-
O vztazích nebudu psát, ale k jeho herectví. Mám ráda neokoukané tváře v našich filmech a zvláště, když mě osloví! Petře, žádný ostych, v seriálu 1. oddělení jsem Vám všechno věřila a s Ondrou Vetchým a dalšími našimi předními herci jste byli výbornííí! Jste sympaťák!!!
-
-
Přesně! Zbaštila jsem mu (vlastně všem "vyšetřovatelům") všechno i s navijákem... :D :) Jen je opravdu škoda, že seriál Případy 1. oddělení končí. :/ (Ještě že bude repríza 1. série :D )
-
-
Hraje v nejbližší době v nějakém divadle?
-
Já viděla rozhovor Věrný...tam byl úžasný, i když se popisuje jako nenápadný a zahloubaný, musí být neuvěřitelně zajímavý a krásný člověk. Přála bych mu taky nějakou slečnu a mladší klidně. Myslím, že 30 letitá by bylo optimální, aby mu dodávala energii a nemusí být všechny povrchní a třeba by ho právě milovala proto jaký je, ale otázka je jestli dokáže nějak k těm ženám vyjít vstříc - měli by ženy častěji chodit na jeho premiéry. Taky bych ho chtěla potkat!!
-
Tou mladou kráskou myslíte i 20 let to už je moc mladé ne? :D
-
-
To asi ano. Tak 30 letá by bylo optimální. Nějaká hezká, elegantní a milá, inteligentní co by ho měla ráda jako takového. Tomu by to vlilo krev do žil kurňa....hlavně normální, ne nějaká pipinka. To by mu ty jeho krásné oči zazářily. Musí být oslňující muž
-
-
Ale jak se k němu dostat :/
-
-
V Praze to je jednoduché v divadle. Nečetla si, že ho někdo potkal na premiéře filmu Laputa a je prý moc milý, příjemný a skromný. Tak už nějaká mladá kráska - myslím, že k němu by se hodila a myslím, že by úplně rozkvetl. Myslím, že na seznámení bude oříšek.
-
-
Jo hlavně nějakou inteligentní. :)
-
-
-
http://www.vernyzustanu.cz/rozhovory/petr-stach
*7* *14* -
Teda dnes se mi zdálo o Andělovi z Případu. Bylo to celé nějak uhozené, ale ve výsledku jsme spolu měli milostnou scénu a to byla jízda. *14* *14*
-
-
:) Tomu věřím, že to musela být divočina.
-
-
Krásný chlap :) je stále volný nebo už někoho má.. Prý bydlí na Vinohradech ale nevíte kde přesně?
-
Nevíte někdo kde bych na něj mohl narazit jsem jeho velký fanoušek :)
-
-
V divadle Ungelt nebo Minor. Prý ale bydlí na Vinohradech
-
-
Dnes je s ním rozhovor v Právu a prý mu vztahy moc nejdou. Že je prý hodně komplikovaný, ale spíš myslím, že ho nějaká hodně zklamala a už má strach. Mám to podobně. Ono každému se vztahy dařit nemohou. Měl by dát ženám ještě šanci a je i spousta krásných mladých holek, které to mají třeba podobně, ale je asi problém se k němu dostat. Myslím, že třeba nějaká pohledná mladá holka by k němu klidně pasovala..
-
-
A co obyčejná, starší, ale za to rozumnější... *3*
-
-
To už je na Petrovi. Mně je 30 a líbí se mi šíleně, vůbec mi nezáleží, že je starší. Aspoň bych se od něj měla co učit.
-
-
Mám pro něj taky slabost a to je mi lehce přes dvacet *3*. Myslím, že má spoustu ,,obdivovatelek". Je skvělý herec, působí skromně a sympaticky, žádné hvězdné manýry a podobně. A navíc ten úsměv! *4*. Fandím mu.
-
-
-
-
Omlouvám se, měl to být odkaz na rozhovor magazínu eRko (Český rozhlas), který vše výše jmenované dle mého názoru jen potvrzuje + ten hlas!! ^^. Lehce dohledatelné na internetu. ;) :)
-
-
Úplný souhlas!! :D :)
-
-
-
-