-
drndulka se zbláznila
Bože můj kluk mi koupil lístky na pink do VIP je mi vážně líto toho kdo tam nemůže jít.... *9* *9* *14* *3* *3* *4* *4* *5* -
-
Re: drndulka se zbláznila
je to nejlepší nejúžasnější holka na světě. Je sní sranda sama sem si to zažila když sem byla v americe.měla sem tu možnost sní pokecat jen pár slov ale byla sem vedle. je to booooombáááááááá ani mi nevadí že je bisexual je néjjj *14* *14* *15* *15* *4* *15* *5* *5* -
Si krava ne?? -
se tady někdo má mno *9* ale přuju ti to *3* -
nejlepší je pekne stát u podia.... vip máš prej nahoře kde máš bar a jídlo a je to jak ve skleníku :D...takže Ti to nějak nezávidím :D:D:D
-
-
Pomoc!!!
Chci tam strasne jet ale nemam s kym...:-( pomoc!!! -
Jednička
Je fantastická, originální, a má skvělý písničky a texty. *4* -
sraz
dyžtak se ozvěte na mail :) -
sraz
Ahoj :) neměl by někdo zájem se sejít někde v Praze? Že by jsme společně vyrazili na Pink....páč tam nechci jít uplně sama :D -
-
Re: sraz
já bych šla ale nemám lístek ale je best -
-
Re: Re: sraz
JJ,já bych s tebou šla,ale ještě nemám koupený lístek *8*
-
-
-
P!nk
Super P!nk bude zase v Praze *3* ! Když tady byla minule tak to byla fakt dobrá show! -
Pink karaoke!
Čau ve spolek, Pink je skvělá a úplně mě nadchla když jsem viděl videa z téhle akce (i třeba na Youtube). Pořád nemá nos nahoře a hvězdný manýry! Paráda!!! *5* *1* *3* http://www.vanda-veskrnova.cz/famozni-dovolena-v-londyne-aneb-muj-duet-s-pink -
pozvánka na koncert
Ahojte nechtěl by někdo jet se mnou na koncert Pink do Prahy. pokud možno někdo z Ostravska -
-
Re: pozvánka na koncert
Taky bych měla zájem, ale jsem z jindřichova hradce *7* *9* *9* -
-
Re: Re: pozvánka na koncert
no dobre tak se mužem sejít někde v Praze na nádraží, kdyžtak mi napiš tvoje icq a domluvíme se -
-
Re: Re: Re: pozvánka na koncert
moje icq 368 644 589 ..ae momentalne nemam PC v provozu:( a kam mas listek? :D -
-
Re: Re: Re: Re: pozvánka na koncert
ja se chci domluvit s tebou, abysme ho měli vedle sebe, bo pak by to nebylo ono
-
-
-
-
Re: pozvánka na koncert
Měla bych zájem jezdt..ale jsem z Teplic:-(( -
-
ale sranda no bo Teplice jsou na druhem konci republiky, to bych dala scuka někde v Praze na nadru -
no snad to nějka vyřešíme, dyť máme ještě dost času a dlouhé prázdniny
-
-
-
n
no je to proste rebelka! -
.
Mně se vůbec nelíbí,ale ta písnička So What je fakt perfektní-i videoklip k ní. *15*