-
Re: LISTEK NA PINK
Byla by moznost jeste zakoupit ten listek.... Byl bych strasne moooc vdecnej kdyby ano. Prosim ozvete se!! *4* -
pink
Koupím líístek na pink nejlépe dva lístky. Bud stání u podia,nebo VIP.... Prosím nabídněte.Zaplatím cokoli!!! Pište na email: alfonc001@email.cz *15* *15* *13* -
Re: Re: Pink Pink Pink bléééé!
jo, to sem četla taky, ale marně si lámu hlavu proč má teda tak obarvený vlasy a nosí ji taky docela často...? -
rebelka...?těžko!!!
Musím říct, že zrovna dvakrát neobdivuju hvězdičky typu Lady GaGa, Katie Perry tad. Ale koho vážně prostě nemám ráda je Pink. Hrozně kritizuje Paris Hilton a spol. Já je taky nemusim, ale ony aspoˇˇn vědí že se chovaj nemožně a přiživují se na skandálech z různejch klubů. Pink je pošle do pr.. a připaá si jako rebelka. Ale v čem se od nich tak liší to fakt nevim. Maluje se snad ještě víc než vony, výstřihy až někam, minisukýnky, rádoby sexy fotky, blond vlasy, snaží se vervat do hitparád, vymetá mejdany a střídá kluky, manželství ji taky nevydrželo dlouho. Tak v čem je jiná od těch holek jako Paris? Tím že si říká že je jiná? Ale upřímně - nevidím rozdíl. A nejvíc mě štve že každýho pošle do pr... nebo o něm řekne že je pi.. jenom když s nim trochu nesouhlasí nebo on má něco proti ní. To je ten rebelismus?. nedokázat respektovat druhé? prý je upřímná, ale upřímnost není každýho kdo se vám nelíbí zfackovat a nadávat mu jenom proto, že ste se tak prostě rozhodli. Upřímnost je taky takt, a ona mi nepříjde nic jinýho než rádoby hvězda, rozmazlenýho formátu stejně jako všechny ostatní hvězdičky bez jakékoli image. Sice ji neznám, ale soudím tak z rozhovorů, videí a videoklipů.Můj názor -
Re: Re: Dotaz
Ahoj Tome,uz listek mam a koupila jsem ho od prekupnika pri mem pobytu v Praze.Stal me 1600kc takze jak ten tvuj..nicmene dekuji za tvou nabidku. -
Re: Re: bezradna..
Moc ti dekuji za tvou ochotu!:)nakonec jsem si sehnala listek pri mem pobytu v Praze od prekupnika.priplatila jsem si ale stalo mi to za to..listek na P!nk a pod podium?.. splnil se mi sen!:) -
Re: koncert P!nk
pojedu JA z Olmu a uz se nemuzu dockat:)Bydlim v Holici a ty? -
Lístky na pink
Zdravím všechny fanoušky p!nk, chtěla jsem se zeptat jestli jste už někdo nekupovali lístky na pink přes www.sazkaticket.cz protože to tam vysvětlují strašně složitě, tak by mi pomohlo kdyby s tím měl někdo už zkušenost.... -
koncert Pink
Zdravím *4* jsem z Brna a nemám s kým jít na koncert,pokud jsi z Brna a blízkého okolí,tak se ozvi. *3* -
Funhouse v T-music!
Lidi hlasujte každý den v T-music chart pro PINK a Funhouse!!! -
kde koupit lístek?
cauky lidi kde muzu koupit listek na koncert pink ? odpoved prosim napiste na emeil bara.makuchova@seznam.cz -
pink
ahoj!!! Ja také nemám s kým vyrazit na PINK,mám lístek na stání k pódiu(sever). Tak pokkud budeš chtít,můžem se domluvit... -
best pink
Tak konečně lidi mám lístky na PINK.Sehnala mi je má kámoška v Praze.Už se na koncert best zpěvačky moc těším a doufám, že se tam potkáme!!!!pa pá *4* -
pink 2009
Kdo bude na stání -
Pink 2009
Ahoj jsem z Pardubic a chci jít na Pink můžu se připojit k někomu nechci jít sama. Tracyp@seznam.cz -
koncrt PINK
Ahojky...nemel by nekdo zajem jit se mnou na koncert Pink...nechce se mi jit samotny..mam listek k podiu...tak jestli je na tom nekdo podobne,tak mi pls pisnete *13* na...lucie.mjs@seznam.cz -
koncert P!nk
Ahojte *3*
19.11.2009 se chystáme s přítelem na koncert P!nk, máme lístky pod podium. Pojede někdo z Olomouce? -
Re: bezradna..
Ahoj... musis si prvně objednat tel lísteka na sazkaticket.cz tam ti pak přiřadí číslo... a pak pujdes někam kde mají terminály a řekneš jim že bys chtela koupit listek na Pink přes Sazku a nadiktuješ jim to číslo :) -
LISTEK NA PINK
ZDRAVIM VSECHNY MILOVNIKY P!NK !!!!
MAM 2 LISTKY NA PINK ALE PRODAVAM JENOM JEDEN PROTOZE TEN DRUHY JE SAMOZDREJME MUJ ZE TEN KONCERT SI NEMUZU NECHAT UJIT :-) TAKZE POKUD MATE ZAJEM O LISTEK TAK JE TO STANI PRIMO PRED PODIEM A JE TO ZA 1500KC PREPLATITE 400KC ALE TEN KDO TAM CHCE JIT TAK MU TO VADIT NEBUDE JA JSEM MEL LISTEK OD DEALERA A PLATIL JSEM JESTE VICE PREFERUJI OSOBNI PREVZETI KLIDNE DOJEDU NEKAM TEL.608 155 747 SMS I VOLANI Tomáš *3* (P.S:KUPUJTE RYCHLE LISTKY K PODIU UZ NEJSOU !!!! TOHLE JE POSLEDNI SANCE !!!! *3* A JE TO ORIGINAL OD SAZKA -
Re: Dotaz
CAU PAJKO MAM NAVIC 1 LISTEK PRIMO POD PODIO POKUD CHCES TAK PRODAM CO TY NA TO?CENA BUDE 1500KC JE TO PREHRANE ALE JA JSME ZA TO DAL 1600KC A TO JSEM JESTE MUSEL JED 5 HODIN VLAKEM DO PRAHY JO TAKZE SI SPOCITEJ CENU VLAKU A LISTKY TAKZE ME LISTEK VYSEL NA NEJAKY 2600 I S CESTOU TAK TO MUSIM DAT ZA 1500KC ALE JINAK JE 100% ORIGINAL OD SAZKY POKUD MAS ZAJEM TAK SE DOMLUVIME A DAME OSOBNI PREVZETI CAU TOMAS