-
Re: je fajn
A odkud je tvoje kamarádka? *7* -
P .Š.
JSTE NESLUŠNI . DRZI. URAŽLIVI.. NAMIŠLENI UIUÁ.HNUSNEJ. NENI . MNĚ JSE LIBI
MARKI TI NEJSI. KOZA.LEJLA NENI SPROSTEJ. NENI AROGANTNI .............. JE GENIALNI MUŽ............ TOŽE UŽIVATEL. NAPSAL DRSNE SLOVO... TAK JE MI MODEATOARA PETRA ŠIŠKI. MOCCCCCCCCC LITO.....MRZIMNĚ JAK JSE CHOVATE...........PUBERTALNI . TV PRIMA MANEJJJJJJ POŘADY ATOJE NIC NEŽ PRAVDA. PRAVIDĚLNĚ KOUKAM.. *14* *14* *14* *14* -
bože
To je ale učel aby byl na ty lidi krutej...Bych chtěla vidět vás!Fakt jak malý!Náhodou sympaták -
je zlej a hnusnej!!!!
ošklivej a drsnej!!!! -
Re: Názor
Teda to jsem koza! To je pravda, ale Nic než pravda... *15* -
Názor
Dobrý den,
tak jsem si tu pročítala ty vaše příspěvky a u některých jsem se opravdu nasmála *4* Dle mého názoru, nemůžete soudit člověka jen jak ho vidíte vystupovat v bulvární takl show, nebo jak to nazvat. Tam si člověk na sebe musí obléknout brnění trpělivosti a jakousi masku. Vždyť si jen vemte s jakými lidmi se tam satkává. S lidmi kteří vidí vidinu velkých peněz a nazastaví je před tím výsměch národu ani zklamání své rodiny. On s těmi lidmi přece nemusí mít žádný soucit. Kdo chce kam, pomozme mu tam. Některým kandidátům přeji, že usedli do horkého křesla, alespoň jejich blízcí vidí co to vlasně mají doma.. Pochopitelně, nikdo není bez chyby, ale nemusím s tím do televize. Na západě pořady toho typu velice frčí, ale tam je to mnohem tvrdší a nazastaví se opravdu před ničím. Ale přiznejme se, kdo se v pondělí po deváté večer netřese nadšením koho nám ten Petr Šiška zase představí *3* Takže pokud "chceme být američtí" - To je pravda - ZDAR! *1*
Ještě bych se ráda zastala Petra Šišky jak jsem v úvodu naznačila. Působí na mě jako velmi příjemný člověk. A jako žena musím přiznat, že jeho osobnost a charisma je přímo alarmující! A když se k tomu přidá jeho perfektní vzhled, tak se z toho stává vražední kombinace! *14* -
Re: sympaťák
TOJE PRAVDA LIBI TO MÁŠ PRAVDU.............,,,,,,,,,,,,,,, UŽAS -
Re: Re: Re: wau p.š. sexy mužskej
AIDS .TĚŽKO. ................. MAŠ SMULU. KIKINA. JSEM JA NIKA...........................................222123243234234 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: sympaťák
Sympaťák ? Fuj, arogantní blbec, pleštý chlupatý hnus -
Re: hmm...
Tpěvák *15* ? Slyšela si ho zpívat ? Je to sranda, zpívat totiž neumí. Co neuzpívá, to ukecá, to jediné mu jde. -
Re: Re: wau p.š. sexy mužskej
tak s tebou by se určitě vyspal. To on hledá, blbé kikiny. A že si moc nevybírá, to ví každý. Fuj, ještě od něj něco chytit. -
Re: Je Petr Šiška ženatý?
Je rozvedený, ale ženské střídá jako ponožky. Být ženskou, asi bych s ním nešel, měl bych strach, že něco chytím. -
Re: Re: Re: Šiška pleška
je to arogantní člověk a strašný hulvát. Říkají to všichni, co ho znají delší dobu. Ale umí se perfektně přetvařovat - to je pravda. -
Re: Re: Šiška pleška
já ho znám a dost dobře. Je to ........ - domysli si, co ! -
Re: Re: je fajn
proč by nechodil zavidiš. kamaradce.
že ma slavnou osobnost.cz
petra šišku. tak jsi najdi ineho idola.
toje ma rada. protebe *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Je Petr Šiška ženatý?
Je 100% rozvedený.... -
Re: je fajn
Že chodí s tvou kamarádkou? Cha, cha, cha! Zvláštní a přitom tak dobře "kouří" a ještě si to nechá udělat. Ale je pravda, že je v posteli fajn... *14* -
Re: Sympaták
"Když sedí v křesle sympatická žena" - no právě !!!! Neměl by se chovat úplně stejně, jako kdyby tam seděla starší paní nebo třeba chlap???? To mluví za vše.Ať si to každý přebere jak chce -
....
Je to IDIOT!!!! V pořadu Nic než pravda jenom schazuje lidi. A má taky hnusnej křečovitej úsměv. Fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůj!!!!!!! *3* -
je fajn
arogantní a sprostej? tak to teda vůbec není. Chodí s mojí kamarádkou a mohl by dělat nafoukanou celebritu, ale vždycky sám od sebe mě přijde pozdravit, moc milý a sympaťák.