nikdy se nenechejte od Sebla fotit, on to neumí. *9*
-
uz nas zaluj vsechny blbecku ,, socka bez adresy nas bude vsechny zalovat, pomoc moc se bojime,, vsichni se trepeme strachy....jsem zvedavej az vyjde clanek v novinach o tom jaky je šebl podvodník ,, to bude prvni pripad kdy nekdo nekoho zaluje za pravdu .... uz se tesim na ten soudni spor,, bezdomovec zaluje cele brno,, za to ze ho nema nikdo rad.. jen par blbecku co jeste nepoznali jaky je to hajzl a podvodnik.. jsem zvedav co rekne školní inspekce na jeho maturitu..
-
-
no zrovna socka petr sebl urcite neni dostava docela dost penez koupil si od nas docela drahou motorku a byl jsem v jeho dome kde ma docela prosperujici restauraci......a ten byt socialni na nadrazi....s krbovymi kamny,vyhrivanou podlahou....stometrovy byt taky bych chtel byt takova socka *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* spise je asi rad kdyz si to o nem myslis
-
to je uzasne jak nikdo nema jiny argument nez ze se nekde dozvedel ze je na magistratu,,,,,no ja vim ze zrovna on ,nema s bydlenim a penezi problem to spise ti co ho tu pomlouvaj treba vim ze hozak u nej bydlel a zadarmo....
-
-
to je desne....mam rada fotografie petra sebla....dve me visi i doma a tady vidim ze se uspech a slava proste nepromiji vy vsichni zavistivci anonymove a hlupaci....az udelate za zivot jednu takovou fotku co petr dela bezne,a prinasi radost a krasu tak neco piste jinak na vas nejsme zvedavy *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
nic si z toho petre pokud to budete nekdy cist nedelejte jsou to hloupa stvoreni co zavidi at zije anonym
-
-
vubec nas nezajima ze je pan sebl na uradu prace ...tady je to o tom abychom se dozvedeli nejaky drb,akci a podobne,spise to vypada ze si tu kamaradi ,co je petr sebl od sebe vyhnal leci anonymme sve bolaky...zda je fotograf na uradu prace ,nebo zda se pohadal s nejakym klientem to je uplne jedno,,,ma uzasne fotografie a rada chodim na jeho vystavy a divam se na jeho porady a toto me opravdu nezajima..ale je to tak kdo jiny by ho mel nenavidet,nebo ho pomlouvat nez zneuznaly a vyhozeni zamestnanci nebo kamaradi ja jsem poznala nejakeho Hozaka..taky mu skodi kde muze,dluzi a skodi....no jo cesko je male
-
-
kamaradi ja jsem poznala nejakeho Hozaka..taky mu skodi kde muze,dluzi a skodi....no jo cesko je male,, fakt a komu dluzim a kde mu skodim,,,, kdyz uz nadavas na anonym ,, tak se podepis ,,
-
-
To je pravda fotil nas letos na soukromem gymplu u mendlaku,, tak hnusne fotky by nafotil kazdy, jak si muze takove luzer rikat umelec.. ???a proc nekdo jako on,, foti skolni fotky,, asi je na tom spatne ,, kdyz foti skolu.... *12* *12*
-
Dobre omlouvam se všem, a všem co dlužím penize to do konce měsíce vrátim , přiznávám nechoval jsem se čestně ,proto se pokusim aspon něco napravit, chci vás poprosit aby jste už takové věci škaredé o mě nepsali, ještě jednou se moc omlouvam, jsem jen fotograf nic vic neumím,, Petr Šebl
-
-
ano ano vratim vsem vse i z urokama treba i kacku nebo dve jim dam a hozakovi na polivku a na cestu domu ale kde ma domu v praze -- ne tam dluzi na velehradu tam se nesmi ukazat tak kam kam mam vratit ty urazky a pomluvy co ja vim *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
drz se petre jako fotograf jsi uzasny a skvely........a kasli na ty ty zavistivce z nemanic
-
-
Co se tyka vzdelani máte pravdu mam jen vyucni list, maturitu jsem si koupil na gymnaziu... prosim uz me nechte byt ,, dekuji
-
-
prosimmmmmmm a jeste jsem si koupil titul v materske skolce a chci byt kosmounat a mozna nemam vlastne ani zakladni skolu a vlastne nejsem zadna osobnost a zadny fotograf a vsechno co tu pisi jsou jen lzi a proto mam 2000 pratel na fb a fotil jsem vsechny dulezite katalogy a spoustu firem a vubec vse je na wwww.petrsebl.com jsem buuuzna a telousss a vlastne nemam ani vyucnak a koho to zajima...a jsem bezda co dnes bude spat na pate koleji tak me prijde navstivit spolu s pepem a hozakem a salatem a lucii a kamilem a dezem a vubecccccc ze ma nekdo naladu a chut se schovavat za cizim
-
-
Šebl nemá přátele - všechno si tady píše sám. Sám se tady zaregistroval a sám si také fandí. Na tom má postaveno svoje celé fungování
-
-
mate pravdu.....proto se staci podivat na fb....2000 lidi tam pan sebl ma.....ale cele je to iluze...nema pratele ale ma vas...co tu spoustu casu ztracite
psanim vsech tech peknych recenzi....zkuste si taky vice fandit a mene zasti......krasny den.......
-