-
i love p!nk
p!nk má birthday i love p!nk -
narozky!!!!!
Pink vše néééj...si moooc bezvadná zpěvačka -
Narozky
Vse nej pink *14* *14* *14* mam a budu te mit vzdy mooooooooc rada *14* *14* *14* -
Happy birthday
Všechno néééj x)) -
všechno nej
všechno nejlepší.. :) -
vSE NEJ P!NK
*5* *5* *5* -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ P!NK!
Všechno nejlepší Pink! Jsi úžasná zpěvačka, obdivuju tvůj zpěv naživo! *3* Nádhera. -
v
Všecinko nejlepší P!nk,at se ti daří *14* *4* -
Přáníčko
P!nk je skvělá...Těšim se na koncík =) a hele dneska narozky...bude se slavit =) přeju hodně štěstí pink *14* -
Přeji
Všechno nejlepší *4* -
Neco-nic
Hey holky(i kluci samo *1* ) Vy nechate pink aby ji pomlouvali u miley cyrus?Jako nic proti n ale je to vadne... *9* *9* -
Re: rebelka...?těžko!!!
LOJZEK... zamindrákovanej :) -
Mojeeeee
Milujuuuuuu Pink *14* *14* *14* *14* *14* je drsná patří to k ní *1* *1* *1* a umí to rozbalit *5* *5* *5* *5* *5* prostě neeeeeeeeeej skoda ze se nedostanu na koncík *9* *9* *9* *9* -
veve
ahoj pink je moje nej spěvačka ..umí to na podium rozbalit..je drsná,trošku vypadá jako moje sestřenice *15* *15* *15* ....no a líbí líbý se mi jak je stylová má skoro vždy jinou barvu vlasů *3* .ale tadle jí sluší a hlavně hrozně krásně spívá a nemá nudný videoklipy.. *4* ..fun house!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *3* ahoj já jsem domi -
Re: Dáme zcuka...?:)
Já bych tak stašně ráda šla na p!nk!!! Aspon) jenou v životě bych chtěla vidět svoji nejoblíbenější zpěvačku naživo *9* *9* *14* -
Ahooj taky mám lístek pod podium severni vstup, jdu i s přítelem. Pojedeme až z Olomouce. Přidám si te na icq:) -
Re: Re: koncert P!nk
Ahooj:) bydlim na Jablonského to je jak je Farmak a tak. *5* -
Re: rebelka...?těžko!!!
No coment....XD -
Jo a ještě... máme lístky pro stání u podia (severní vstup) -
Dáme zcuka...?:)
Nazdárek všem oddaným fanouškům P!nk *3* Já a kámoška máme lístky na koncert 19. listopadu... všichni, kdo na koncík taky jdete... uděláme sraz...:)... Zájemce o sraz prosím, aby mi napsaly na ICQ: 433551691... doufám, že se vás ozve co nejvíc...:) *3* *5* Tak zatim..:) *3*