Přejít na výpis diskuzí

Petr Šiška

OSOBNOST 27.8.2008 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sympaták

V pořadu Nic než pravda jsem viděla Petra Šišku poprvé.Velice mě zaujala jeho reakce na odpovědi soutěžících v křesle,jeho pohotové otázky a vetřelé názory.Dívá se tak zaujatě na soutěžící,že bych si přála,aby se tak díval on na mě.Když sedí v křesle sympatická žena,chová se k ní jinak,než kdyby tam seděl nějaký chlap či starší paní..To charisma z nej přímo srší,takovýho chlapa potkat *14* ,ani nevím jestli je svobodnej.Fešák *14*
  • ..na první dojem nedám..

Já si myslím, že když někdo napíše tak krásné texty, hraje dobrou muziku, umí se smát sám sobě, je tvořivý a moje seegra jej miluje..tak to bude fajn mužskej:-))) Mě sice nesedí, že dělá tak stupidní pořad, protože má na víc a adrenalín může nasbírat na mašině, sportem a ne dávat někdy děsně ostré otázky soutěžícím..i když ..kam chtěli, tam se dostali...Stejně ta soutěž není pro jeho profesionalitu to nej...Zdravím *5*
  • Re: Je Petr Šiška ženatý?

Řika,ze je rozvedeny.
  • ivule1981

Je?

nevím jestli je ale taky by mě to zajímalo *3* Ivka
  • Je Petr Šiška ženatý?

Dobrý večer zajímalo by mě jestli je Petr Šiška ženatý,děkuji za odpověd.Lidka *7*
  • ..

zatim o petrovi jen pozitivne *3*
  • Můza 79

Potkali jsme se na jedne akci a od te doby musim rict jen...WOW.Takove charisma potkas snad jen jednou za zivot.
  • nika1979

Re: wau p.š. sexy mužskej

souhlasim take jemi simpatak sexy užasnej konečne šik mužskej z velkym m. petre šiška.............sweet zlatičko naše....wau yes *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • wau

Konečně je na obrazovce šikovný mužský.Nejen chytrý, příjemný ale taky děsně sexy, wau....
    Chlapi, berte si z něj příklad, takový mají u nás šanci *14*
  • sympaťák

N8m normálním ženským se takový typ mužů líbí.Je to veliký sympaták, má charisma a o tohle nám jde. *3*
  • sympaťák

N8m normálním ženským se takový typ mužů líbí.Je to veliký sympaták, má charisma a o tohle nám jde. *3*
  • nika1979

Re: sympaťák

je nejjjjjjjjjjj sympatak...... nic než pravda pořad tv prima *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nika1979

Re: Re: Re: Šiška pleška

neni sprostej mužskej .......... každej ma sve legendy iluze,,,,,,,,,,,,,,,,, tak tu nechod,,,,,,,, čaou *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *13* *13* *5* *9*
  • paitn

Re: Re: sympaťák?

očního by jsi potřeboval sám, mimo to, že je nádherný, tak je také velmi chytrý a upřímně, který ze současných moderátorů se nebojí zeptat lidí na to co zajímá nejen jeho, ale i ostatní normální lidi, žádný pouze on, prostě je jednička!!!!!!
  • Re: sympaťák?

Krásný chlap?! Ty si zajdi k očnímu !
    Jeho pořad jsem viděl asi dvakrát a vždy jsem to vydržel tak 10 minut byl jsem znechucený je to stoka jak lidi co soutěží tak i jeho bulvární velmi nepřijemné moderování
  • monicka30

hmm...

Moc fajn člověk, líbí se mi jako moderátor, jako zpěvák, jako chlap... prostě super!!!
  • Re: Re: Šiška pleška

a ty ho znáš ??? Ve skutečnosti je to arogantní a sprostej chlap. *9*
  • paitn

sympaťák

Je to fakt velký sympaťák a krásný chlap, který se nebojí říct svůj vlastní názor a na rovinu se na cokoliv zeptat.
  • Re: Re: Šiška pleška

je to hrozne sympatickej človíček *8*
  • Re: Šiška pleška

dyt je fajn a je s nim sranda
    a vůbec ty ho snad znáš?????????? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit