Přejít na výpis diskuzí

Petr Šebl

OSOBNOST 15.1.2009 
205 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne me ale tem lidem, kteri poctive hrali golf , a vy dva jste je obrali o ceny 1 paní STANÍKOVÁ Evelína 2.HORŇÁČEK Lukáš a 3.ŠTOFANIKOVÁ Martina
  • Šebl chtěl vystavovat fotky které jsou obrazem jeho smýšlení o ženách - fuj - opravdu příšerné
  • petr je superrrrrr
    • podivejte se na na jeho facebook na nove fotky a udelejte si samy obrazek zda je ci neni sikovny je proklety ale genialni
  • ty jsi magor nebo co... pises jako treti osoba pak se pod to podepises,, mel by ses nechat vysetrit magore ....(vitanym hostem.........petr mel kvuli
    nemu .ze se ho zastaval sam problem....a jak rika petr golf opravdu neumim ale bavi me.....no c sobotu hraje dalsi turnaj.........prijdte se dusane podivat....teda pokud vas na velkou cenu pusti......) vsimne te si ,, ze napise bavi me ,, a pise v treti osobe.,, to je na blazines.. je to blazen s fotakem.. co cesky neumi..prosim, uz mu nekdo zavrete hubu a seberte pocitac...
  • ty jsi magor nebo co... pises jako treti osoba pak se pod to podepises,, mel by ses nechat vysetrit magore ....(vitanym hostem.........petr mel kvuli
    nemu .ze se ho zastaval sam problem....a jak rika petr golf opravdu neumim ale bavi me.....no c sobotu hraje dalsi turnaj.........prijdte se dusane podivat....teda pokud vas na velkou cenu pusti......) vsim te si ,, ze napise bavi me ,, a pise v treti osobe.,, to je na blazines.. je to blazen s fotakem.. co cesky neumi..prosim, uz mu nekdo zavrete hubu a seberte pocitac... jo a nedavno jsme nekde videli, ze umi anglicky ,spanelsky a italsky... ten magor neumi ani poradne cesky.....
    • Ano, Šebl se chlubí, že umí několik světových jazyku - a neumí NIC! Anglicky umí jen "cool" a tím to konci. Lže také, že má několik vysokých skol............být jeho mámou, asi bych se sakra styděla
  • Petr Šebl si mně najal na focení jako modelku. Během focení měl dost oplzlé řeči a dokonce mě nutil, abych se vyslíkla. Neudělala jsem to a později jsem slyšela, že se tak chová k všem. Dejte si na něj všichni pozor!!!!
    • no to uz tak byva...ze kdyz se foti akty a jsi na to najata .ze jsi i nahata...a dokonce vedl oplzle reci.....no asi uz modelku nedelas.....jojo petr si nechodi pro servitky.....najivko.....spis si je potreba davat pozor na takove radoby modelky......
  • foceni v lednici

na zacatku tydne jsem byla s pritelem na zamku v Lednici a vidime zablesky ze skleniku
    jako byvala modelka se me to bylo zname a tak jsem se sla podivat bliz a videla jsem fotit novou kolekci pradla se slavnyma modelkama a fotografem petr seblem
    vsim si me a pozval me se podivat do sleniku.
    moc se mi to libilo a chci panu fotografovi podekovat krista *3*
  • bezva foceni

chtela bych podekovat celemu tymu fotostudia petr sebla ze uzasnou pomoc pri foceni pro nasi spolecnost a i kdyz byl hodne pracovne vytizen tak to bylo super
    marketa *14*
  • Miss Dedíková

Dedíková? co blázníte? jakápak Miss? Tou se stala asi omylem, už před pár lety a nevím proč a kdo z ní stále dělá celbritu...To se může stát jenom Brně a v ČR...Koutný, Brno
  • no ja mam petra moc rada na rozdil od toho pepina co jsem ho mohla poznat a je to ....nechapu proc se tak uzasny clovek obklopuje takovyma......rada s nim budu fotit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší