Přejít na výpis diskuzí

Petr Šebl

OSOBNOST 15.1.2009 
205 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhodne nedoporucuji, fotky dodá, ale bohužel fotí na množství a třeba se nejaka povede. Ale občas mu vypadne klíčový okamžik, což je u svatby problém. Kamarádka si hodně stěžovala na barvy, šaty nebyly na fotkach ani bílé a ještě měla šedou pleť. No hrůza! Fotky byly také často rozmazane a neodpovidaji prehnanym financnim pozadavkum Petra Šebla. Svatba je jen jedna takže NEDOPORUCUJI !
    • a tebe nekde fotil ty kravo ...annonimni ubozaky to miluji .. te osukal a nechal tak .. klasika,, zakoplexovana pí..a
  • dobry vecer...petr sebl fotil pro nasi spolecnost katalog...beral.s.r.o uzasne fotky i foceni...je pravda ponekud sverazny a mozna i obcas drsny ale fotografie jsou uzasne a dokonale je to opravdu profesional.....
    • Profesionál na úřadě práce a s bydlištěm na Husově 5 (adresa bezdomovců)............ S bytem na nádraží ........ To je svérázné a drsné ...... Jen tak dál Petře a drž se!!!! hlavně té adresy a úřadu práce......... To se vyplatí *16* *16* *16* *16* to je dokonalé a profesionální. Jak jinak.......
  • to kde bydli jsme tu slyseli nekolikrat tak prestante zavidet a neco delejte...nektere anonimi uz jsou za hranicema legality..a je jasne ze je pise jeden dva lidi..asi hozak co ma uverove podvody a zavistivy pseudokamarad....no ano tady je moznost se vypovidat...ano petr byl na urade prace...no a...nic tim neporusuje...je predsedou obcanskeho zdruzeni....a pomaha tam lidem.....a oficialne bydli na husova 5 brno a koho to zajima bydli tam i kalousek.....dulezite je ze jeho fotografie ho dovedly sem...do osobnosti.....a trapne vyhrozovani pracakem.zivnostnakem nebo financakem delal a petr me to ukazoval jen dusan hozak...tak az ho bude chtit nekdo zamestnat jako managera ..z nemanic.gamblera podvodnika s velehradu...tak alespon bude vedet co muze cekat......
  • Seble, zná te cele Brno (nejen Brno) ze neumíš fotit a ze podvod je tvůj denni chleba. Obklopujes se úzkým okruhem lidi, kteří také dřív nebo později procitnou. Jen hlupák s tebou zůstane!!! V golfu přece nemůžeš se svým charakterem byt pozadu... Těšíme se se na tvé prispevky šebl tentokrat jako modelka
  • chtel bych se velmi omluvit za me vyroky na meho sefa a kamarada petra sebla.je to ferovy a skvely kluk kamarad a velky profesional...mel jsem a mam nejake financni problemy a tak jsem se nechal unest petre promin
    • Nechutné,, tohle bych nikdy nenapsal,, je ubohe ze se nekdo vydáva za mou osobu ,, a píše za mně a ještě tak uboze , moje cislo je 739359012 a jmenuji se Hozak Dusan,pokud chtete vedet jaky Šebl je klidně volejte, boží mlýny melou ale jistě ,,,
      • no pred pul rokem jsi tu psal jaky je petr fajn clovek podivej se na svuje prispevky cca z dubna a proc se vydavas za policii 10 min po tvem prohlaseni.......chlapecku.......
  • http://cgf.cz/TournResultGolfer.aspx?IdTournament=353737521&IDTournCategory=353737557&IDGolfer=327518188 tak tady je odkaz . na 18 si zahral 6.. tak se vzpamatuj. .. a omluv se
  • Petr Sebl je proste porevolucni kseftar, zlodejicek ale predevsim nefakcenko, ktery meni obor podnikani podle toho vcem muze zrovna lidi oskubat. Hleda obory kde bude inkasovat bez dokladu, pekne nezdaneni penizky. A proto je ted zrovna fotograf asi stejne jako kdokoli kdo bude mesic cvakat drahym fotakem. A je pravda ze sam sebe propaguje jako by studoval fotografovani celej zivot a nez se clovek rozkouka zaplati pak v prumeru 5000,- za hodinu cvakani fotakem od "umelce" se spinavejma nohama.
    • mam tuseni ze ty spatne a velmi adresne poznamky jsou od nejake zatracene milenky....opravdu vypada to jako jedna a sama osoba co si vzpomene ze musi neco o petrovi napsat.....no uz jsme u spinavych nohou.....a priste bude treba dalsi anonym o tom jak spatne suka.....kazdopadne je to jeden z nasich nejlepsich fotografu,,,asi je i pekne CISLO ale to se nevylucuje ze.... *13*
  • petr je uzasny skvely fotograf a jeho fotky mam velmi rad..jen tak dal a drz se
  • to by me zajimalo , zda petr vubec vi ze tento veb existuje.....no ja mu to napisi a myslim ze pokud se sem podiva tak se bude divit kolik ma kamaradu a kamaradu co ho nemaji radi...no on je nafoukany,arogantni a namysleny....tak se nedivim ze ho nekteri nemaji radi.....ale fotky ma uzasny.......ostatne tady se probira co ma v obcance a ne ze ma skarede fotky.......mam ho rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jak a kde jste prisli vy anonymove na jeho vzdelani....nikde se o tom nepise..a ani se neuvadi ze by nekde neco studoval...nasel jsem jen ze ma gymnazium.uciliste a prazskou fotografickou...a taky ze chodil na BiBS....a ono je to vcelku jedno...jako fotograf je velmi sikovny....spise to vypada jako vyrizovani uctu..anonymne.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit