Přejít na výpis diskuzí

Pink

OSOBNOST 31.12.2006 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: společne na Pink

AHOJ JESTLI NECHCES JIT SAMA TAK MI NAPIS NA ICQ 281 328 216 A DOMLUVIME SE ZATIM CAU TOMAS *3*
  • bezradna..

Ahojky,jak ste kupovali listky,pres terminal?prosim napiste..
  • Dotaz

Lidicky nevite jestli se da jeste sehnat listek na P!nk pod podium??dekuju predem za odpoved..ja totiz vubec netusim..
  • klapulinka

koncert

hojte..hej na koncert určitě půjdu, to si nenechám ujít, ikdyž se to mojí mamce moc nelíbí já tam prostě musím...prosím držte mi palečky, abych tam nakonec šla.Jinak s váma souhlasím, pink je skvělá a má úžasné písničky, tak doufejme, že se tam sejdeme,papa lidi *3* *5* *14*
  • majdaa

Re: společne na Pink

ahojky, ja bych s tebou klidne sla, taky se mi nechce jit samotna *1* Mam taky stani u podia.. Jestli chces tak kdyztak napis sem nebo na mejl xmagda@seznam.cz *3*
  • Koupím lístek

Koupím lístek na koncert Pink pod pódium. Nabízím 1300 Kč.

Kontakt warsow@seznam.cz nebo telefon 733 631 132 (pouze SMS!)
  • drndulka

Re: drndulka se zbláznila

je to nejlepší nejúžasnější holka na světě. Je sní sranda sama sem si to zažila když sem byla v americe.měla sem tu možnost sní pokecat jen pár slov ale byla sem vedle. je to booooombáááááááá ani mi nevadí že je bisexual je néjjj *14* *14* *15* *15* *4* *15* *5* *5*
  • kresalka

Si krava ne??
  • společne na Pink

Ahoj chci se zeptat jestli by se se mnou nekdo nesesel nekde v praze bo pred O2 arenou ? Nechci tam jit sama.... Jinak mám listek k podiu :)
  • veris-avril

Váš názor na Pink?

Napiš svůj názor na Paris na stránce http://vase--nazory.blog.cz/0907/va s-nazor-na-celebrity
  • reese

Re: vstupenky

ahhoj, vstupenky bys měl koupit na každé pobočče Sazky nabo na poště
  • cara

Pink

Je skvělá opravdu mám jí moc ráda =) její pisničyk sou krásný =)
  • miss.pajinqa

Pink

Pink je upa úža..má klásný hlas...a klásné píšničky! *3* Až na ten =´čes...:D mno..ale má fakt nádherný hlas!!! Už se těším na koncík!
  • koncik

Ahojky chtela bych jet na ten koncik pink ale nechce se mi tam samotny tak dyby nekdo chtel tak bysme mohli jet spolu ..nekdo z okoli Zlina.Diky *3* dyztak mi napiste na mail Smiley2908@seznam.cz..mejte se
  • kate.kadlec

Re: Argmund doreove kalinusa

no *15* *13* *1*
  • kate.kadlec

Re: Pink Pink Pink bléééé!

Prosimtě mi řekni kolik si toho vypila když ses pak na ňu podivala a řeklas todle jako uvažuj hlavou,myslím že vím v čem je tvůj problém prostě jí závidíš co *7* jojo tak to bude *5*
  • kate.kadlec

se tady někdo má mno *9* ale přuju ti to *3*
  • Re: Re: Pink je hudební královna!!!

Hlas možná, ale talent očividně postrádá. Stejně jako ty sluch. Její laciný klipy se nedaj srovnávat s někým jako je P!nk. Nevím co víc dodat, P!nk má styl, vlastní názory, správně nakřáplej hlas a ví o čem zpívá narozdíl od dnešních vyumělkovanejch "zpěvaček" jako je Lady Gaga, Katy Perry nebo Ashley Tisdale. Těm do hudební branže pomohl snad jenom vzhled.
  • Re: Re: Re: ewa farna

Já jsem Chuck Norris.
  • Re: Re: I ♥ P!nk

To je snad klasická přezdívka jako třeba Goldie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit