Přejít na výpis diskuzí

Petr Šebl

OSOBNOST 15.1.2009 
205 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahojte docela jsem se zasmala kdyz jsem cetla nektere prispevky.
    tak mam za sebou foceni u petra sebla,chtela jsem normalni trosku sexy fotky ,a jsem hooodne spokojena.je to uzasne a mam udelany i kalendar a vubec cele to foceni dopadlo skvele.jdete se nekdy podivat na petrovo studuje je uzasne a ma atmosferu,je ve stoletem pamatkove chranenem dome,stometrovy byt,vysoke stropy,krb vse nove a zarizene.je to v Brne na ulici vypravni ......urcite kdyz jsem petrovi volala ze nekdo pomlouva studio kde se fotilo mnoho celebrit ,tak se jen usmival pod fousy.vrele doporucuji a nejen na akty jak pise slecna nebo pani....vzdyt i ona o sobe pise ze byla spokojena s fotkama...to ze se na nich byla naha ....to je jeji volba ,ja byla taky a jsou sexy a uzasne.....a videt je maximalne bradavka......no a nejsem anonym kazdy me muze zavolat tak nepomlouvejte fotografa mame ho radi.....za anonym se schova kazdy ..nebo ze by konkurence???????777062381
  • vystava v praze

dekuji za vernisaz v praze v prestizni galerii VZP.
    moc se mi libila atmosfera a fotografie jen tak dal.....M *14*
  • katalog slavnych tatinku

videl jsem par fotek z noveho kalendare.
    sporcl, liska, matonoha, zelezny.....fakt hodne cool.... *3*
  • a je zajimave jak nekoho zajima co ma a nebo nema za skolu...je to jedno....je uzasne sikovny a talentovany...uz se tesim na dalsi vystavu........
    • No je to obdivuhodné, kde k těm různým vysokým školám přišel, které uvádí na mnoha svých profilech? Na každém má jinou vysokou školu......................... A jak to stihl po té čerstvé maturitě?
  • ze by salatin......jeste jednou a doporucim panu petrovi ktereho zastupuji aby vas zazaloval..za pomluvu urazku osobnosti..pokud mate jakekoliv smluvni pozadavky kontaktujte studio....jinak sklapnete
    • urazka ceho, osobnosti,, vis co je to osobnost,, to je clovek co neco dokazal .,. ne nekdo kdo je na osobnosti.cz,, a to je rozdil teda pokud jsi pravník a nestudoval jsi v plzi coz by vysvetlovalo hodne ...
      • no petr vi co to je osobnost ale ty co pises v PLZI misto v plzni asi moc ne
      • pise se v plzni......no pokud je nekdo tu tak je asi dost dobrej a slavnej a to se v cesku neodpousti hlavne anonymne
  • no zase po dlouhe dobe jsem se podival na to...co o me moji byvali pratele ,zavistivci a konkurence pise....nemuzu se branit temto anonymnim pomluvam,zadam proto vsechny co tu vystupuji jako lea martin a co ja vim kdo , necht sem napisi telefon , a ja jim zavolam a zaptam se,kde se v nich bere tolik zavisti nebo nenavisti,je to stejne jako kdyz urvete sousedovi zrcatko,protoze ma lepsi auto.A to nehovorim o velmi spatne gramatice nekterych prispevku....no az nekdo bude o me neco chtit ,at mi zavola 603726525 to je muj telefon.To kde mam adresu,nebo ve kterem meste bydlim...to mam i na vebu,kde se kazdy muze presvedcit o me praci....je proste osud uspesnych lidi v teto republice,ze se uspech neodpousti...tak mili drazi anonymove co me lezete do zadecku,a zde me pomlouvat preji vam krasny den.....Petr Šebl *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • klasiku,, chudací zůstanou chudaky,,, to jest česká republika.., máš se na ně petře vysrat
  • seble seble seble ty ty ty jakto ze uz nechces zivit ty smejdiky co pro tebe delali nebo spise delali ze delali a uz nedelaji ale chteli by delat a nedelaji no a tak dobre ti tak kdyz jsi spolupracoval ze sockama,kriminalnikama a smejdikama tak se nediv ze se ti snazi skodit alespon si das priste vic pozor koho si pustis ve tvem postaveni k telu....mas sice luxusni byt ale u nadrazi....mas sice nekolik nemovitosti ale jsi bezda mas sice uspechy ve fotografii ale jsi na pracaku mas sice vzdelani ale mas snad jen zakladku no snad jsem na nic nezapomel....jo jeste ze dluzis kam se na pousti podivas......dobre ti tak a hodne stesti pane fotograf *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* mame te radi i kdyz jsi mizera.........prodejna........
  • no jo...ale ma svuj byt...svou garaz....svou hospodu...svuj dum....sve motorky a fotky co sklizi uspechy..... sve fotaky sve studio sve clenstvi golfove......a nema dluhy.a byla bych velmi opatrna s rvrzenim o negolfovem nesportovnim chovani....jelikoz pan hozak je jediny co neco takoveho tvrdi....a to ani nebyl u toho kdy k tomu melo dojit.......a na kaskade on opravdu neni vitanym hostem.........petr mel kvuli
    nemu .ze se ho zastaval sam problem....a jak rika petr golf opravdu neumim ale bavi me.....no c sobotu hraje dalsi turnaj.........prijdte se dusane podivat....teda pokud vas na velkou cenu pusti......
    • Byt na nádraží? No asi byl levný, kdo by si jinak koupil byt vedle projíždějících vlaku. Garáž na úplne opačném konci Brna, to se vyplatí. Ale sjede si par zastávek vlakem - asi z Reckovic je nejbližší zastávka a je za par minut doma. Tedy pokud ma na salinkartu.....
  • S přítelem vybíráme fotografa pro naše svatební fotografie. Jako jednoho z kandydátů jsme měly i studio Petra Šebla. Nyní jsme po těchto komentářích na vážkách. Mohl by nám o něm někdo sdělit více informací? Jakým způsobem láká s lidí peníze? Dodá slíbené fotografie?
    • Nedoporučuji!!!!!! *9*
    • dela to dobre a kvalitne,, a nikdy se nestalo ze by fotky nedodal ? cena je vzdy na dohode...? 739359012 dusan
  • ukaz me kde pouzil nejaky titul hnupe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší