-
Pierce je nejj...
Pierce je tak skvělej a sexy...miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* -
Sexy Man
Pierce je ve svým věku krásnej, přitažlivej a sexy týpek s krásným pohledem,kterej vás upe zmanipuluje *14* *14* *14* . Nějakej debil craig ho nemůže nahradit. A ve filmu Mamma MIa, je plostě k sežrání, na něj prostě pudu etě jednou, jen kvuli němu(a kvule tomu že je to supr filmik *14* *14* ) Závidim všem který se s nim potkali, wowowow, no plostěnení co dodat, páč jenejkrásnější na celýplanetě a hned po něm je Drew Fuller. Všichni kdo pomlavaj pierceho sou užvatlaní dementi, co nemaj co na práci. I love you Pierce *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Sexy Man
máš pravdu až na to že je hezčí Pepa Vojtek!!!! *3*
-
-
annailasov
pierce je tak sexy! *14* -
-
Re: annailasov
Musím souhLasííít!!! *14* -
Re: annailasov
Souhlasim s tebou. I v jeho věku je pořád fakt pěknej chlap. *3*
-
-
Pierce Brosnan
Pierce je krásnej chlap.Mám slabost pro Iry.Má úžasný pohled.Četla jsem,že Crige-nebo jak se to píše-je prý lepší než Pierce a hezčí,má charisma atd. a taky,že nejlepším Bondem v historii Bondů. To mě nesmírně pobouřilo! On je naprosto hnusný,bezcharismatický,slyzký floutek,která Brosnanovi nesahá ano po kotníky!!Bond už nebude takový přitažlivý muž,ale bude upadat.Creig ho potopí!Bond má být svůdce ženských srdcí a ne takový nechutný slizoun!Ještě prý má vyměnit Suché martiny ,,protřepat,nemýchat" za škopek piva,ale to bude jen asi nějaký kec.Doufám.Brosnan je prostě skvělí v každé roli,jak v Remingtonu Steelovi,Zákonu přitažlivosti a v dalších filmech...Má charisma!Ano ano,šťastná žena v jeho náručí... -
-
Re: Pierce Brosnan
jo má úžasnej vášnivej pohled.. *3* *1*
-
-
Pierce je super agent 007.
-
for pierce
on je proste krasnej!a na svuj vek je primo dokonalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: for pierce
J8 ho uplně žeru v mama mia byl totálně hezkej *14* *1*
-
-
Pierce
Podívejte se na www.pierce.estranky.cz založila jsem Piercovi konečně pořádný stránky :-)) -
Úžasnej chlap, nádhernej se skvělou postavou, úžasným hereckým talentem...má jen jedinou vadu a tou je jeho manželka:o)) ne já mu samosebou přeju v životě moc štěstí a moc moc lásky.....
-
narozky
Jsem jen jedna z těch snad milionů fanynek které by chtěly Piercovi popřát.......je to můj velký idol.Obdivuji ho za to,že bojuje za záchranu ohrožených druhů,třeba velryb...Má rád kreslení,stejně jako já...Pro mě je to skvělý herec,má charisma............navíc je vážně pěkný chlap *4* *14* .....přeji jen to nej,a zůstaň krásný *4* *3* *14* -
-
Re: narozky
....ne,to jsem napsala špatně...........zůstaň svůj... *4* *4* ......
-
-
hledám
Ahoj hledám lidi kteří mají rádi film Aféra Thomase Crowna, respektive sháním fotku obrazu který byl ve filmu ukraden pokud někdo víte kde hledat napište sem díky K. *3*