-
Koupím lístek
Koupím lístek na koncert Pink pod pódium. Nabízím 1300 Kč.
Kontakt warsow@seznam.cz nebo telefon 733 631 132 (pouze SMS!) -
společne na Pink
Ahoj chci se zeptat jestli by se se mnou nekdo nesesel nekde v praze bo pred O2 arenou ? Nechci tam jit sama.... Jinak mám listek k podiu :) -
-
Re: společne na Pink
AHOJ JESTLI NECHCES JIT SAMA TAK MI NAPIS NA ICQ 281 328 216 A DOMLUVIME SE ZATIM CAU TOMAS *3* -
Re: společne na Pink
ahojky, ja bych s tebou klidne sla, taky se mi nechce jit samotna *1* Mam taky stani u podia.. Jestli chces tak kdyztak napis sem nebo na mejl xmagda@seznam.cz *3*
-
-
Váš názor na Pink?
Napiš svůj názor na Paris na stránce http://vase--nazory.blog.cz/0907/va s-nazor-na-celebrity -
Pink
Je skvělá opravdu mám jí moc ráda =) její pisničyk sou krásný =) -
Pink
Pink je upa úža..má klásný hlas...a klásné píšničky! *3* Až na ten =´čes...:D mno..ale má fakt nádherný hlas!!! Už se těším na koncík! -
koncik
Ahojky chtela bych jet na ten koncik pink ale nechce se mi tam samotny tak dyby nekdo chtel tak bysme mohli jet spolu ..nekdo z okoli Zlina.Diky *3* dyztak mi napiste na mail Smiley2908@seznam.cz..mejte se -
vstupenky
Ahojky.PLS já ještě nemám lístky a chci na sezení.KJde s te koupili ty vstupenky díky! *4* -
-
Re: vstupenky
ahhoj, vstupenky bys měl koupit na každé pobočče Sazky nabo na poště
-
-
p!NK?
no tuhle ženskou obdivuju....má určitě smysl pro humor už od pohledu prostě vyúadá jako super girl:)....líbí se mi její sty a její písničky...co víc k ní dodat?=*...jinka vlasy má čupesní ..dlouhý jí neslušely:D.. *3* -
Odvoz z Teplic
Nabízím pro někoho odvoz z Teplic na Pink a zpátky za 200,-. icq: 241299475 -
§
když měla vlasy vypadala suprově, nechápu proč se tyhle hvězdy nechávaj úplně oškubat *10*