-
no jeste
nejakou spinu.o jeho vzdelani a bydleni uz jsem cetla...neco noveho by to chtelo...treba jaky ma naradi.... -
no jeste ze tady to forum mame...dana je podle telefonu co uvedla asi pan hozak.....no a o trosku nize je to zase nejaka modelka....a vlastne mimo vyhrozovani.polici...tak to uvedl....pracakem aj...tu nic neni...spise to vypada na zakomlexovaneho kluka co nevi kudy kam....a najednou ma moznost...alespon si ti mysli beztrestne nadavat .byt vulgarni aj....no do mrtvol se nekope a jak je videt nema smysl nic psat.....je to porad dokola........hodne stesti pane dusane.doufam ze se bude darit a preji vam radost ze zivota....co nejdele...rakovina je previt a doufam ze se s ni...a dalsimi problemy vyporadate...a stanete se clovekem......
-
A kdy pak jsi Karlo tu maturitu s Petrem dělala? A to jsi s Petrem také chodila ty ctyri roky do školy?
-
videl jsem jak si zahral posledni jamku ..podvadel si .. a jsem zvedavej jestli pred golfovou komisi uspejes...a sam si me rikal ze jste oba dva podvadeli... a golf si zahraji kde budu chtit. klidne i na autodromu ..ja mam svedomi ciste ..
-
-
svedomi.....ty vis co to je????????????fakt nekecej opravdu.....mo teda......
-
no a ted tu o cervene karkulce.......
-
-
v anglii by te dozivotne vyloucili z klubu... pokud te golf bavi tak se nauc pravidla .. jak se citis kdyz jsi vyhral podvodem a osidil si o cenu 9 leteho kluka nebo pripravil o cenu ..
-
-
Okrade kde koho, tak co by ne 9 letého kluka. O vlastního syna se nestará tak co by mu záleželo na nějakém cizím. *16*
-
jasne tomu se rika udelat kozla zahradnikem.........no posledni jamku na tom turnaji ....ta byla myslim proskrknuta......jako za deset tak ti nevim draku co je na tom spatne
-
-
proti lidske blbosti jsou i bohove bezmocni.....ten sebl je ale frajer kdyz stoji nekterym lidem za cas a namahu vytahovat spinu...kazdy drb co se o nem nekde dozvedeli tu prezentuji .k tomu nejaka ta urazka....a vse ve jmenu spravedlnosti....anonymu
..jdu blejt...velebnosti. -
-
jojo a evropskou krizi.atomovou bombu a komunismus ma taky na svedomi....jeste vysvedceni ze ctvrte tridy a poznamky ze seste....a jsme komlet...no jeste spodni pradlo a stav konta.....to je udel osobnosti..........dejte sprostemu lidu chleb a hry.......neni ten hozak byvala odkopnuta milenka????
-
-
no a jsme komplet...čeština pokulhává. šebl by asi nenapsal ani diktát u maturity...občas nějaké to písmeno...občas hrubka...šeble, už bys měl přestat psát
-
-
-
Kusrakov - šebl (jak jinak) napsal nějak moc čísel ( tak dlouhé nebývají) - no ale klidně si mu všichni zavolejte *1* *1* *1* Jistě se vám to povede!!!!!!!!!!!
-
-
no ten tel na devet cisel to je asi v poradku.....ale hozak..tedy kusrakov nebo elias takhle vysoko asi neumi pocitat
-
-
Není to Šeble devět čísel, ale 10 - víš moc dobře, proč dáváš 10 čísel - to aby se na to číslo nikdo nedovolal!!!!!!!
Neexistující modelka, neexistující číslo.... ještě, že jsi tak chytrý Šeble a všechny informace si my čtenáři můžeme ověřit *1* *1* *1* *1* *1* *1* *16* Není, kdo by psal o Šeblovi chválu, tak si jí Šebl musí psát sám - to si myslí, že jsou všichni takoví hlupáci? *1* *1* *1* ........... a nauč se počítat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Ještě si to Šeble prepocitej a napis příspěvek jako modelka, milenka nebo vecernice. Nebo je to moc náročné spočítat 10 čísel?
-
-
-
-
ano petr sebl bydli v pamatkove chranenem uzasnem dome blizko nadrazi tri minuty od centra brna..a dele z zde v i v atelieru uzasne fotky....podivejte se na jeho fb.....nechapu proc tady nekdo misto povidani o fotkach resi urad prace nebo bydliste..to je kazdeho vec......kde oficialne bydli nebo jak resi dane.....dnes budu mit poteseni s petrem hrat golf...a zadny hozak.josef a dalsi co uz vlastne na to nemaji mi c tom diky boho nemaji co hovorit...teste se na nove vystavy.....nebo prijdte si koupit nejakou peknou fotku.......
-
-
Ty fotky jsou příšerný!!!!!!!
Ty ženy jsou jak mrtvoly. *13*
-
-
pripojuji se...jeho fotky jsou uzasne....ale ale proc priznavas ze ma kavarnu.fotky.pizzerii kdyz jsi psal pod jinym jmenem ze je to bezdak a socka......mam rada jeho fotky......a to jsem z plzne......i u nas p.sebl vystavuje
-
Co od Šebla mohu čekat? Já modelku dělám ale fotograf s takovou pověstí asi dlouho nebude.
Pro upřesnění - nebyla jsem najatá na focení aktů!!!!!!!!!