-
pierce
Pierce je hodně pěknej borec..a je určitě nejlepsi ze vsech bondu...uz se tesim az budou bondovky s nim opakovat..je v nich upa krasnej a silene sexy *4* -
Lze někde sehnat jeho fotku s podpisem ?
Ahoj, nevíte jestli je někde možné sehnat fotku s podpisem ? Jinak mu fak moc fandim, posledni film, který jsem s ním viděla, Mamma Mia mě opravdu dostal. Všechny zdravím a díky za případné tipy. Iveta *3* -
Krasavec!!!
No on je fakt sexy,jako Bond byl jedinečnej a v Mamma Mia byl taky dobrej,ovšem nejvíc ho žeru jako Jamese Bonda,to vždycky slintam u televize. *14* -
I love you,Pierce!
Ja ho proste zeru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!Jo a pro vsechny jeho obdivovatele v telce s nim davaj Remingtona Steela a tuhle sobotu ve 20:00 film-Kdyz se setmi.Jo a nevite jestli prijede na festival v Karlovych Varech?On je tak sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *14* *14* *15* -
James Bond
Škoda že už není James Bond!!! Kdo se mnou souchlasí? *7* -
-
Re: James Bond
Souhlasím,je to nejpřitažlivější Bond a je škoda,že už jím být nechce.Je jako víno - čím starší,tím lepší. -
-
Re: Re: James Bond
To není pravda on jím chtěl být ale ti blbci co to natáčej mu řekli že je starej!!!!!! *16*
-
-
Re: James Bond
zcela plně souhlasím......!!!!! -
-
je to fakt pěknej chlap jen škoda že už není ten James ale teď dávaj dost filmů s ním-Zákon přitažlivosti,Agent s pannamy *14* *4* -
je to fakt pěknej chlap jen škoda že už není ten James ale teď dávaj dost filmů s ním-Zákon přitažlivosti,Agent s pannamy *14*
-
-
-
Klub vyděračů
Ve filmografii chybí film Klub vyděračů. *5* -
narozeniny
preju vse nej, hlavne vela skvelich roli v uspesnych filmoch *3*
Ja ho proste miluju *14* *14*
je taky uzasny az se to neda popsat
*14* *14* -
mamma mia
Jsem docela překvapen, že Pierce umí i zpívat.Poslechněte si ho ve filmu Mamma mia v písni When all is said and done a SOS. *3* -
-
Re: mamma mia
Jooo a má hroozně sexy hlas !!! *5*
-
-
narozeniny
vše nej *14* -
Je to prostě božskej chlap.Není co dodat škoda, že se s ním asi nikdy nesetkám.
-
-
Re: Pierce Brosnan
Zajedˇ si na ostrov Skopelos,budeš-li mít štěstí tak tam na něj narazíš,má tam sídlo. *4* *3* -
-
Re: Re: Pierce Brosnan
Mluvím z vlastní zkušenosti.Potkali jsme se tam s ním a nejen fotili vloni na dovolené.A letos tam jedeme zase.Je tam super. *3* *3*
-
-